Câștigătorii Performance Loop ai lunii Decembrie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 5 câștigători în această lună!

La fel ca până acum, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Decembrie 2017 sunt:

Raluca Cîrstea

Raluca s-a alăturat echipei CGS Târgu Jiu în octombrie 2015, ocupând pentru început poziția de reprezentant relații clienți. Timp de aproximativ un an și jumătate, Raluca a demonstrat faptul că merită să facă parte din această echipă și că oricine și-ar fi dorit să o aibă alături ca asistent, văzând rezultate remarcabile. Nu a întâmpinat nicio dificultate în a trata clienții, indiferent de solicitările acestora și de diversitatea situațiilor întâlnite, întrucât a asimilat rapid toate skill-urile proiectului.

Experiența, rezultatele dar și dorința personală de a se dezvolta pe plan profesional au făcut ca din martie 2017 Raluca să se alăture echipei de suport din Târgu Jiu, ocupând de la acea dată funcția de Quality Assurance Assistant.  Așa cum a reușit și cu clienții, Raluca și-a pus amprenta și în această nouă poziție, ajutând colegii noi și implicându-se activ în obținerea rezultatelor pe proiect.

Datorită persoanelor ca Raluca, persoane ce au reușit să demontreze că CGS  Târgu Jiu este un centru în care poți să îți pui toată încrederea, din decembrie 2017 s-a deschis un nou proiect. Având nevoie de persoane cu experiență, Raluca s-a alăturat acestui nou proiect, fiind în echipa de suport și oferind sprijin asistenților din echipă.

Raluca este persoana de la care cu greu auzi “nu” și cred că acesta este și unul din secretele reușitelor ei. Îi dorim succes în continuare și ne dorim ca drumul ascendent pe care se află să nu se fi încheiat.

Andrei Băcilă

Andrei a schimbat modalitatea în care Team Leaderii din proiectul din care face parte își organizează workload-ul zilnic. El a venit cu o nouă abordare în ceea ce privește coaching-ul agenților pe vânzări, care ne-a ajutat să creștem rata de vânzări cu mai bine de 2.5% (puncte procentuale), ajungând pe podium în Decembrie, comparativ cu celelalte site-uri din proiect.

Andrei a schimbat modalitatea clasică de coaching, care implică ascultarea unui apel înregistrat de către Team Leader, la coaching side by side. Prin implementarea acestui sistem, proiectul a obținut următoarele beneficii:

 • Creșterea numărului de sesiuni de coaching cu aproape 30%
 • Îmbunătățirea apelurilor în timp real, prin intervenția directă a Team Leaderilor în conversație
 • Un feedback excelent primit din partea agenților, vizavi de suportul oferit de Management
 • Simplificarea formularului de coaching folosit, care duce la:
  • O mai bună înțelegere și adoptare a feedback-ului primit, de către agenți
  • mai bună transformare din raw data în analitice care pot fi folosite ulterior
  • Eficientizarea workload-ului zilnic al Team Leaderilor

Ștefan Edu

Ștefan Edu și-a început activitatea în cadrul companiei CGS România în Martie 2013, ca Reprezentant pe unul dintre departamentele de voce pe Limba Engleză. La doar un an de la angajare, Ștefan a fost selectat pentru a face parte dintr-o echipă nouă pe un departament care tocmai se deschidea în Martie 2014, pe partea de Chat. Doi ani mai târziu, după toată experiența pe care o acumulase atât pe proiectul de voce, cât și pe cel de chat, Ștefan a fost promovat în Mai 2016 și preia atunci funcția de Team Leader pe care și-o dorea de foarte mult timp. După doar un an, o nouă oportunitate se ivește și Ștefan acceptă o nouă provocare pe un alt departament aflat la început de drum în cadrul companiei noastre. Așadar, în Aprilie 2017, preia o nouă echipă pe un proiect nou de voce, iar skill-urile lui dobândite în urma experienței din ultimii 4 ani de zile își spun cuvântul din start.

