Câștigătorii Performance Loop ai lunii Mai 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Mai 2017 sunt:

Robert Albăstroiu

Robert a început aventura CGS în Octombrie 2009. Ambițios din fire, Robert a demonstrat că nu există clienți dificili și target-uri de neatins și, încă din primele luni, a ajuns pe lista de top performeri ai proiectului pe care lucra.

Dorința lui de a-i inspira și ajuta pe cei din jur să crească profesional l-au ajutat să obțină, un an mai târziu, poziția de Quality Assurance Specialist în cadrul aceluiași proiect. Și pentru că provocările sunt ceea ce îl definesc pe Robert, un an mai târziu, a spus da unei noi provocări, cea de Team Leader al unei echipe doar a lui, cu care a câștigat, de-a lungul timpului, numeroase premii și concursuri de echipă.

În 2015, a ajutat la dezvoltarea unui proiect de fuziune între două departamente, atât pe partea procedurală, cu implementare de noi KPI, livrare de training procedural și monitorizare a rezultatelor, cât și pe partea de people management, asigurându-se că impactul negativ asupra oamenilor este redus.

Ultima provocare acceptată de Robert a fost să folosească experiența adunată în Consumer Customer Service într-o ramură complet nouă, Business Customer Service, proiect căruia i s-a alăturat începând cu 2016. De atunci, continuă să implementeze sisteme noi de raportare de KPI, monitorizare de rezultate și performanțe și să livreze unu serviciu la cele mai înalte standarde.

Andreea Neamțu

Andreea a intrat în echipa noastră în urmă cu 2300 zile, mai exact în februarie 2011. Proiectul pe care și-a început activitatea este același pe care activează în continuare și pentru care Andreea a făcut multe eforturi și compromisuri, de-a lungul timpului. Ea este printre singurele persoane, sau poate chiar singura, care și-a desfășurat activitatea în toate centrele CGS în care avem sau am avut în desfășurare proiectul pe care lucrează ea: Brașov, Sibiu, București și Târgu-Jiu.

Andreea a început ca “Agent Relații Clienți” în Brașov, urmând ca, la scurt timp, să intre în rândul oamenilor din suport, ocupând funcția de “Quality Assurance Specialist”. Implicarea, interesul, rezultatele au făcut ca Andreea să avanseze în funcția de Team Leader din aprilie 2013, funcție pe care a activat în Sibiu, București, iar odată cu “migrarea” proiectului în Târgu-Jiu, a ajuns să își pună amprenta și în acest centru. Proiectele în care a fost implicată de-a lungul timpului au fost atât cele de inbound, cât și de outbound, făcând față cu succes provocărilor.

În momentul de față, Andreea coordonează cu succes o echipă de aproximativ 30 de “spartani” (așa cum i-a denumit chiar ea) pe proiectul de inbound.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Alfred Nobel și Papa Ioan Paul al II-lea

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!