Câștigătorii Performance Loop ai lunii Decembrie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Decembrie 2018 sunt:

Diana Mischie

Diana este parte a familiei CGS încă din luna Mai 2017. În tot acest timp, ea a demonstrat că este o persoană deschisă, pe care te poți baza și este gata tot timpul să ofere o mână de ajutor. Are o dorință constantă de a se perfecționa și este devotată proiectelor în are este implicată. Principala responsabilitate a Dianei este de a procesa contracte de leasing și împrumut pentru clienți corporate din SUA și, de fiecare dată dă dovadă de organizare, spirit de echipă, gândire de ansamblu și atenție la detalii. Are în portofoliu companii strategice pentru care administrează contracte de zeci milioane $. Atât partenerii de business cât și colegii din departamentele conexe au oferit până acum doar feedback-uri potrivite în legătură cu activitatea Dianei. În momentele de presiune, Diana dă dovadă de colegialitate și nu ezită să preia cele mai dificile task-uri pentru a crea un echilibru între membrii echipei cu diferite nivele de expertiză. Experiența profesională și cunoștințele acumulate prin studiu continuu aduc un plus de valoare echipei. Este o persoană care se implică enorm în fiecare activitate și care a acceptat cu zâmbetul pe buze  preluarea  unui client care presupune atenție desăvârșită la detalii precum și foarte multă răbdare. Este de apreciat faptul că, lucrând într-un mediu dinamic, în care procedurile și sistemele de lucru se schimbă la un interval relativ scurt, ea vede totul ca pe o oportunitate de a se autodepăși și a se dezvolta profesional.

La întrebarea: “Ce îți place la funcția de Operations Coordinator?”, Diana a răspuns că:

Îmi place mediul de lucru, îmi plac colegii, atmosfera și vin în fiecare zi cu drag la birou. Sunt dornică să învăț cât mai multe lucruri noi și să îmi ajut echipa neîncetat. Sunt recunoscătoare că în cadrul acestui proiect lucrez cu oameni foarte bine pregătiți, de la care învăț în fiecare zi lucruri noi.”

 Alexandra Naidin

Alexandra și-a început cariera în cadrul CGS în luna Martie a anului 2017, la deschiderea unui nou departament-Collections. Din primele luni a dat dovadă de seriozitate și foarte multă implicare, reușind să atingă target-urile proiectului în timp record. Odată cu venirea unor noi grupe de angajați, Alexandra a fost un sprijin pentru proaspeții ei colegi, implicându-se activ în procesul de on-boarding. După trei luni de activitate, Alexandra s-a alăturat echipei de Training. Ca Back-up Trainer, Alexandra a avut o evoluție rapidă. S-a implicat activ în dezvoltarea profesională a noilor grupe de training, așa că a obținut funcția de Trainer pe departamentul Collections. La mai puțin de un an distanță, Alexandra a participat activ la susținerea unora dintre primele grupului din departamentul Collections, în Galați.

 Raluca Dumitrache

Suntem impresionați de capacitatea Ralucăi de a comunica, de a motiva și de a inspira. De-a lungul timpului, ea a fost responsabilă de o creștere semnificativă a calității liderilor pe care îi avem pe proiectul nostru, datorită capacității sale de a lucra în armonie cu ceilalți, reușind să creeze un mediu pozitiv și o creștere importantă a productivității, performanțelor și rezultatelor. Raluca este un manager cu un nivel înalt de experiență, recunoscut de colegii ei, căutând întotdeauna să obțină rezultate și o creștere a cunoștințelor, responsabilității și conducerii membrilor echipei cu un zâmbet mare pe față. Este consecventă în furnizarea de performanțe și rezultate la nivel înalt, chiar și în situații dificile, cu multe provocări și schimbări. Raluca este extrovertită prin definiție, iar rolul i se potrivește perfect personalității, mânuindu-și abilitățile cu măiestrie și fiind un lider prin puterea exemplului.

Ștefania Cinca

Ștefania este un manager cu un nivel înalt de experiență și cu o inteligență aparte. Este profesionistă, recunoscută și susținută de colegii săi, căutând întotdeauna să obțină rezultate și să vadă o creștere a cunoștințelor, responsabilității și conducerii membrilor echipei. Concentrarea pe performanță și eficiență  și obținerea de rezultate prin acțiuni pozitive a condus la o creștere a calității colaborării în echipa sa. Coordonarea  unei echipe de specialiști în escalations a avut ca rezultat o creștere a responsabilității, iar cantitatea și calitatea muncii sale sunt în mod constant la un nivel înalt. Ștefania își asumă responsabilitatea pentru greșeli și găsește soluții adecvate.

 Fabian Marghescu

 Fabian s-a alăturat familiei CGS în Noiembrie 2016. Dând dovadă de perseverență și dedicare, a reușit, într-un timp foarte scurt, să promoveze în cadrul echipei Cash UI. A preluat un portofoliu de clienți foarte dificili, ale căror plăți se ridicau la sume de ordinul milioanelor de dolari. Această nouă provocare l-a încurajat să-și atingă potențialul maxim, în funcția de agent. În mai puțin de doi ani, a fost avansat pe poziția de Team Leader al echipei din care a făcut parte. Până în momentul de față, s-a implicat activ în toate aspectele ce țin de echipă, ajutându-i cu soluționarea problemelor de zi cu zi de la serviciu. Este o persoană care acceptă cu ușurință orice provocare, știind mereu cum să rezolve orice problemă cu tact și profesionalism. De fiecare dată când a intervenit o situație mai dificilă, fie că a fost vorba de el sau de echipa lui, a soluționat cu succes problema, demonstrând celor din jur că este un leader pe care se pot baza și de la care au ce învăța. În momentele presante  el reușește să își motiveze și să își sprijine echipa, reușind astfel împreună ca target-ul să fie realizat de fiecare dată. Fabian este o persoană de încredere, atât pentru persoanele cu care lucrează direct, cât și pentru membrii altor echipe, fiind și back-up pentru alți doi Team Leaderi de pe alte departamente, oferind suport de calitate și promptitudine.

Alexandru Tache

În toamna anului 2014, Alexandru s-a angajat în cadrul CGS ca agent serviciu clienți. În luna Martie 2015, pentru Alexandru s-a ivit o nouă oportunitate, de data aceasta, o provocare total diferită în departamentul  back office ce se ocupă de clienți Business/Corporate. Abilitatea lui Alexandru de investigare, dar mai ales, cea de coordonare cu restul colegiilor, l-au recomandat pentru proiecte complexe, unde contribuie la finalizarea mai multor cazuri de mare importanță pentru client. Alexandru este o persoană devotată și ambițioasă  care ce se implică în ceea ce face, lucru care se vede mereu în rezultatele sale și în feedback-ul pozitiv primit de la client.

Felicitări câștigătorilor!

Haricleea Hartulary Darclée și Marco Polo

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!