Ștefan este extraordinar de implicat când vine vorba de echipă, colegi și întreg departamentul pe care lucrează. Proactivitatea și pozitivismul lui sunt la ordinea zilei și ca să înțelegeți mai bine, iată câteva descrieri făcute de colegii lui, dar și de oamenii din echipa pe care o conduce în momentul de față:

 • “Este un om minunat, cu foarte multe calități și cu o atitudine extrem de pozitivă și profesională. Pe lângă faptul că este un om minunat, pozitiv și iubit de toată lumea, am avut ocazia să îl cunosc și în afara locului de muncă, unde s-a dovedit a fi foarte amuzant și dezinvolt. Sunt foarte mândră că îl am că Team Leader și nu l-aș schimba pentru nimic în lume.”
 • “Ștefan Edu este o persoană incredibilă, sunt sigur că suntem cu toții de acord cu asta, începând de la colegi până la clienții pe care îi ajută zilnic. Am avut plăcerea de a-l cunoaște și în afara mediului de lucru, iar lui chiar îi pasă de cei din jur și știe să asculte problemele celorlalți. De fiecare dată când i-am cerut un sfat m-a ajutat cu cea mai mare plăcere. Îl consider o persoană care își face treaba cât mai rapid, dar fără a pierde din calitatea produsului finit. Pe lângă faptul că îmi este Team Leader, îmi este și un model profesional aici, la CGS.”
 • “Ștefan este acel tip de lider care crede cu tărie că pentru oamenii pe care îi coordonează doar cerul este limita și nu contenește a le reaminti și lor acest lucru. Ștefan pare să știe întodeauna ce îi motivează pe oamenii din echipa lui și nu se lasă niciodată până nu descoperă metoda cea mai eficientă și cu rezultatele cele mai bune pentru persoana respectivă. Ștefan a știut întodeauna să fie nu doar un lider pentru oamenii lui, dar și un prieten și un model în același timp. Nu știi niciodată dacă a avut o zi mai grea, dacă e supărat sau obosit, pentru că Ștefan are în orice moment același entuziasm și aceeași energie pozitivă. Este un leader dedicat pentru care niciun efort nu este un sacrificiu, ci o investiție, este un om care pare să creadă cu tărie că nimic nu este imposibil, că secretul succesului e doar la un pas distanță și că trebuie doar să fii suficient de receptiv și dedicat încât să ai răbdare să găsești metoda potrivită.”

Cezar Damian

Cezar s-a alăturat echipei CGS în August 2017, ca parte dintr-un experiment. În cadrul echipei din care face parte s-a încercat recrutarea oamenilor din afara companiei, deoarece transferurile din interior nu au fost o opțiune la acel moment.

Experiența profesională a lui Cezar nu l-a recomandat pentru o poziție în cadrul departamentului, însă deschiderea de care a dat dovadă, flexibilitatea în gândire și program și ambiția pe care le-a arătat față de profilul proiectului au fost factorii care l-au adus alături de echipă.

Spiritul său tânăr și entuziasmul l-au făcut să treacă peste toate provocările pe care acest job i le-a adus în cale și în scurt timp a fost unul din top performeri la nivel de proiect. Este unul din oamenii de bază pe care îi are proiectul, unul din oamenii care spune “Desigur!” cu ușurință și experiența acumulată de el într-un timp atât de scurt este utilă tuturor colegilor săi.

Ioan Ivan

Ioan lucrează în cadrul CGS România din luna februarie a anului 2016. Este o persoană cu un spirit de echipă extrem de dezvoltat, sociabil și permanent în căutarea de noi provocări care să îl ajute să se dezvolte atât pe plan personal cât și profesional.

Ioan este o persoană foarte responsabilă și serioasă, denotă de fiecare dată o atitudine profesionistă, este politicos și respectuos față de echipa de management și colegi și ajută echipa de fiecare dată când îi este solicitat ajutorul, chiar dacă nu face parte din sfera sa de activitate.

 

Felicitări câștigătorilor și mult succes în continuare!

 

Haricleea Darclée și Marco Polo

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *