Câștigătorii Performance Loop ai lunii Februarie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem trei câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Februarie 2018 sunt:

Laura Sarghi

Laura ni s-a alăturat în luna iunie 2016 și s-a făcut remarcată de la început în cadrul echipei, unde a fost un top performer în fiecare lună. Începând cu luna decembrie, Laura a devenit membru al unei echipe noi, unde continuă să exceleze.

Este extrem de meticuloasă și rapidă în ceea ce face, dând dovadă de profesionalism și de un nivel de cunoștințe superior. Mai mult decât atât, materialele de training au fost realizate cu ajutorul ei, lucrând împreună cu trainer-ul din cadrul echipei pentru a le optimiza.

Laura este angajatul pe care orice manager își dorește să îl aibă în subordine, își prioritizează task-urile cu ușurință, este organizată, respectă deadline-ul impus de management, dă dovadă de o determinare și implicare debordantă în orice task alocat.

Fiind persoana cu cea mai mare vechime din cadrul echipei, Laura s-a asigurat ca toți colegii ei să fie la zi cu toate procedurile, așadar ea pregătește materiale de training, “team huddles” și “quick reminders” pe care le trimite întregului grup. Lucrând într-un mediu financiar dinamic, materialele Laurei ajută întreaga echipă pentru a fi la cel mai înalt nivel de performanță.

Laura are atitudinea potrivită pentru a face față oricărei situații stresante cu care ne confruntăm zi de zi. Abordează orice task atribuit cu optimism și maximă seriozitate. Poate rezolva orice sarcină dificilă cu multă ușurință și dă dovadă de o dorință de a-și îmbogăți nivelul de cunoștințe, asimilând trei procese diferite din cadrul echipei.

“În primul rând îmi place foarte mult colectivul și atmosfera friendly, este unul din motivele principale pentru care vin cu drag la muncă și de multe ori nu simt că vin la muncă, ci într-un loc unde mă întâlnesc cu oameni dragi. Un alt aspect foarte important este că îmi place ceea ce fac, îmi place că am posibilități de a învăța tot timpul ceva nou. Cel mai mult mă bucură aprecierea superiorilor, cât și a colegilor. Îmi place foarte mult să-mi ajut colegii și mă bucur când văd că am contribuit cu ceva la evoluția lor.”

Irina Cristea

Irina s-a alăturat echipei CGS în noiembrie 2016, ca agent servicii clienți. Ce a adus Irina echipei a fost o sursă inepuizabilă de energie – pentru a învăța, pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a ajunge printre cei mai buni, ceea ce a și făcut și continuă să facă.

Contribuția Irinei la atingerea targetelor proiectului a fost mereu una pozitivă, dovadă sunt nenumăratele bonusuri pe care le-a obținut tocmai datorită performanțelor de top. Impactul avut asupra grupelor de oameni noi de-a lungul timpului a fost excepțional și, chiar și acum, oamenii noi care se alătură proiectului învață de la ea.

În ianuarie 2017, Irina a trecut de la clienții individuali la clienții business, unde experiența acumulată a ajutat-o foarte mult, mai ales când a venit vorba de a transmite un mesaj dificil sau a se ocupa de un caz complicat.

În cadrul proiectului, prin prisma propriilor rezultate, Irina a ridicat targetul de volum pe departament, continuă să-i învețe pe noii membri din cadrul echipei care sunt procedurile interne și își ia în seriozitate rolul de agent senior.

Radu Butu

Radu face parte din familia CGS Târgu Jiu încă de la începuturile acestui site. S-a alăturat celei de-a doua grupe de training de pe un proiect important în octombrie 2014.

Cu ce s-a remarcat Radu în toți acești ani și care sunt lucrurile în care el a fost implicat?

A început ca Agent Relații Clienți, iar ulterior a deprins și toate celelalte skill-uri necesare în proiectul respectiv. Seriozitatea, implicarea și răbdarea l-au recomandat pentru alte proiecte, dar și în campanii proactive de informare a clienților cu privire la diferitele servicii și oferte.

În fiecare din rolurile în care a activat, Radu s-a făcut remarcat prin faptul că depunea toate eforturile pentru a nu lăsa clienții cu care interacționa cu nemulțumiri sau neclarități, iar munca lui a dat roade.

Ce face Radu acum? Toate aceste experiențe l-au ajutat și l-au dezvoltat profesional astfel încât, din ianuarie 2017,  s-a alăturat echipei de suport din Târgu Jiu, ocupând funcția de Backup, acum fiind el cel care ajută la rândul său alți colegi. Pe lângă suportul pe care îl oferă colegilor, Radu este și principalul om din suport care se asigură că informațiile din procedurile pe care le folosim sunt în permanență actualizate. Vreți să fiți siguri că o informație este corectă și/sau aveți neclarități? Întrebați-l pe Radu! 🙂

 

Felicitari câștigătorilor!

 

Indra Nooyi și Charles Revson

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!