Câștigătorii Performance Loop ai lunii August 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Iulie 2017 sunt:

Laurențiu Obacescu

Laurențiu s-a alăturat echipei CGS România în octombrie 2015, ca Reprezentant Relații Clienți. Datorită deschiderii către oameni de care a dat dovadă, Laurențiu a reușit să împace clienții și atunci când serviciul le era refuzat pe motiv de fraudă, dar și atunci când istoria lor financiară era insuficientă pentru a le aproba serviciul.

Cu plăcere, energie și entuziasm, Laurențiu a trecut printr-un proces de lansare a unui device de maxim interes, apel după apel, întrebare după întrebare și client supărat după client supărat. Strategia a funcționat! Fără entuziasm, energie și o minte setată numai pe lucruri pozitive, munca e mereu mai grea.

„Challenge accepted!” a spus Laurentiu în mai 2016, când a decis să migreze către cel mai nou proiect, care se ocupă cu tratarea clienților business. A venit cu aceeași bine-știută strategie, dar a decis să inoveze modul de abordare a volumului de muncă. Pași mici, proceduri clare și organizare a task-urilor – toate acestea au făcut parte din cheia succesului către o poziție de Team Leader, pe care a obținut-o din prima în octombrie 2016.

De când este Team Leader, Laurențiu se concentrează pe a menține nivelul de mulțumire al colegilor săi, pe rezolvarea rapidă și promptă a problemelor și nu se dă în lături de la nimic.

Larisa Cambrea

Experiența Larisei în cadrul sediului CGS din Târgu Jiu a început în primavara anului 2015, în luna martie, ca Agent Relații Clienți.  Larisa a obținut calificative peste așteptări încă de la primele teste pe care le-a susținut în perioada de training și și-a însușit rapid skill-urile din cadrul proiectului.

Larisa a demonstrat că este deschisă la  “nou” și la schimbări când, în urma deciziei clientului de a unifica toate serviciile, a asimiliat cu succes toate skill-urile proiectului. Implicarea, seriozitatea dar și dăruința Larisei în a rezolva situațiile cu care se confruntă în apeluri, s-au vazut și în rezultatele ei, atingând constant, lună de lună, targeturile proiectului – iar aici ne referim în special la rezultatele calitative unde notele oferite de către clienți în urma sondajelor la care aceștia participau, dovedeau că este o persoană serioasă și profesionistă.

Toate acestea au culminat cu avansarea ei în echipa de suport, în august 2016, în funcția de Quality Assurance Assistant, poziție pe care a obținut-o în urma unui concurs unde s-a facut remarcată, dar ajutată fiind și de istoricul ei din cadrul companiei.

Acum, Larisa este implicată și mai mult în obținerea rezultatelor în cadrul proiectului, principalul ei obiectiv fiind urmărirea, menținerea și îmbunătățirea calității apelurilor. Responsabilitățile ei sunt de a cunoaște la un nivel înalt fiecare procedură în vigoare și de a menține la zi cunoștințele legate de orice produs sau serviciu nou și de orice procedură sau instrucțiune de lucru.

Le urăm lui Laurențiu și Larisei succes în următorii pași pe care îi vor parcurge în cadrul companiei și așteptăm în continuare rezultate cel puțin asemănătoare cu cele înregistrate până în prezent.

Felicitări câștigătorilor!

Steven Hawking și Michael Jackson

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *