Câștigătorii Performance Loop ai lunii octombrie 2016

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem cinci câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Octombrie 2016 sunt:

Alexandra Harabula

Senior QA, Alexandra a fost cea care a dezvoltat, a promovat și a organizat aniversarea de 5 ani a unui proiect foarte important. De asemenea, ea a fost selectată să reprezinte CGS ca speaker în cadrul Universității București, Facultatea de Limbi Străine.

Datorită reușitelor, anul acesta a fost din nou selectată să reprezinte CGS ca speaker pentru workshop-ul “Friends working together” de la “Angajatori de top 2016” (cel mai mare târg de job-uri din România).

Calitățile Alexandrei au făcut-o să devină o colegă de nădejde, un mentor, iar ideile ei au dus la îmbunătățirea rezultatelor.

Dan Tudor

Contribuția majoră pe care Dan a adus-o echipei din care face parte din iulie 2016 a fost experiența sa vastă în domeniul vânzărilor și know-how-ul menținerii unei relații de înaltă calitate cu clienții, prin anticiparea nevoilor acestora, livrarea unor mesaje dificile într-o manieră profesionistă și printr-un devotament de admirat pentru munca sa.

Încă din primele zile de producție, am primit un feedback incredibil de pozitiv la adresa sa, atât din partea clienților, cât și a managementului din Statele Unite. Unul dintre manageri ne-a mărturisit: “Love this guy!  Clone him, please.  He is very good with follow through and details. Hopefully he can help others follow suit.”, în timp ce altul susținea: “Impressive. This is the sort of monitoring and communication we’re looking for. Good work, Dan!“

Deși este de puțin timp în companie, Dan a reușit, încă de la început, să își însușească procesul de lucru în detaliu. Astfel, după nici două luni de activitate, Dan a propus o nouă variantă de procesare și prelucrare a unuia dintre rapoartele cu mare vizibilitate la nivel de management.

Cristina Tănăsescu

Cristina și-a început parcursul profesional la CGS în martie 2013, ca agent. După doar 6 luni, s-a alaturat unui proiect de back-office unde și-a șlefuit abilitățile timp de 18 luni, făcând parte atât din echipa de corporate, cât și din cea de reporting. Următorul pas a fost să promoveze în funcția de team leader, funcție în care s-a remarcat rapid prin spiritul de observație și cel de analiză. A demonstrat abilități foarte bune de lucru cu oamenii și a lucrat constant la eficientizarea proceselor folosite intern. Pasionată de ceea ce face și motivată de faptul că munca de analiză își lasă amprenta asupra proiectului, Cristina a căutat noi oportunități de a contribui la succesul proiectului din care face parte.

Ne place să numim echipa ei “pepinieră”. Agenții care fac parte din echipa Cristinei sunt atent selectați. Aceștia beneficiază nu doar de extensive training, dar și de personal growth career plans. Agenții sunt ajutați să experimenteze diverse tipuri de taskuri pentru a-și șlefui abilitățile și a descoperi ce le place cel mai mult la jobul lor, dar și de a învăța numeroase lucruri noi care să îi ajute să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Faptul ca această echipă cross-trained a funcționat mai degrabă ca un întreg, decât la nivel individual, a rezonat pozitiv pe toate planurile. Oamenii sunt mulțumiți, conștienți de rolul lor în buna funcționare a departamentului, dornici să învețe mai mult și întotdeauna ceva nou și bucuroși că li s-a conturat o direcție în cadrul companiei, direcție la care lucrează în fiecare zi pentru a-și atinge țelurile și target-urile și pentru a aduce rezultate din ce în ce mai bune.

Alexandra Alexe

Alexandra este colega noastră din Octombrie 2012. A debutat ca agent pe un proiect tehnic, promovând apoi ca Backup Supervisor, în aprilie 2014, iar dupa trei luni a devenit unul dintre team leaderii de pe proiectul respectiv.

Pe lângă nenumăratele ei calități și reușite, Alexandra este competitivă, însă într-un mod prietenos, făcând-o un lider redutabil. A fost lăudată în numeroase ocazii atât de managementul local, cât și de către cel de peste ocean, din Statele Unite, iar rezultatele ei dovedesc agilitatea și entuziasmul pe care Alexandra le poseda din plin.

De menționat ca inovație ar fi organizarea, sortarea și îmbunătățirea template-urilor de email pe care le folosim când răspundem clienților, reușind chiar să creeze șabloane noi, care au redus considerabil atât timpul de așteptare al clientului, cât și timpul de răspuns al agentului.

Sebastian Stratulat

Sebastian s-a alăturat echipei CGS Romania în iunie 2016, alături de alți patru colegi, într-un nou proiect deschis la Galați. Pasionat de jocuri și muzică, fiind un împătimit al tobelor, el a reușit să se integreze rapid în echipă, dovedind încă din primele zile calități de lider.

Sebastian a promovat pe postul de trainer în luna august, la mai puțin de două luni de la lansarea proiectului. Au fost rezultatele deosebite obținute ca agent, aprecierea clientului, calitățile sale de comunicare, interacțiunile cu colegii, team leader-ul și managerul de operațiuni, cele care i-au transformat job-ul în ceea ce se pare că va fi o carieră de succces la CGS.

În calitate de trainer, Sebastian s-a ocupat exclusiv de formarea a 13 noi agenți și a avut parte de feedback pozitiv din partea clientului cu ocazia vizitelor efectuate pe proiect.

Fiind foarte apreciat pentru competențele sale de limba engleză și pentru calitatea muncii sale, Sebastian a fost propus de client pentru a se ocupa de revizuirea tuturor mailurilor trimise de colegii săi către client. Fiind o fire meticuloasă și cu abilități excelente de comunicare, Sebastian a reușit să crească nivelul de competență al echipei și să îi aducă pe toți la un nivel optim de performanță, atât în productivitate, cât și în calitate.

La nivel de productivitate, Sebastian revizuiește și aprobă aproximativ 200 de mailuri zilnic, oferind, în același timp, feedback echipei și clientului.

În prezent, echipa beneficiază constant de ajutorul său, iar echipa de management a proiectului este încrezătoare că viitoarele valuri de recrutare vor fi pe mâini sigure cu Sebastian.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Alexandru Ioan Cuza și Agatha Cristie

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!