Câștigătorii Performance Loop ai lunii August 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători Performance Loop în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii August 2018 sunt:

Adrian Iordache

Adrian a devenit membru al echipei noastre în luna Decembrie 2016. Prin ambiția lui, a demonstrat neîncetat abilitățile de autodepășire, reușind să proceseze peste 280 de contracte ce au însumat mai mult de $356MM, de când este în cadrul acestui proiect. În activitatea de zi cu zi, își ajută cu plăcere colegii, dorindu-și ca cei din jurul lui să aibă o ascensiune la fel de puternică.

Este foarte organizat și întodeauna a știut să prioritizeze task-urile primite după importanță, evitând posibilele escalări. Tocmai de aceea, e-mail-urile cu felicitări nu au întârziat să apară, managementul din SUA fiind foarte mulțumit de performanțele sale și de modul cum ține evidența unuia dintre cei mai importanți clienți ai partenerului.

După primele trei luni de la angajare, Adrian a început să proceseze contracte de o complexitate ridicată, procesul având încă laturi necunoscute la acel moment, fiind în plină tranziție și continuă perfecționare.

Întrebat de ce îi place să lucreze alături de noi, Adrian a menționat următoarele:

“Pentru mine, acest loc de muncă a este o provocare. Am schimbat domeniul în care lucram, de la emoțiile unui spectacol în care trebuia să performez și să mă bazez pe forța corpului am fost nevoit să respect deadline-uri, să nu greșesc nici măcar o cifră pe un document financiar și să am o atenție la detalii care poate influența decizia unui client.

În fiecare zi, îmi doresc să mă autodepășesc și să demonstrez că orice este posibil atât timp cât există voință și ai oameni extraordinari lângă tine, dispuși să te ajute.”

Laura Pop

Laura are o experiență de peste peste 8 ani în CGS România. Dintre acești 8 ani, foarte mulți au fost în poziții de Management.

Ea a fost unul dintre primii Team Leaderi care au ajutat la lansarea unui departament foarte important din cadrul companiei noastre, proiect ce încă ia amploare și în ziua de astăzi. Input-ul Laurei a fost unul foarte valoros și a fost evident faptul că performanțele atinse pe proiect au fost și mulțumită ei.

Laura face acum parte din echipa de training. Experiența sa precedentă în Management a fost un ajutor imens adus echipei. Ea s-a integrat perfect în echipa de training și acum ne ajută în a ne asigura că oamenii ce se alătură proiectului vor avea parte de aceeași experiență incredibilă pe care a reușit și Laura sa o aibă, în decursul acestor ani petrecuți cu noi.

Cristina Mărăcine

Cristina a intrat în “familia CGS” în anul 2016. De la început, a dat dovadă de seriozitate și implicare, iar răspunsurile sale valide ne-au confirmat nivelul ridicat de potențial. Profesionalismul său, relația pe care a reușit să o creeze cu partenerii din Canada, colaborarea impecabilă cu ceilalți din cadrul departamentului– toți acești factori ne-au demonstrat, pe măsură ce au trecut lunile, că dacă se menține pe acest trend ascendent, va avea o carieră promițătoare și un viitor strălucit.

În ceea ce privește responsabilitățile Cristinei, ea se ocupă de procesarea anumitor contracte cu o complexitate ridicată și, în același timp, trebuie să asigure menținerea unei comunicări deschise și puternice cu partenerii. În ultima perioadă, a dat dovadă de calități foarte bune de adaptare la cerințele managementului și la schimbările care s-au întâmplat în cadrul echipei și a procedurilor.

De când face parte din această echipă, Cristina a evoluat foarte mult și a devenit un stâlp al echipei sale. Primim adeseori mail-uri de la partenerii sau clienții noștri menționând cât de ridicată și fantastică a fost performanța ei, motiv pentru care este o adevărată onoare să lucrăm alături de ea.

Cristina este persoana pe care orice manager își dorește să o aibă în subordine, își prioritizează task-urile cu ușurință, este organizată, întotdeauna respectă SLA-ul de procesare a unui contract, se implică și dă dovadă de determinare în orice activitate depusă. Pentru atingerea obiectivelor stabilite de management, Cristina a efectuat timp suplimentar fără să i se fi cerut. În orice moment, este disponibilă să își ajute colegii și nu numai o dată și-a dovedit dedicarea și perseverența.

Zi de zi, Cristina ne surprinde cu atitudinea optimistă, cu faptul că își dorește să învețe câte ceva din fiecare arie și să își lărgească orizontul, să se dezvolte profesional și personal și să devină mai bună din toate punctele de vedere.

George Bulacu

George s-a alăturat echipei CGS România în Octombrie 2014, ca agent servicii clienți. În Mai 2015, a decis că dezvoltarea personală și proiectele personale sunt o prioritate și a plecat din cadrul CGS, pentru ca, 2 ani mai târziu, să se întoarcă mai puternic și mai determinat.

George este o persoană ambițioasă, căreia îi place să ducă la bun sfârșit fiecare proiect început și fiecare task care i se dă. Drept dovadă, nu a avut niciodată parte de feedback negativ cu privire la atribuțiile sau performanța lui, nici din partea clienților, nici din partea echipei de management.

De-a lungul timpului și diverselor proiecte din care a făcut parte, George a profitat de fiecare ocazie pentru a-și perfecționa skillurile de limbă, cunoștințele de customer service și mai nou, cunoștințe de managementul resurselor.

De aproape un an, George este omul pe care se bazează echipa de management pentru monitorizarea agenților din punctul de vedere al programului, al modului de a se loga în sisteme, al corectitudinii statusurilor folosite și ajută la managementul volumului de comenzi la nivel de zi.

Deși creativitatea nu este cea mai dezvoltată calitate a lui, George a reușit să inoveze metode de a facilita administrarea resursei umane astfel încât targeturile sunt îndeplinite cu succes luna de lună.

Felicitări câștigătorilor!

Jackie Chan și Richard Branson

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!