Câștigătorii Performance Loop ai lunii Ianuarie 2017!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători în această lună!

La fel ca până acum, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Ianuarie 2017 sunt:

Adrian Răzvan Albu

Răzvan s-a alăturat echipei noastre la începutul lunii Februarie 2016 și oferă suport pentru Portugalia. Este un adevărat team player, s-a integrat repede în echipă, a progresat lună de lună și este una dintre persoanele de bază, care cunoaște foarte bine toate procesele și procedurile. Este proactiv, oferă feedback constant pentru activitatea sa zilnică, a fost de acord să îndeplinească și task-uri suplimentare primite de la client, de exemplu a tradus documente din engleza în portugheză pentru customer portal, deși acest lucru nu intra în responsabilitățile sale.

Buddy coach – din proprie inițiativă, Răzvan își ajută foarte mult colegii, atât pe cei vechi, cât și pe cei noi. A primit de multe ori feedback pozitiv din partea echipei pentru suportul oferit și tuturor colegilor noi le face plăcere să lucreze cu el pe partea de shadowing.

Maria Costin

Maria este Operator Tehnic pentru Sisteme de Comunicații și face parte din echipa CGS din septembrie 2015. Fiind o fire conștiincioasă, determinată și dornică de îmbunătățire, Maria a avut și are o evoluție profesională deosebită. Numeroasele ei calități au ajutat-o, luni la rândul, să depășească nu doar targetul de vânzări stabilit la nivel de proiect, dar și cel de rezolvare a problemelor clientului, prin calitatea apelurilor.

Maria este foarte competitivă, însă într-un mod prietenos, iar felul ei de a se face plăcută și apreciată de către colegii ei a ajutat la îmbunătățirea rezultatelor și la nivel de echipă atât în ceea ce privește targetul impus de vânzări, cât și metricii adiționali.

La nivel de echipă, Maria se ocupă de noii veniți pentru a-i acomoda în echipă și oferă sprijin și suport tot timpul, fiind astfel un Senior Agent competent și implicat.

Ioana Dobrin

Ioana și-a început activitatea în cadrul companiei în iunie 2009 și tot de atunci a început să își pună amprenta asupra proiectului pe care activează.

Așa cum mulți dintre noi au făcut-o, Ioana a început să facă primii pași ca Agent Relații Clienți. Fiind un proiect în plină dezvoltare, care avea nevoie de oameni în echipa de suport, Ioana a făcut acest pas, alăturându-se echipei de backup în aprilie 2014, urmând ca din martie 2015 să ocupe funcția de Team Leader, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Ioana și-a desfășurat activitatea în trei dintre centrele noastre: a început în Brașov, ulterior a continuat în Sibiu, iar în momentul de față gestioneaza o echipă de aproximativ 30 de persoane în Târgu Jiu.

Un lucru de apreciat este faptul că Ioana reușește mereu să mobilizeze oamenii, indiferent de scopul pentru care o face. Atât din punct de vedere profesional, cât și în activități din afara jobului, fiind “responsabilă” de nenumăratele team-building-uri și ieșiri.

Marius Catană

Marius s-a alăturat echipei noastre în noiembrie 2015. Capacitatea de înțelegere a procesului și abilitățile sale de procesare l-au făcut să devină, în scurt timp, un agent de bază din cadrul proiectului pe care activează. I-au fost încredințați clienți de calibru mare, ale căror contracte aveau o mulțime de particularități și care solicitau o extrem de mare atenție la detaliu.

Datorită muncii sale impecabile, a abilităților de comunicare cu colegii și a cunoștințelor aprofundate la un nivel avansat, în  septembrie 2016, Marius a fost avansat în funcția de Subject Matter Expert, în cadrul aceleiași echipe, urcând astfel o treaptă importantă în cariera sa. În acestă perioadă, Marius a demonstrat bune calități de comunicare cu membrii echipei și cu Team Leader-ul său. Spirit inovator, Marius se implică în munca depusă, este întotdeauna dispus să își ajute colegii când aceștia întâmpină dificultăți și, nu doar o dată, a dat dovadă de dedicare. Își îndeplinește cu succes sarcinile atribuite, într-un timp foarte scurt.

Alături de Team Leader-ul lui, a dezvoltat un raport de monitorizare a activității în echipă. Prin acest raport de monitorizare, fiecare membru al echipei este provocat și motivat să își asume responsabilitatea muncii sale. Marius a avut un rol vital în implementarea acestuia, evidențiind clar punctele care trebuiau îmbunătățite. De asemenea, Marius și Team Leader-ul său au verificat acuratețea datelor completate. La sfârșitul fiecărei săptămâni, documentul a fost trimis către management, iar feedback-ul primit a fost unul pozitiv.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Samuel Morse și Jules Verne

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *