Câștigătorii Performance Loop ai lunii Iunie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Iunie 2018 sunt:

Monalisa Buluță

Monalisa s-a alăturat echipei CGS România în octombrie 2013. Din poziția de agent servicii clienți, Monalisa s-a evidențiat prin seriozitate și eficacitate exemplară, reușind să-și depășească target-urile încă din primele luni de activitate. Pe parcursul primelor luni alături de noi, Mona a oferit sprijin constant echipei de management, ea devenind în scurt timp un punct de informare pentru toți angajații noi. A devenit o persoană cheie prin disponibilitate la program prelungit, profesionalism și un grad ridicat de adaptabilitate la orice task.

Începând cu luna aprilie 2014, datorită rezultatelor excepționale, Mona a promovat pe poziția de Quality Assurance. Din această poziție, a participat activ la eficientizarea procesului de îmbunătățire a calității, axându-se în principal pe optimizarea algoritmului de gândire necesar acestui tip de activitate. A dovedit disponibilitate și adaptabilitate în funcție de cerințele echipei de management, ocupându-se cu succes de sarcinile adiționale aferente acestei poziții.

Datorită capacității mari de adaptare, Monei i s-a oferit posibilitatea de a-și extinde cunoștințele. Datorită implicării dovedite, ea a continuat să evolueze în cadrul mai multor proiecte de limba română, coordonând aproape singură echipe de 10-15 angajați, reușind să stabilizeze indicatorii impuși de parteneri și să-i depășească într-un mod exemplar.

Ionuț Codreanu

Ionuț face parte din echipa CGS noastră încă din luna Iulie a anului 2015, când a început ca agent servicii clienți. Proiectul pe care a început să lucreze i-a adus lui Ionuț o mulțime de provocări, cărora le-a făcut față cu brio și o multitudine de obstacole peste care a trecut întotdeauna cu grație și o minte deschisă.

Într-un timp foarte scurt, în cadrul aceluiași proiect, Ionuț a fost recrutat pentru echipa care se ocupă de escalări, o super echipă de super agenți, echipați cu toată informația și pregătirea necesară pentru a oferi super soluții problemelor diverse.

După ce departamentul a fost desființat, Ionuț a acceptat o nouă provocare, un domeniu total diferit, dar oarecum asemănător. Experiența lui în domeniul escalărilor, customer service și modul eficient de a comunica cu clienții l-au ajutat să exceleze și în acest departament, l-au ajutat să inoveze modul în care escalările erau adresate, au ajutat la îmbunătățirea și perfecționarea procesului, performanței și SLA-ului atât la nivel de echipă, cât și la nivel de proiect.

Începând cu Octombrie 2017, Ionuț ocupă poziția de Back Up Team Leader în cadrul proiectului și oferă atât echipei de management, cât și echipei de agenți, suportul necesar pentru a rezolva în timp util toate cerințele clientului.

Sergiu Rădulescu

Sergiu ni s-a alăturat în Mai 2016. A dat dovadă  de profesionalism, dedicare și perseverență. Implicarea și interesul deosebit pentru proces au făcut din Sergiu candidatul ideal pentru poziția de Partner Advisor pe care o ocupă și în prezent. În rolul de Partner Advisor din cadrul echipei, Sergiu este mai mult decât o persoana de legătură. El se ocupă de soluționarea celor mai sensibile situații în care sunt disputate plăți de sute de mii sau chiar milioane de dolari. Diplomația și tactul cu care răspunde solicitărilor întăresc relația cu partenerii și aplanează chiar și cele mai intense dispute.

În ultimul an, și-a dezvoltat foarte mult abilitățile de comunicare, organizare și lucru în echipă. Ne inspiră în fiecare zi cu nivelul de pregătire și calitățile interpersonale de care dă dovadă atunci când este pus în situația de a colabora cu membrii celorlalte echipe

Sergiu are o atitudine pozitivă constantă, dă dovadă de proactivitate și se implică foarte mult în a-și ajuta colegii de echipă chiar și atunci când sunt taskuri cu care nu este familiarizat. Este interesat să învețe lucruri noi iar atunci când este nevoie sau îi permite timpul, împărtășește cunoștințele dobândite colegilor noi sau celor care doresc să își lărgească aria de cunoaștere. Mai mult decât atât, este de apreciat dorința constantă de autoperfecționare și dezvoltare profesională.

În cadrul echipei, deseori, presiunea este foarte mare ca urmare a numărului uriaș de tranzacții și a complexității procesului. Mai ales în perioadele în care partenerii au închidere de lună se insistă foarte mult pe soluționarea rapidă a solicitărilor. Sergiu rezolvă cu profesionalism sarcinile atribuite și a reușit să își consolideze relația cu majoritatea partenerilor cu care lucrează.

La întrebarea: “Ce îți place la funcția de Partner Advisor?”, Sergiu a răspuns: „Sunt un fan al provocărilor care vin odată cu rolul meu din cadrul acestui proiect. Fiecare zi este diferită și am ocazia să învăț constant lucruri noi prin prisma activităților diversificate asta mă ține în priză. Sun tmereu în competiție cu mine însumi, iar slicitările complexe mă determină să mă autodepășesc.

Bogdan Voinea

Bogdan a intrat în “familia CGS România” în Iunie 2017. Abilitățile și calitățile sale l-au ajutat să devină în scurt timp un membru de bază al proiectului și să obțină rezultate foarte bune, reprezentând echipa în mod exemplar în relația cu clienții și dezvoltându-și o strânsă relație de colaborare cu celelalte departamente din cadrul companiei.

Profesionalismul său, relația pe care a reușit să o creeze cu partenerii, colaborarea impecabilă cu colegii din companie – toți acești factori ne-au demonstrat, pe măsură ce au trecut lunile, că dacă se menține pe acest trend ascendent, va avea o carieră promițătoare și un viitor strălucit.

A preluat un client destul de pretențios și a făcut față cu brio provocării, oferind în mod constant suport celor din echipa de sales și încadrându-se în termenele limită impuse. A fost de mare ajutor când restul colegilor erau în concediu, chiar dacă a avut foarte mult de lucru pentru clientul lui special.

De când face parte din această echipă, Bogdan a evoluat foarte mult și a devenit un membru cheie al acestei “familii”. Primim adeseori aprecieri din partea echipei de Sales căreia îi oferă suport, precum și a managementului: “His work is amazing, his efficiency is incomparable, his professionalism is unmatched by most. I do not have one negative remark to share.

Indiferent de sarcina care i-a fost atribuită, Bogdan a făcut mereu tot posibilul să o finalizeze cu succes și nu a dat înapoi atunci când a întâmpinat dificultăți. Din contra, s-a axat în permanență pe găsirea unor noi modalități de a soluționa atât problemele cu care s-a confruntat el, cât și colegii lui.

Este o persoană ambițioasă, autonomă, cu excelente abilitați de procesare și rezolvare a situațiilor urgente. În ceea ce privește rezultatele înregistrate, acestea au întrecut orice așteptări, iar noi nu putem decât să-i recunoaștem meritele și să fim mândri că face parte din echipa noastră.

Felicitări câștigătorilor!

Sylvester Stallone și Bob Marley

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!