Câștigătorii Performance Loop ai lunii Ianuarie 2019

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Ianuarie 2019 sunt:

Oana Dosztal

Oana s-a alaturat echipei noastre în Octombrie 2016. Încă de la început, s-a evidențiat prin atenția la detalii și implicare, atuuri ce au condus la rezultate excelente într-un timp foarte scurt. Fiind o fire proactivă și foarte receptivă, Oana reușește să facă față cu ușurință unor taskuri complexe. Implicându-se activ și având o atenție sporită la detalii, a făcut față provocărilor de procesare a contractelor și de efectuare a tuturor modificărilor solicitate din partea clienților.

Oana s-a evidențiat prin rapiditatea de a procesa contracte cu un grad ridicat de dificultate, asimilând într-un timp record cunoștințe și procese noi. De altfel, ea s-a alăturat echipei încă de la bazele proiectului, iar implicarea sa a fost esențială în stabilizarea noii echipe. Dând dovadă de dorință de cunoaștere, seriozitate și profesionalism, rezultatele au fost excepționale și, drept recompensă, a fost nominalizată și a câștigat două premii Quarterly Awards până în prezent.

Analizându-i activitatea desfășurată, în baza ultimelor rapoarte generate, Oana a procesat un număr impresionant de 318 contracte însumând peste $204MM.

Performanțele profesionale ale Oanei au fost remarcate încă de la început și s-au ridicat la standardele și exigențele unei  echipe de elită cu un nivel de dificultate sporită.  Prin ambiția și perserverența cu care își desfășoară activitatea, abilitățile de organizare și atenția sporită, a îndeplinit de fiecare dată cu succes fiecare atribuție pe care a primit-o de-a lungul timpului.

Întrebată de ce îi place să lucreze alături de noi, Oana ne-a mărturisit următoarele:

“Sunt foarte mândră să lucrez într-o echipă de oameni deschiși, proactivi și prietenoși. Atmosfera este deopotrivă prietenoasă și profesionistă și nu face decât să mă inspire să excelez în tot ceea ce fac. Pentru mine este foarte important să mă perfecționez pe plan profesional, iar proiectul din care fac parte este provocarea ideală pentru a-mi desăvârși aptitudinile în domeniul financiar.”

Mihai Boar

Mihai s-a alăturat echipei noastre în toamna anului 2014. Încă de la început, Mihai și-a dorit să facă parte din echipa de training, iar dorința lui s-a îndeplinit doar 6 luni mai târziu.

Evoluția lui Mihai nu se oprește aici, rezultatele și determinarea îi aduc noi promovări de-a lungul anilor: Trainer, Senior Trainer, iar în momentul de față, Mihai ocupă poziția de Training Manager.

Pe parcursul activității lui în cadrul echipei de training, Mihai a ajutat la deschiderea unor noi departamente în București și în Galați. El s-a implicat foarte mult în rolul lui de Senior Trainer, fiind persoana care s-a ocupat de onboarding-ul fiecărui membru actual al echipei de training.

Mihai a apelat întotdeauna la metode inovative în ceea ce privește relaționarea cu membrii noi ai echipei și implicarea în dezvoltarea lor profesională. Întotdeauna a încercat să se ajusteze personalității fiecărui coleg pentru a ajuta la integrarea lui mai bună în echipă.

Perspectiva pe care o abordează aduce întotdeauna un plus echipei și face diferența când vine vorba de a duce ceva la bun sfârșit.

Silvia Oblu

În urmă cu un an și jumătate, Silvia se alătura echipei CGS România, acesta fiind totodată și primul ei job. Alături de noi, Silvia a reușit să capete mai multă încredere în forțele proprii, precum și să reacționeze în situații limită ce necesitau un răspuns și o soluție imediată.

În foarte scurt timp, pentru Silvia s-a ivit o nouă oportunitate, de a se alătura unui nou departament. Aici a avut oportunitatea de a cunoaște oameni noi de la care a învățat multe lucruri, fiind un mediu foarte dinamic și totodată cu un specific total diferit.

Adaptându-se foarte ușor la schimbările de proces din cadrul proiectului, Silvia a dobândit foarte repede cunoștințe noi, iar calmul și abilitatea ei de a atinge termenele limită, au recomandat-o pentru o poziție de specialist.

În această nouă poziție, Silvia a reușit să depășească așteptările colegilor și echipei de management, reușind să minimalizeze volumul din cozile de lucru, să îmbunătățească anumite procese și să ofere suport de calitate agenților.

Alexandru Acomi

Alexandru s-a alăturat echipei noastre în 2016. A dat dovadă de aceeași tenacitate în fața noilor provocări, ajungând în scurt timp să obțină aprecierea membrilor echipei, cât și a managerilor de pe proiect.

În decursul celor doi ani și jumătate, în urma rezultatelor excelente și a feedbackului pozitiv primit, a devenit un membru important al echipei, primind atribuții și responsabilități noi, osată cu avansarea în carieră.

În mai puțin de un an, a dovedit că a fost persoana potrivită pentru acest new challenge și este în continuare un angajat merituos care își dorște să evolueze constant și poate face față oricăror provocări.

Principala calitate care îl recomandă pe Alexandru este abilitatea de a fi un adevărat team player. Este un sprijin permanent pentru colegi și nu ezită în a-i ajuta de fiecare dată cu informații, training și preluare din activități, când este necesar.

Fiind o echipă cu membri puțini și volum semnificativ de muncă, aș dori să evidențiez câteva momente cheie, care l-au propulsat ca un membru cheie al echipei noastre:

  • a reușit să parcurgă perioada de training necesară pentru poziția sa într-un timp foarte scurt, cu o voință și capacitate impresionante, ajungând în prezent să proceseze toate solicitările individual;
  • a susținut echipa pe parcursul a 3 luni, moment în care a fost incompletă, prin preluarea a numeroase sarcini și a oferi training colegilor noi;
  • a devenit persoana care oferă răspunsuri la întrebările echipelor cu care lucrăm, oferindu-le suport, nu doar din prisma experienței, cât și a abilității de a găsi soluții care să ofere beneficii, atât clienților cât și colegilor.

Andreea Simona Voicu

Simona și-a început activitatea în CGS în luna Septembrie a anului 2017. Ea a atras atenția încă din primele zile, fiind foarte hotărâtă, motivată să lucreze din ce în ce mai bine și să învețe din ce în ce mai multe. Simona a crescut foarte rapid și în scurt timp îi învăța pe colegii noi tot ce asimilase într-un timp atât de scurt.

Simonei nu îi este teamă să încerce lucruri noi și chiar acceptă un nou challenge cu ușurință, pentru că știe că astfel învață, dar în același timp știe că poate mult mai mult.

În Iulie 2018, când departamentul nostru a acceptat o nouă provocare și un nou proiect,  comunicarea dintre noi și client a mers foarte ușor datorită implicării Simonei. În același timp, Simona s-a implicat pe partea de Onboarding pentru noii colegii care ajungeau pe departamentul nostru. Simona a dat 200% în fiecare zi și a muncit extraordinar de mult, astfel încât, de la finalul anului trecut, ocupă poziția de Team Leader.

Iată câteva cuvinte din partea unor membri din echipa de Management, despre Simona:

“Simona este extrem de implicată pe fiecare nivel în departamentul nostru, se asigură că există un mediu de lucru optim atât pentru angajații noi, cât și pentru angajații tenured de pe proiect. Deciziile ei sunt întotdeauna obiective și etica ei de muncă cuprinde valorile unui adevărat leader.”

“Implicarea ei au făcut ca proiectul să prospere și să se mărească. Pozitivitatea și proactivitatea ei au făcut noii agenți să se simtă în largul lor în noul colectiv, ajutând foarte mult în tranziția dinspre sala de curs spre perioada de producție. Întotdeauna dornică să ajute, prezența ei face că timpul să treacă mai ușor, iar atmosfera de la munca să fie una plăcută.”

Marina Petrișor

Marina a început activitatea în echipa noastră în luna mai a anului 2017. După câteva luni pe frontline, Marina a fost prima care a promovat din rândul agenților pe postul de Quality Assurance Specialist, folosindu-se de experiența acumulată la locul de muncă anterior. În ciuda faptului că echipa de din București era mică în acel moment, datorită dezvoltarii proiectului și în alte orașe, experiența Marinei a fost imperativă pentru buna funcționare a acestui departament, mai ales într-un oraș în care proiectul era la început.

Ajungând la Galați, împreună cu Ștefan Edu și Claudiu Suceu a pus bazele unei echipe bine formate și închegate, al cărei paroxism este calitatea serviciilor oferite. Marina a fost și va fi inima acestui proiect. Glumele nevinovate și eterna ei nevoie de cafea 🙂 țin echipele unite în scopul de a oferi cea mai profesională și calitativă interacțiune. Iar exemplul cel mai potrivit sunt cuvintele colegilor noștri:

“Proactivitatea este cuvântul care o descrie cel mai bine pe Marină. Fie că este într-un coaching cu un agent, într-un roundtable cu echipa de Management sau pur și simplu în pauză, ea se implică întotdeauna 110% și chiar îi pasă de oamenii din jurul ei. Este eficientă, mereu o forță pozitivă ți întotdeauna gata să se dedice și mai mult. Poate fi oprită doar de un singur lucru: când se simte inutilă. Dar asta durează foarte puțin, pentru că întotdeauna gășește o altă modalitate pentru a crește productivitatea și pentru a-și motiva agenții.”

“Marina își dă tot interesul și folosește locul de muncă drept punct de concentrare al eforturilor sale. În ciuda volumului de muncă pe care îl prestează, e mereu pozitivă și dispusă să ajute cum și cât e posibil. Atitudinea pozitivă și proactivitatea ei o ajută să delibereze asupra modurilor în care agenții pot să-și îmbunătățeasca prestația fără a fi percepută ca și “critică” de către agenții din subordinea ei.”

Felicitări câștigătorilor!

George Washington și Napoleon Bonaparte

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *