Câștigătorii Performance Loop ai lunii decembrie!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători in această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor, Top Performerii lunii Decembrie 2015 sunt:

Miruna Vișan. Miruna este o persoană extrem de serioasă și determinată în a-și depăși limitele și așteptările la fiecare interacțiune cu clienții, este perseverentă în atingerea indicatorilor și finalizarea peste targeturile impuse a obiectivelor de departament. În 2015 a realizat o creștere a vânzărilor de 483.11% față de anul 2014. Rata de acuratețe a informațiilor completate în aplicația de facturare (SFA) a fost de 100%. Nu a înregistrat plângeri sau reclamații din partea clienților în legătura cu informațiile oferite.

Cristian Calu. Dornic de a învăța lucruri noi și de a lucra în cadrul unei companii de renume și recunoscută la nivel internațional, acesta a avut o abordare puternică în ceea ce privește atât îmbogățirea bagajului de cunoștințe cât și focusarea pe dezvoltarea profesională. Datorită rezultatelor impresionante și a audit-urilor de 100 % efectuate pe parcursul a mai multor luni, Cristi a fost selectat pentru a învăța un alt proces și a reușit performanța de a îngloba aceste informații și de a le aplica corect într-o săptămâna, deși durata perioadei de training era de 3 săptămâni. Luna August a anului trecut a reprezentat o victorie pentru Cristi deoarece 11 noi procese au fost externalizate către noi iar acesta a devenit owner pe 4 dintre ele. În momentul de față, Cristi este singurul angajat al acestui proiect care este familiarizat cu aproximativ toată activitatea părții de Cash iar astfel, aportul, feedback-ul și ajutorul oferit colegilor săi l-au transformat într-un “stâlp” al proiectului.

Calotă Raluca. Raluca s-a alăturat companiei în 2011, debutând de pe funcția de Coach. Legat de ce a adus Raluca nou, cu siguranță avem mult de discutat însă, pe scurt, ea a creat un formular prin care se măsoară satisfacția clientilor. Această noutate este folosită și în prezent de către toți agenții de pe întreg proiectul. Acest formular, odată implementat a adus primul scor de 100%  Customer Experience în istoria proiectului, record înregistrat pe întreg EMEA.Totodată, ea a creat un script pe care odată ce clientul îl parcurgea, se eliminau o mulțime de alte apeluri către call center pentru diferite probleme. În speță, acest script a ajutat la ameliorarea RAR-ului (Repeat Activity Rate) cât și a SL-ului, clienții ne mai fiind nevoiți să sune cu false probleme.

 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *