Câștigătorii Performance Loop ai lunii Noiembrie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem cinci câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Noiembrie 2018 sunt:

Ana Alexandroaia

Ana a devenit membru al echipei noastre în iulie 2017. Încă din primele ei săptămâni, ne-a demonstrat că are capacitatea de a asimila proceduri și informații cu o rapiditate uimitoare. Întrebările sale pertinente, dorința de a învăța și nivelul de implicare ne-au semnalat că Ana este pe drumul cel bun către o carieră strălucită și un viitor promițător alături de noi.

Până în prezent, Ana a auditat peste 2.000 de contracte. Fiind interesată să înțeleagă mai multe despre întregul proces prin care trec colegii ei care procesează contracte, s-a ambiționat și a procesat contracte cu complexitate din ce în ce mai ridicată. Datorită atenției la detalii de care dă dovadă în fiecare zi, Ana s-a încadrat în în condițiile impuse pe toate contractele procesate, dovedindu-ne flexibilitate și că poate face orice își propune.

Fiind o persoană cu un nivel excepțional de dedicație și perseverență, Ana a devenit rapid unul din Top Performerii acestui departament, luând Quarterly Award de două ori până în prezent.

Datorită gândirii logice și perseverenței, Ana a înțeles întregul proces al echipei, stând în shadowing la colegi pe alte departamente și punând întrebările potrivite. Este o fire proactivă, întotdeauna își ajută colegii cu sfaturi, le răspunde la întrebări, le arată scurtături pentru a-i ajuta să performeze și să exceleze, fiind un adevărat stâlp al echipei și un punct de sprijin pentru colegii ei.

Întrebată de ce îi place să lucreze alături de noi, Ana a menționat următoarele:

“Mă aflu pe un proiect ideal, în care mediul de lucru este unul echilibrat, iar faptul că în fiecare zi am șansa de a învăța lucruri noi mă bucură foarte tare și mă menține motivată. Comunicăm foarte bine, facem lucruri frumoase împreună și ne inspirăm unii pe alții. Când friends work together toate task-urile și toate provocările de zi cu zi sunt duse la bun sfârșit într-un mod foarte facil.”

Alina Ioana Sima

Alina a devenit membră a echipei noastre în luna Aprilie a anului 2017. S-a evidențiat în timpul training-ului prin capacitatea uimitoare de a analiza informațiile primite. Drept urmare, în prima zi în producție a primit un portofoliu de clienți cu o complexitate ridicată și un proces nou, respectiv atribuția de a procesa toate modificările contractuale ce se solicitau post-booking în cadrul echipei.

În primele luni, a reușit să impresioneze într-un mod foarte plăcut prin curiozitatea, dorința sa de cunoaștere, iar rezultatele au fost excepționale și drept consecință a fost nominalizată de două ori la Quarterly Awards până în prezent.

Analizându-i activitatea desfășurată, în baza ultimelor rapoarte generate, Alina a procesat până în prezent 226 de contracte însumând peste $128MM.

Încă de la început, Alina s-a ridicat la standardele echipei noastre, o echipă cu un nivel de dificultate sporită datorită multitudinii de excepții care pot fi întâlnite, fiind astfel un angajat model de care orice manager ar fi mândru. Prin ambiția și perserverența cu care își desfășoară activitatea, abilitățile de organizare și atenția sporită, s-a ridicat într-un timp record la nivelul așteptărilor echipei și a întregului departament, lucru ce a fost observat și de client.

Alina s-a integrat în echipă foarte ușor, câștigând încrederea și aprecierea colegilor săi nu doar prin puterea ei impresionantă de muncă, ci și prin atitudinea ei pozitivă cu care întâmpină fiecare provocare. Totodată, ori de câte ori este nevoie, sare în ajutorul colegilor ei, fluidizând astfel procesul și ridicând nivelul echipei. Alina îmbrățișează fiecare schimbare de proces cu dorința de a se autodepăși pe sine însăși și de a-i învăța pe ceilalți colegi orice informație nouă legată de proces.

Întrebată de ce îi place să lucreze alături de noi, Alina a afirmat următoarele:

“Începutul a fost mai mult decât interesant întrucât am venit dintr-un domeniu total diferit. Sunt dornică să învăț cât mai multe lucruri noi și să îmi ajut echipa neîncetat. Aprecierile nu au întârziat să apară în urma eforturilor și a muncii depuse, fapt ce m-a determinat să fiu din ce în ce mai implicată. Fac ceva ce îmi place și îmi plac oamenii cu care lucrez.”

George Moise

George a început aventura sa în cadrul CGS România în vara anului 2017, când a început ca agent servicii clienți. Întreaga echipă de management a putut conta pe el încă din prima zi, George dând dovadă de răbdare și fiind foarte atent în munca desfășurată.

În scurt timp, George a reușit să ajungă într- o echipă complexă, ce are mult mai multe responsabilități. Mai retras de fel, asta nu l-a împiedicat niciodată pe George să își ajute colegii mai noi, când aceștia aveau nevoie. Atenția sa pentru detalii și capacitatea sa de a se coordona cu ceilalți membri ai echipei, au atras atenția Team Leaderului acestuia, iar George a devenit Senior Agent.

În poziția de Senior Agent, George a reușit chiar să depășească așteptările, mobilizând echipa într-o perioadă mai dificilă, atunci când trebuia să se finalizeze activarea unor dispozitive într-un timp foarte scurt. Feedbackul din partea clientului nu a întârziat să vină și a fost unul pozitiv.

Edvard Szabo

Edvard face parte din echipa noastră începând cu octombrie 2014, când s-a alăturat proiectului pe funcția de Agent Servicii Clienți și se ghidează după motto-ul: “Don’t wish for an easy job. Work for a better You. It’s hard to beat a person who never gives up.”

Edvard a demonstrat că înțelege extrem de bine conceptul de Customer Service și a prioritizat mereu calitatea, derulându-și activitatea cu profesionalism și dăruire pe fiecare interacțiune avută cu clienții. Rezultatele, nivelul de responsabilitate și atitudinea sa l-au recomandat pentru promovarea în cadrul unui departament specializat, la doar 7 luni de la angajare.

Progresul său în cadrul noului departament a fost unul demn de laudă, reușind să se facă remarcat atât prin modul său de operare cât și prin pro-activitatea de care a dat dovadă, încercând constant să găsească soluții de îmbunătățire a proceselor și fiind extrem de atent la nevoile colegilor și încercând să ajute pe cât posibil.

Cum era de așteptat, Edvard a obținut poziția de Team Leader în iunie 2016. Încă de la început, s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanți ai echipei noastre prin adaptarea și integrarea sa rapidă atât din punct de vedere social cât și profesional.

A participat în mod direct la proiectele importante ale companiei, fiind implicat tot mai mult în activități complexe care depășeau sfera responsabilităților prevăzute în Fișa Postului, cum ar fi structurare și livrare de materiale de re-training pentru agenții din proiect (nu numai cei din echipa sa), eficientizarea task-urilor ce revin colegilor săi din echipa de Management pentru a acorda mai mult timp dezvoltării oamenilor din echipele lor.

De asemenea, Edvard a sugerat un algoritm de program care să permită acomodarea mai ușoară a echipei de Middle Management la fluctuațiile de tură.

Anamaria Spoială

Din poziția de agent servicii clienți, Anamaria s-a evidențiat  prin seriozitate și eficacitate exemplară, reușind să atingă și chiar să depășească indicatorii de pe proiectul pe care activa, încă din primele luni de activitate.

Fiind și mamă a doi copii, a reușit cu ușurință să completeze responsabilitatea de la birou cu cea de mamă, prin cel mai frumos mod cu putință: prin empatie, dăruire, înțelegere și răbdare – lucruri esențiale pentru muncă în call center.

După câteva luni de activitate alături de noi, Anamaria a oferit sprijin constant colegilor, devenind totodată omul de bază în relația companie – client nemulțumit, reușind cu succes să trateze situațiile speciale survenite în timpul activității.

A devenit o persoană cheie pentru unul dintre proiectele noastre, dovedind disponibilitate și adaptabilitate în funcție de  cerințele echipei de management, ocupându-se cu succes de sarcinile adiționale aferente acestei poziții. A participat activ la eficientizarea procesului de îmbunătățire a calității, axându-se în principiu pe optimizarea algoritmului de gândire necesar tipului de activitate pe acel client și eficientizând verificările zilnice efectuate în cadrul proiectului.

Implicarea dovedită și evoluția vizibilă au ajutat-o să îmbrățișeze ideea de a învăța procedurile de lucru specifice unui proiect nou. A solicitat din propria inițivativă să învețe raportul de activitate al acestui proiect, motivând că este modalitatea prin care poate înțelege specificul proiectului, aplicând totodată și cunoștințele acumulate în cadrul cursului de Excel la care a participat în cadrul CGS România. La scurt timp, a reușit să propună eficientizarea procesului prin recomandarea unei aplicații de lucru.

Începând cu lună decembrie 2018, datorită rezultatelor excepționale și a dorinței de dezvoltare, Anamaria va participa la concursul pentru obținerea titlului de Quality Assurance, pentru care îi urăm mult succes!

Felicitări câștigătorilor!

Andrea Bocelli și Zaha Hadid

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!