Câștigătorii Performance Loop ai lunii noiembrie!

Performance Loop: inovație și perfecționare!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii noiembrie 2019 sunt:

Vlad Ursu

Vlad face parte din echipa CGS din iunie 2010, în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte ale companiei. Activitatea de agent a fost doar începutul, acesta promovând în funcția de Quality Assurance Specialist în luna Februarie 2014 și devenind unul din oamenii de baza ai proiectului.

Vlad și-a arătat mereu interesul pentru îmbunătățirea proiectului și ridicarea standardelor la un alt nivel. De-a lungul anilor, Vlad a dovedit un spirit analitic de nelipsit în cadrul proiectului, având o viziune clară asupra activității și unde trebuie să ajungem din perspectiva calității serviciilor oferite. Având întotdeauna un scor aproape perfect în ce privește calificativele, Vlad este unul dintre cei mai importanți QA ai unui cont important din portofoliul CGS.

Vlad s-a perfecționat în timpul propriu în analitică, raportare, a învățat Power BI și suita Google și a ajutat în mod decisiv contul alocat, pentru a avea raportare sigură, corectă, ușor de gestionat și rapidă.Începând din noiembrie 2019, Vlad a lansat Dashboard-ul de performanță KPI Dash, o unealtă de nelipsit când vine vorba de performanță și calitate, care a ușurat foarte multe procese și a dus la o mai bună înțelegere a rezultatelor obținute.

Dan Baitel

Dan a venit în familia CGS în urmă cu 2 ani și este un membru crucial al echipei, participând activ la îmbunătățirea procesului. Interesul cu care își desfășoară activitatea este principalul său atu și, în același timp, reprezintă motivul pentru care și-a însușit foarte bine procesele de care este responsabilă echipa din care face parte.

Rezultatele nu au întârziat să apară și Dan a devenit rapid unul dintre Top Performerii echipei noastre, fiind nominalizat și câștigând premiul Quarterly Award de două ori până în prezent. De-a lungul timpului, Dan a dat dovadă de profesionalism, determinare și spirit de echipă, ceea ce a solidificat încrederea coechipierilor în calitatea muncii sale și a fost prezent ori de câte a fost nevoie pentru rezolvarea unei situații limită sau a unei circumstanțe dificile.

În ultimul an, Dan a evoluat foarte mult, dezvoltându-și abilitățile de comunicare, organizare și de lucru în echipă. El aduce un adevărat aport calitativ echipei și ne uimește constant prin perseverență, seriozitate și implicare, devenind astfel un membru de bază al întregului proces. Întotdeauna s-a oferit să participle la task-uri venite din partea diviziei din US, în care a explicat prin sesiuni de prezentare procesul de validare, cât și cel de setare de noi parteneri cu clientul de care se ocupă.

Performanța lui Dan este apreciată atât de echipa și managementul din România, cât și de către US Sales Team și de managerii din US, alături de care își desfășoară activitatea, primind numeroase laude din partea acestora.

Evelina Covrig

Eve a devenit membră în cadrul unuia dintre principalele proiecte în octombrie 2016. Și-a început activitatea în cadrul unei alte echipe și s-a făcut remarcată încă din perioada de training prin rapiditatea cu care înțelegea procesele ce urma să le utilizeze în munca de zi cu zi. În doar câteva luni, Eve a devenit un membru de bază în cadrul echipei sale, s-a evidențiat față de colegii săi prin capacitatea impresionantă de a asimila înformații, dedicare, perseverență și ușurința cu care comunică cu întreaga echipă.

Dorința sa de a cunoaște business-ul și de a înțelege toate procesele cu care echipa ei se confruntă, au fost pentru Eve ca un impuls natural să relaționeze din ce în ce mai mult cu colegii din întregul proiect pentru a-și exinde orizontul de cunoaștere. De îndată ce s-a ivit ocazia și s-a deschis o poziție de trainer în cadrul unui alt proiect, am fost plăcut suprinși de faptul că a aplicat și am descoperit ulterior că i se potrivește de minune. Din ianuarie 2018, Eve este unul dintre cei trei traineri din cadrul proiectului, gestionând trei echipe. Face o treaba extraordinară și suntem mândri că o avem lângă noi.

Eve este o persoană comunicativă, răbdătoare și prietenoasă, căreia îi place să se afle printre oameni și să ofere ajutor. Întotdeauna oferă feedback-ul cel mai sincer și aceasta este cheia succesului în activitatea de trainer întrucât știe să motiveze oamenii ca aceștia să își depășească limitele. Când a fost desemnată ca trainer pentru cele trei echipe, s-a oferit singură să facă materialele și planul de training necesare pentru a putea oferi proiectului oameni capabili și pregătiți să facă față provocărilor din fiecare zi. De asemenea, ca parte din training, Eve a creat și teste preliminare și finale pentru a vedea rezultatele muncii sale și să ne formăm o imagine despre angajații noi care au trecut prin mâinile ei.

Eve reușește cu succes să livreze cele mai bune rezultate și, deși, munca sa nu este ușoară, întrucât implică lucrul cu oamenii în fiecare zi, știm cu siguranță că ne putem baza pe ea în orice situație. Acest proiect ne-a adus în viața noastră mulți oameni deosebiți, iar Eve ocupă un loc special în inimile noastre.

Petruț Neacșu

Petruț face parte din echipa de training din anul 2017, timp în care și-a dezvăluit calități ce îl fac un trainer de excepție. El și-a dezvoltat cunoștințele de customer care în cadrul unui departament de suport, pentru ca mai apoi să le împărtășească cu noii angajați. Uletrior, a tranziționat ca trainer și pe departamentul de colectare.

Petruț a dat dovadă de flexibilitate de fiecare dată când a fost nevoie, ajutând în ultimele luni și cu grupele de training de suport tehnic. Cunoștințele acumulate în acest timp scurt au fost aplicate inovativ de către Petruț și pe celelalte departamente în care activează. Petruț sare mereu în ajutorul colegilor de fiecare dată când are ocazia și se diferențiază prin umorul său autentic ce destinde mereu atmosfera.

Pasiunea de a-i ajuta pe ceilalți să se autodepășească, răbdarea, dar și entuziasmul și carisma sa, îl ajută pe Petruț și îl fac pe acesta să aibă rezultate foarte bune pe toate departamentele pe care activează.

Ioana Costache

Ioana s-a alăturat echipei în anul 2016.  Încă din perioada de training, Ioana s-a remarcat învățând foarte repede  procesele.  A dat dovadă de tenacitate în fața noilor provocări, ajungând în scurt timp să obțină aprecierea membrilor echipei, dar și a clientului. Ioana a  impresionat încă de atunci prin  implicare, perseverență și responsabilitate.

A început în echipa care se ocupa de Franța și, în scurt timp, a reușit să învețe procesele și pentru celelalte regiuni precum Italia, Germania, Țările Nordice sau Iberia. În urma rezultatelor excelente și a feedbackului pozitiv primit, Ioana a fost promovată că Team Leader în luna octombrie 2018.

Din 2018 și până în prezent a reușit să fomeze o echipa unită și să livreze împreună  rezultate excelente  pe toate liniile de business. A reușit să le ofere un mediu plăcut  dovedind că este persoană potrivită pentru acest rol. Ioana oferă un sprijin permanent pentru colegi și nu ezită în a-i ajuta de fiecare dată cu informații, training și preluare din activități, când este necesar.

Este un lider modest, dornic să învețe mai mult, să se dezvolte atât pe sine, cât și pe cei din jur. Ioana face lucrurile să se întâmple. Se concentrează pe fiecare sarcină până o îndeplinește și face totul cu o energie care îi determină și pe alții să acționeze. Ajută ambele echipe și de fiecare dată când am avut nevoie de support, pentru audit sau alte task-uri interne, Ioana și-a oferit suportul și a fost dornică de a învăța lucruri noi sau procese noi. Este un team leader pe care ne putem baza oricând, capabil să ia decizii indiferent de situație și presiune.

Mircea Pătrășcoiu

Mircea este Quality Assurance Manager pentru toate proiectele de sub umbrela unuia dintre cei mai importanți clienți ai noștri și este una dintre persoanele cheie ale acestui cont.

Mircea are o istorie impresionantă în această echipă, a început în 2010 ca agent pe de suport: a fost una dintre persoanele cu cea mai rapidă evoluție (a promovat în echipa de management având sub 6 luni vechime), a ocupat poziția de Team Leader pentru departamentul de escaladări, s-a relocat la Sibiu și a fost unul dintre leaderii care au ajutat la lansarea unui important proiect, iar pentru ultimii 5 ani a condus cu succes echipa aceluiași client, dar din București.

Performanțele și reușitele lui Mircea în CGS sunt numeroase, însă am ales să va prezint câteva dintre inițiativele lui recente, cu un puternic impact pozitiv pentru proiecte:

  • A ajutat lacrearea unui plan de re-training pe baza analiticii lui în privința unui indicator de bază. Acest lucru a fost posibil prin mobilizarea echipei din toate departamentele pentru a asculta toate apelurile cu eroare pe acel indicator și a identifica corect oportunitățile la nivel de agent. Pe baza feedback-ului strâns, am reușit să eficientizăm și să îmbunătățim modalitatea în care Team Leaderii își monitorizează și coach-uiesc agenții.
  • Coordonarea șicalibrarea echipei pentru a avea mulți-project skills în contul de care se ocupa și a fi posibilă în viitor direcționarea tuturor eforturilor echipei în timp real de pe un Proiect pe altul în funcție de nevoile prioritare.
  • Reinventarea șiimplementarea raportului de activitate periodic. Mircea a readus în atenția echipei de management o nouă variantă îmbunătățită a raportului săptămânal ce monitorizează evoluția agenților cu rezultate slabe pe KPIs principali pe o perioadă de 8 săptămâni pentru a facilita follow-up-ul și acțiunile ce trebuie luate de echipa de Team Leaders. De asemenea, Mircea a împărtășit cunoștințele sale și a delegat mai departe acest task către business analistul proiectului care a eficientizat/automatizat modul în care raportul este generat și trimis către management.

Consider că Mircea ar trebui premiat nu doar pentru ultimele sale inițiative, ci și pentru eforturile depuse și ideile lui care, de-a lungul timpului, au contribuit enorm la multiplele noastre reușite. Pe parcursul celor 8 ani+ de când face parte din echipa de management, el a revoluționat nenumărate procese legate nu numai de calitate, dar și de operațiunile curente și este persoană “go to” pentru a te ajuta să atingi un rezultat aparent imposibil.

Felicitări câștigătorilor!

Isaac Newton și Calvin Klein

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *