Performance Loop: inovație și perfecționare!
Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!
La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.
Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.
În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Noiembrie 2016 sunt:
Tiberiu Nechifor
Experiență și evoluție profesională
Tiberiu s-a alăturat echipei CGS în Februarie 2015, ca simplu agent, însă, atât determinarea, cât și abilitățile lui interpersonale și intelectuale i-au adus imediat promovarea în poziția de trainer, chiar din perioada de training.
Încă de la început, a dat dovada de inițiativă, implicându-se în toate procesele și alocându-și timpul necesar fiecărui task în parte, pentru a înțelege mai bine activitatea departamentului, pentru a fi capabil să ofere mai departe aceste informații colegilor și pentru a sintetiza informația într-o structură concisă și utilă. Acest lucru i-a reușit cu brio și de aceea îl considerăm a fi un punct de sprijin, o sursă de informații valoroasă și indispensabilă – un stâlp al proiectului.
Spirit inovator
Tiberiu își organizează timpul eficient pentru a pregăti fiecare nou angajat, pe orice proces. În plus, se ocupă de întâmpinarea și acomodarea fiecărui coleg nou în cadrul companiei CGS România.
S-a ocupat de manualele de training pentru fiecare proces din cadrului proiectului în care activează, reorganizând structura deja existentă și oferind soluții viabile, astfel încât procesele să fie înțelese mai bine, iar noul angajat să aibă o viziune de ansamblu mult mai bună asupra a ceea ce se întâmplă în cadrul proiectului.
Tiberiu își petrece timpul găsind noi metode de îmbunătățire a proceselor actuale și de a fi sigur că fiecare agent în parte primește ajutorul necesar și insight-ul specific, făcând referire aici la ceea ce se întâmplă mai departe de procesarea unui anumit task.
Anda Ariton
Evoluție profesională
Anda și-a început parcursul profesional la CGS România în decembrie 2012, ca agent. După câteva luni, a fost evident că Anda are calități speciale în acest domeniu, iar cunoștințele avansate în procedurile proiectului au făcut-o candidatul ideal pentru promovarea sa ca Ecalations Specialist. Anda a continuat să impresioneze și ca specialist, astfel încât, în toamna lui 2014, a fost selectată ca Back-up QA. În această postură, ea a aprofundat cu adevărat cunoștințele de “Customer service” și “Soft skills” și, după nouă luni, a fost selectată pentru postul de QA în alt proiect.
Spiritul inovativ
În momentul în care a promovat pe postul de QA, Anda nu a stat mult timp până să înceapă să propună multiple schimbări, în mod deosebit legate de abordarea proiectului față de interacțiunea cu clienții. Fiind vorba despre un proiect cu istoric “anti fraudă”, Anda a început să încerce schimbarea de mentalitate din una de “rezolvare a problemei”, în una de îmbunătățire a imaginii bazată pe “recomandarea către alți clienți”. În această direcție, Anda a creat o curriculă de retraining și a întreprins personal retraining cu toți agenții din proiect. Dorind ca această inițiativă să fie recurentă, Anda a început să participe în toate grupele de noi angajați și să îi inducă în acest spirit încă de la început, plan pe care îl susține în continuare, cu fiecare agent nou angajat.
Pe lângă aceste lucruri, Anda a început să își aducă în noul proiect și experiența dobândită din departamentul Escalations în care a lucrat inițial. A organizat și întreprins sesiuni de retraining cu agenții cei mai vechi din proiect, învățându-i pe aceștia cum să rezolve un apel escalat, precum și modalități mai eficiente de a oferi suport și de a interacționa cu alți agenți, mai noi. În timp, acest grup de oameni a evoluat până în punctul în care au devenit un grup separat de Escalations Specialists. Aceștia au preluat mai multe responsabilități, au o vizibilitate mai mare și datorează o bună parte din succes aportului Andei.
Claudia Munteanu
Evoluție profesională
Claudia este Backup Supervisorul unui departament important din cadrul companiei, făcându-ne mândri în nenumărate ocazii. Ea și-a început activitatea în sediul nostru din București în martie 2013. După doar două luni de activitate, Claudia a reușit să obțină poziția de „Agent of the Month”, dintr-o echipă de aproximativ 60 de agenți. În luna iulie 2013, s-a transferat la sediul din Brașov și s-a alăturat unui nou proiect. Prin muncă asiduă și dăruire, Claudia a devenit în scurt timp un performer de top în echipă, obținând rezultate excelente lună de lună. Fiecare dintre activitățile ei au contribuit la numirea sa în poziția de Backup Supervisor, în octombrie 2015.
Spirit inovativ
De la bun început, Claudia s-a ocupat în mod impecabil de rapoarte zilnice, rapoarte săptămânale și lunare, gestionând, în același timp, și noi traininguri, programarea aderenței și inițiative de implicare a angajaților.
Fiind un model pentru toți membrii echipei și de conducere prin puterea exemplului, Claudia demonstrează că ne putem îmbunătăți în permanență și putem găsi modalități de a fi mai buni în fiecare zi. Managerii săi știu că, indiferent de sarcina ce i se atribuie, ea va da 110% pentru a finaliza acel task. Având în mod constant rezultate foarte bune și încrederea colegilor și a managerilor ei, recomandarea Claudiei pentru Loop Performance a apărut ca un fapt firesc, având în vedere că ea merită cu siguranță un loc în lista performerilor de top!
Felicitări tuturor câștigătorilor!
Nadia Comaneci și Oprah Winfrey
Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității
Performance Loop: inovație și perfecționare!