Câștigătorii Performance Loop ai lunii iunie 2019

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem cinci câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii iunie 2019 sunt:

Andreea Burada

Andreea și-a început activitatea în luna martie a anului 2018. După câteva luni de apeluri în care s-a evidențiat ținându-și constant metricii în target, Andreea a avansat ca Resolution Supervisor. S-a implicat extraordinar de mult în activitățile echipei, atât în timpul programului, cât și în timpul liber, lucru esențial în închegarea echipei de suport dar și a echipelor de agenți. Andreea este genul de persoană care îndeplinește orice sarcină, oricât de dificilă ar părea la început. Personalitatea ei debordantă de energie și creativitate aduce mereu un aer de noutate și prietenie în atmosfera din producție și în echipă.

Andreea s-a implicat cu seriozitate încă de la început și a continuat să-și mențină profesionalismul în desfășurarea activității în producție. Încă de la început, s-a implicat activ în orientarea către rezultatele cerute de activitatea specifică departamentului. Seriozitatea și dedicarea sunt completate de proactivitatea de care dă dovadă de fiecare dată când apare oportunitatea.

Munca și dedicarea Andreei au evidențiat-o de la bun început prin implicarea pe suport și a ajuns să se facă îndrăgită și apreciată de colegi. Andreea este apreciată atât de echipa din producție, cât și de echipa de suport fiindcă este o persoană de încredere și proactivă.

Iată câteva cuvinte ce provin chiar de la echipa de suport din Galați și de la membri ai echipei sale:

“Andreea este precisă în rezoluțiile oferite și calmă. Apelez la ea cu încredere și sunt convinsă că este cea mai bună rezoluție, fiind concisă și fermă când explică.“

“Mă bazez foarte mult pe Andreea, este un sprijin pentru echipa de suport datorită proactivității de care dă dovadă mereu. Este calmă și are gândirea limpede și clară pentru că argumentele vin la fel de clar explicate.“

Matei Rotar

Matei și-a început activitatea în cadrul companiei în anul 2017, în poziția de agent. Datorită implicării și perseverenței, el a avansat rapid în cadrul departamentului.

Din anul 2018, Matei face parte din echipa de Training a proiectului pe care lucrează. El a dat dovadă de dedicare și flexibilitate, fiind un trainer certificat pe mai multe specializări.

Abilitățile pe care Matei le posedă și îl descriu cel mai bine sunt acelea de a transmite informații într-un mod eficient și eficace, dar și de a interioriza informațiile în același mod.

Datorită responsabilității și perseverenței de care dă dovadă constant, Matei a reușit să rezolve toate situațiile critice cu care s-a confruntat.

Andrei Paul Tardea

Andrei s-a alăturat proiectului nostru în urmă cu doi ani și a evoluat frumos în cadrul acestei echipe. Ca mulți angajați tineri din CGS România, Andrei a reușit să îmbine cu succes examenele de la facultate și cerințele job-ului de pe acest proiect, dedicându-le perseverență și seriozitate în egală măsură.

Are un stil de lucru profesionist, încrezător și o atitudine proactivă, oferind mereu soluții potrivite, datorită capacității de previzionare și gândirii de ansamblu. Încă de la început, s-a dovedit a fi unul dintre mebrii importanți ai echipei noastre prin modul în care s-a adaptat rapid atât profesional, cât și în relația cu colegii. S-a implicat continuu în activități care depășeau sfera responsabilităților sale, folosindu-și astfel cunoștințele de limba germană pentru a oferi suport managerilor din companie.

Pentru colegi a devenit un exemplu de urmat, prin abilitatea sa de învățare, spiritul de echipă, calitățile de lider și respectarea termenelor limită. Este o persoană pe care te poți baza întotdeauna și care arată un respect profund pentru echipă și această companie. Rezultatele excelente ale echipei noastre i se datorează în mare măsură și această realizare este apreciată în permanență de manageri.

Remarcându-se ca o persoană cu o gândire matură, cu dorința constantă de autodepășire, creativ și cu o foarte bună capacitate de relaționare interumană, Andrei a primit în mod repetat feedback-urile pozitive care îl recomandă pentru această distincție din partea noastră.

Cecilia Gabriela Ilie

Cecilia a venit în echipa noastră în 2017. Din prima zi, a dat dovadă de seriozitate și dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe. A performat încă din prima lună, finalizaând task-urile fără a avea nicio eroare. S-a implicat constant în toate procesele din echipa ei și, având în vedere rezultatele sale excelente, i s-au încredințat task-uri ce țineau de funcția de QA, completându-le cu success și întotdeauna la timp.

Datorită muncii sale impecabile, abilităților de comunicare cu colegii și a cunoștințelor aprofundate la un nivel avansat, promovarea ei în poziția de QA a fost ca un proces natural în cariera sa. A fost susținută de către toți colegii săi, ceea ce a făcut ca evoluția ei ulterioară să fie accelerată, ajungând la nivelul cerut de managementul CGS și al clientului, într-un timp record.

Cecilia s-a implicat în mod activ în modificările de procedură, colaborând strâns cu departamentele cheie ale clientului. Check list-ul pentru fiecare task este revizuit și testat în mod constant de Cecilia pentru a încorpora orice modificare de procedură. Fiecare proces nou este mai întâi preluat de ea și în baza observațiilor sale se aduc modificări procedurii sau fișei de audit.

Cecilia este angajatul model, întotdeauna preia task-urile noi, testându-le pentru a putea fi implementate la nivelul echipei mult mai ușor și pentru a ridica metricii proiectului cu mult peste cerințele managementului. S-a ocupat timp de un an de zile de refresher trainings, ajutând agenții cu o performanță scăzută să exceleze în task-urile lor zilnice și să înțeleagă detaliile procesului complex de auditare. Drept urmare, echipa sa a avut rezultate excelente, ceea ce a dus la decizia managementului de a mări echipa cu încă doi membri.

Datorită dorinței sale de a-și ajută colegii din echipă, Cecilia s-a ocupat de training-ul în detaliu al fiecărui proces din cadrul echipei, oferind suport colegilor și după ce aceștia au ieșit din perioada de probă. Cecilia este persoana de contact pentru agenți, atunci când vine vorba de orice proces sau de o nouă procedură sauimplementare. Mai mult de atât, Cecilia este în adevăratul sens al cuvântului o “mamă” pentru toată lumea, oferind suport tehnic, dar și emoțional, aducând termenul de “team player” la un nou standard.

Alexandru Smeu

Alex s-a alăturat echipei CGS România în Octombrie 2017. Datorită seriozității cu care își tratează munca, a reușit rapid să devină un expert în activitatea desfășurată. Încă de la început, abilitatea sa de a învăța rapid task-urile și atenția la detalii i-au facilitat dezvoltarea impecabilă în cadrul echipei de facturare. Prin munca sa, seriozitatea și personalitatea deosebită, a câștigat rapid respectul tuturor colegilor săi.

Alex își cunoaște foarte bine aptitudinile și contribuie într-un mod activ la dezvoltarea colegilor săi din echipă, iar în fața oricăror provocări cu care se confruntă, el este primul care își oferă asistența și își asumă responsabilitatea. Prin bunăvoința și munca ireproșabilă, a contribuit la dezvoltarea profesională a colegilor săi cei mai noi și la coordonarea proceselor acestora.

Alex reprezintă un pilon de susținere în cadrul echipei sale. În momentele de creștere a portofoliilor de clienți, a fost întotdeauna pregătit să preia toate sarcinile și să asigure buna tranziționare a acestora. Odată cu nivelul ridicat de cunoștințe acumulat și datorită profesionalismul său de care a dat dovadă, performanțele lui Alex sunt excepționale lună de lună. Cert este că rezultatele sale sunt absolut impresionante în mod constant, astfel încât perfecțiunea a devenit o așteptare obișnuită din partea lui.

În prezent, lucrează cu cei mai complecși clienți ai noștri și procesează un volum uimitor cu o acuratețe impecabilă. Alex are capacitatea de a-și mobiliza coechipierii atunci când provocările par prea mari, deoarece nivelul său de înțelegere al proceselor îi permite să facă totul să pară ușor.

Întotdeauna a respectat SLA-urile și, cu aceeași consistență, a contribuit la normalizarea acestora, modalitatea și timpul său de procesare fiind etalonul echipei. Alex a înțeles că pentru rezultate bune este nevoie de o colaborare impecabilă cu toate părțile implicate într-un proces. Astfel, menține legătura cu toți agenții clienților din portofoliul său, dar și cu persoanele de contact ale echipei pentru a fi la curent tot timpul cu schimbările care intervin sau pentru a se asigura că informația ajunge constant la țintă.

Felicitări câștigătorilor!

Mihai Eminescu și Veronica Micle

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *