Câștigătorii Performance Loop ai lunii mai 2019

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem trei câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii mai 2019 sunt:

Vlad Andrei

În Decembrie 2017, Vlad a devenit membru al echipei noastre și s-a evidențiat chiar din primele zile de training prin implicare, dedicare și curiozitate. Evoluția sa imediată l-a recomandat ca fiind o piesă importantă în cadrul echipei, un coleg devotat, gata oricând să preia taskuri complexe și pe care să le rezolve în timp util, cu maxim de performanță.

Vlad a reușit să impresioneze prin capacitatea de a asimila informații cu un grad ridicat de dificultate într-un timp scurt și să pună în aplicare noțiunile dobândite, oferind performanțe notabile, ce s-au materializat în 165 de contracte procesate, ce însumează peste 161 milioane de dolari.

Cu adevărat remarcabil în evoluția sa profesioanală este capacitatea de a se adapta oricărei situații noi și puterea de a găsi soluții eficiente pentru orice task atribuit, indiferent de complexitatea acestuia.

Vlad a reușit să-și atingă fiecare target propus, țintind de fiecare dată către rezultate mai bune, tocmai din ambiția de a se depăși pe sine însuși și de a se perfecționa pe toate planurile, fie că a fost vorba de atribuții zilnice sau activități de dezvoltare profesioanală.

Firea sa ambițioasă îl recomandă pentru cele mai dificile atribuții, Vlad fiind într-o continuă ascensiune în cadrul echipei noastre. În plus, evoluția sa profesioanală este remarcabilă cu atât mai mult cu cât background-ul său se încadrează în alte domenii de activitate.

Vlad oferă un adevărat aport calitativ echipei și ne uimește constant prin perseverență, seriozitate și implicare, devenind astfel un membru de bază. În plus, Vlad este o persoană comunicativă, care emană bună-dispozitie și de fiecare dată tratează orice obstacol cu optimism și determinare, reușind să găsească soluții fiabile pentru orice problemă pe care o întâmpină.

Vlad continuă să-și perfecționeze abilitățile și performanțele, având capacitatea de a învăța rapid și de a se adapta oricărei situații și de a răspunde eficient și rapid la instrucțiuni, metode și proceduri noi.

Ioana Bas

Ioana și-a început activitatea în cadrul CGS România în 2014 și s-a evidențiat de la început ca un top performer, reușind să obțină rezultate notabile, constant. Ioana funcționează ca un hibrid în echipă și asta se traduce în rezultate directe pentru proiectul pe care lucrează.

Este un agent activ în implementarea schimbărilor la nivel de echipă și încurajează constant evoluția colegilor săi. Este motivată de rezultatele individuale, dar contribuie semnificativ la succesul echipei. Este o voce puternică care încurajează calitatea în activitatea zilnică și printre puținele persoane care nu își asumă succesul echipei, dar își asumă provocările.

Ioana este recomandată de rezultatele cu care contribuie la succesul echipei:

  • 2017  62% din target-ul echipei / Top Performer recognition award
  • 2018  45% din target-ul echipei / Top Performer recognition award

Ioana excelează când vine vorba de metrici de productivitate fiind un top performer atât pentru CGS România, cât și pentru client. Ea este constant implicată în diverse campanii inițiate de client și este un membru de bază din echipa de vânzări, pe regiunea asignată. A fost implicată în peste 20 de campanii la cererea clientului pentru a genera venituri suplimentare și pentru a crește cota de piață, suplimentar pe lângă activitatea normală pe care o desfășoară.

Ioana a organizat și evenimente de tipul “meet & greet” în Franța, unde a fost responsabilă de sarcinile administrative și recrutarea unor parteneri noi.

Vlad Bucătariu

Vlad a devenit membru al echipei CGS România în luna Iulie 2017. Încă din timpul training-ului, Vlad a reușit să impresioneze prin curiozitatea și rapiditatea cu care asimila noile informații, devenind astfel, în scurt timp, un membru de bază al echipei.

Vlad este foarte organizat în desfășurarea activității sale și încă din primul moment în care a ajuns în cadrul acestei echipe a demonstrat că poate să se autodepășească, luând fiecare situație complexă cu care s-a confruntat ca pe o provocare. Până în prezent, Vlad a procesat 377 de contracte însumând aproximativ $32MM.

Într-un timp scurt, Vlad s-a ridicat la standardele echipei la care a fost repartizat, o echipă cu un nivel de dificultate ridicat din cauza faptului că agenții trebuie să cunoască toate tipurile de contracte alături de excepțiile care pot fi întâlnite. Astfel, Vlad a trebuit să asimileze o multitudine de informații și, totodată, el a demonstrat că știe să se adapteze oricărei situații noi întâlnite, dând astfel dovadă de flexibilitate.

Odată cu evoluția sa, am observat și am apreciat dexteritatea și rapiditatea cu care își duce la bun sfârșit task-urile. Aceste două calități reprezintă un avantaj major, mai ales la final de trimestru fiscal, când volumul de muncă crește considerabil și uneori agenții sunt nevoiți să lucreze la mai multe contracte în același timp. Vlad a dat dovadă de implicare continuă, existând chiar zile în care a efectuat ore suplimentare pentru a atinge toate cerințele cerute de management-ul din SUA. Astfel, Vlad ne-a surprins cu determinarea și perseveranța sa, fiind astfel un membru de bază al echipei.

Vlad este o persoană plină de energie și tocmai de aceea el este întotdeauna gata să își motiveze colegii și să îi ajute. El s-a integrat în echipa foarte ușor și, pe parcursul timpului, atât rezultatele deosebite, cât și atitudinea pozitivă l-au ajutat să câștige încrederea și respectul coechipierilor lui. El este întotdeauna gata să ajute și să ofere sfaturi sau soluții, fiind unul dintre puținii angajați care ajută noii agenți să se integreze și să cunoască procesul din proprie inițiativă.

Felicitări câștigătorilor!

Cristofor Columb și Ion Țiriac

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *