Câștigătorii Performance Loop ai lunii Aprilie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem doi câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Aprilie 2018 sunt:

 Alina-Mădălina Sarca

 width=Alina a devenit membră a echipei noastre în luna Iunie 2017. Încă de la început, Alina a dat dovadă de o curiozitate ieșită din comun. Deși erau primii ei pași, își dorea să știe cât mai mult astfel încât munca ei să fie impecabilă.

Chiar după primele trei luni, Alina a început să proceseze contracte pentru unul dintre cei mai complecși clienți. În acest fel, ea a reușit să surprindă prin numărul impresionant de contracte procesate pe lună.

Alina a fost distribuită încă de la început într-o echipă cu o dificultate sporită. Astfel, a fost nevoită să învețe procese diferite și totodată toate tipurile de contracte. Dat fiind faptul că este foarte organizată, ea a reușit să finalizeze contractele în timp util. Totodată, fiind foarte proactivă, când a fost nevoie, a stat peste program și a optat mereu pentru schimbarea programului pe parcursul sfârșiturilor de trimestru ale anului fiscal, acoperind echipa în momentele aglomerate.

Ea este angajatul pe care orice firmă și-ar dori să îl aibă datorită atenției ei sporite la fiecare detaliu. Acest atu poate fi dovedit prin calitatea muncii ei. În ultimele 11 luni, Alina a procesat 359 de contracte însumând peste 34 de milioane de dolari.

“La început eram un pic speriată deoarece mi se spunea că echipa din care fac parte este una dintre cele mai complexe echipe. Însă, cu timpul, mi-am dat seama că procesul se mulează perfect pe caracterul meu, fiind dinamic și cu un grad de dificultate crescut. Provocările întâlnite m-au ajutat să câștig o privire de ansamblu asupra proiectului, fapt ce mă determină să fiu din ce în ce mai implicată. Am învățat să fiu mai organizată și mi-am îmbunătățit abilitățile de lucru în echipă. Situațiile în care am fost nevoită să ies din zona mea de comfort m-au învățat să îmi depășesc limitele. Vă mulțumesc pentru toate oportunitățile oferite de familia CGS!”

 Victor Teodoru

Victor a intrat în echipa CGS România în septembrie 2015 și a început trainingul alături de colegii lui cu emoții și entuziasm, dar și cu multă curiozitate și energie. Nici nu se putea aștepta altceva din partea lui, decât să iasă victorios, așa cum spune și numele lui și a făcut o impresie extraordinară în fața clienților cu care a intrat în contact, asupra colegilor și întregii echipe de management.

Pentru că este un coleg dedicat și muncitor, Victor a trecut prin mai multe echipe și programe în cadrul aceluiași proiect, fiecare din ele cu un grad mai ridicat de dificultate și cărora le-a făcut din nou fața cu success.

Din Octombrie 2016, Victor a acceptat provocarea unui domeniu complet nou pentru el – clienți business, echipe de vânzări, munca de back office – ceea ce i-a oferit oportunitatea de a-și lărgi orizonturile, l-a ținut ocupat în permanență și l-a determinat să își concentreze eforturile într-un mod eficient și să devină mult mai organizat.

Eforturile lui i-au adus nu doar feedback pozitiv din partea echipelor de vânzări cu care lucrează, sau încrederea Managerului de Program, ci și poziția de Agent Senior în cadrul echipei din care face parte și, odată cu asta, încrederea și respectul colegilor săi.

Felicitări câștigătorilor!

 

John Lennon și Nelson Mandela

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!