Câștigătorii Performance Loop ai lunii Octombrie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem cinci câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Octombrie 2018 sunt:

Bianca Bogheanu

Bianca s-a îmbarcat în călătoria ei alături de CGS România în vara anului 2017, când a început ca agent servicii clienți pe un departament provocator. Aici a găsit o echipă complexă, a găsit provocări și multă muncă, dar s-a ridicat la înălțimea așteptărilor tuturor și, mai mult decât atât, le-a și depășit în repetate rânduri.

Bianca a reușit să impresioneze încă de la început, obținând rezultate de top luni la rând. Pasiunea pentru a duce la bun sfârșit taskurile atribuite, combinată cu atenția sporită pentru detalii și plăcerea de a învăța lucruri noi, au recomandat-o pentru poziția de Senior Agent în cadrul echipei din care face parte, după doar câteva luni.

Deși se consideră o persoană timidă, nu poate refuza niciodată o provocare. Așadar, de curând, Bianca a acceptat cu zâmbetul pe buze oportunitatea de a prelua responsabilitatea de verificare a calității muncii colegilor ei, punând astfel bazele unei poziții noi în cadrul departamentului.

De aproximativ două luni, Bianca își continuă activitatea de verificare a calității, păstrând însă legătură atât cu colegii vechi, cât și cu foștii superiori, actuali colegi, ajutând proiectul atât din punct de vedere procedural, cât și pe partea de comunicare cu agenții.

Lavinia Nedelcuță

Lavinia s-a alăturat echipei CGS România în vara anului 2016. Încă de la început, a lăsat o impresie extraordinară în fața clienților, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. La scurt timp după terminarea trainingului, a și fost promovată.

Lavinia s-a implicat foarte mult în rolul ei, fiind întotdeauna dispusă să își ajute colegii, îndeplinind totodată toate sarcinile atribuite.

Din vara anului 2017, Lavinia face parte din echipa de training, fiind singurul trainer care se ocupă de echipele de limbă spaniolă de pe departamentul în care lucrează.

Eforturile ei au adus doar feedback pozitiv din partea echipelor de new-hire.

 Alexandra Blebea

Alexa ni s-a alăturat în luna August 2016. A demonstrat, încă din primele zile, un interes deosebit pentru procesele din cadrul proiectului din care făcea parte și a căutat să exceleze, dând dovadă de seriozitate, organizare și perseverență. Este foarte implicată și, cu fiecare ocazie, dorește să performeze la cel mai înalt nivel.

A reușit, într-o perioadă foarte scurtă de timp, să învețe procesele de bază și să devină un membru cheie al echipei. Încă din primele luni de producție, Alexa ocupă deja primele locuri pe echipă în topurile rapoartelor lunare și trimestriale.

Se implică în cercetări ample, care necesită atenție desăvârșită la detalii, dând dovadă de relaționare impecabilă cu departamentele conexe, de capacități analitice, rezolvând de fiecare dată cele mai complexe situații.

Comportamentul și dedicarea ei pentru obiectivele companiei au fost totdeauna mai mult decât corespunzătoare, ea implicându-se activ în respectarea termenelor și realizarea sarcinilor profesionale în toată această perioadă.

La întrebarea: “Ce îți place la funcția ta?”, Alexa a răspuns următoarele:

“Îmi place mediul de lucru, atmosfera și vin în fiecare zi cu drag la birou. Îmi place faptul că în fiecare zi am ocazia să învăț lucruri noi, reușind și să mă mențin motivată. În cadrul acestui proiect, lucrez cu oameni foarte bine pregătiți, de la care încerc să învăț cât mai multe.

 Andrei Gabrea

Andrei face parte din echipa noastră de peste 6 ani. În primul său rol de specialist, el a avut multe responsabilități pe care le-a tratat fără dificultate. El și-a demonstrat abilitățile lingvistice de a comunica cu clienții vorbitori de limbă engleză și, datorită dăruinței și atenției sale pentru detalii, a devenit rapid un specialist în domeniu.

După ce au fost remarcate profesionalismul și dedicarea sa, Andrei a fost selectat pentru a face parte dintr-o echipă cu sarcini mult mai complexe, în care și-a dovedit proactivitatea prin preluarea unor sarcini suplimentare.

Ulterior, Andrei a preluat poziția de team leader și unul dintre punctele sale forte a fost abordarea sa naturală în oferirea și primirea de feedback. Andrei a fost team leader în cadrul acelui proiect pentru mai mult de 4 ani și a condus echipa sa în câștigarea mai multor concursuri.

Ca un adevărat team-player, Andrei a proiectat și a împărtășit cu colegii săi prezentări pentru a ajuta la îmbunătățirea abordării pe care agenții noștri o au în apelurile lor. Materialul său a adus îmbunătățiri vizibile și a condus la rezultate mai bune din perspectiva satisfacției clienților. De asemenea, Andrei a conceput planuri concludente pentru a ajuta la integrarea agenților noi și, ca rezultat, el este implicat și în procesul care asigură tranziția de la formare la producție, într-o manieră cât mai facilă.

Daniel Dumbravă

Daniel face parte din familia CGS România din Martie 2015. Pe măsură ce anii au trecut, cu toții am fost martori la frumoasa dezvoltare personală și profesională prin care a trecut Daniel.  A început de jos, ca majoritatea oamenilor de succes și, inițial, a ocupat funcția de agent. Fiind incredibil de bun în ceea ce privea prestarea muncii zilnice, a fost ulterior promovat pe funcția specialist îmbunătățire procese.

Întrucât a asimilat foarte repede cunoștințele legate de procese, lucrând în același timp și la dezvoltarea skill-urilor de comunicare și leadership, a ajuns în August 2016 să ocupe funcția de Team Leader și să coordoneze diverse echipe, rol care i se potrivește ca o mănușă.

Dacă ați crezut că succesul lui s-a oprit aici, vă înșelați. În aprilie 2017, a primit o provocare mult mai mare și anume, preluarea unei echipe cu un grad de complexitate mai ridicat. În acea perioadă, echipa respectivă trecea printr-un moment dificil, dar Daniel a reușit să repare totul și să ghideze membrii echipei spre atingerea adevăratului potențial.

Daniel a absolvit cu succes cursurile Universității de Drept și suntem conștienți că ar fi un avocat minunat, însă tare ne bucurăm că este colegul nostru și că avem oportunitatea de a lucra cu el și de a învăța de la el.

Echipele coordonate de el au rezultate fantastice, lună de lună și, în fiecare trimestru fiscal, reușesc să înregistreze în sistem contracte care valorează sute de milioane de dolari, fapt care aduce recunoștința clientului. Într-un an și jumătate, echipa lui a înregistrat contracte în valoare de aproapre 2,5 miliarde de dolari.

În afară de acest aspect, metricii echipei sunt mereu în target, iar calitatea muncii este de 100%. Toate acestea sunt un rezultat al profesionalismului cu care Daniel își conduce echipa.

Felicitări câștigătorilor!

 

Frank Lloyd Wright și José Alberto Mujica Cordano

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!