Câștigătorii Performance Loop ai lunii decembrie 2016

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 5 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Decembrie 2016 sunt:

Violeta Leica

Violeta și-a început activitatea în cadrul CGS România în septembrie 2015. Demonstrând încă din primele zile că își dorește să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să contribuie la dezvoltarea proiectului, în martie 2016 a preluat un proces nou și a făcut față cu brio provocării, oferind în mod constant suport colegilor ei și fiind mereu interesată să găsească o soluție pentru orice problemă și un răspuns la orice întrebare.

Dar traseul Violetei în echipa noastră nu s-a oprit aici. În Septembrie 2016, i s-a oferit posibilitatea de a trece pe un alt proces, mult mai complex și diferit de ceea ce făcuse până în acel moment, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Indiferent de sarcina care i-a fost atribuită, Violeta a făcut mereu tot posibilul să o finalizeze cu succes și nu a dat înapoi atunci când a întâmpinat dificultăți. Din contra, s-a axat în permanență pe găsirea unor noi modalități de a soluționa atât problemele cu care s-a confruntat ea, cât și colegii ei.

Mai mult decât atât, ea s-a implicat constant și atunci când a venit vorba despre pregătirea noilor angajați, fiind dispusă să împartășească cu aceștia cunoștințele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului.

Bogdan Stanciu

Bogdan lucrează alături de noi din luna mai 2013, în cadrul unui proiect foarte important. Datorita rezultatelor foarte bune – lunar peste targetul departamentului – i-a fost oferită posibilitatea de a activa în cadrul unor alte proiecte începând cu luna martie 2014. Bogdan a devenit în scurt timp și s-a menținut ca fiind unul dintre cei mai importanți membri ai echipei, fiind o fire foarte ambițioasă și pozitivă, cu performanțe excelente lună de lună.

Bogdan își asumă de fiecare dată extra-task-uri în cadrul activității sale, cu rolul de a-și ajuta colegii în obținerea unor rezultate cât mai bune.

El vine în mod constant cu propuneri concrete privind îmbunătățirea procedurilor de lucru utilizate în cadrul activității departamentului. Feedback-ul a fost întotdeauna unul pozitiv, Bogdan fiind deseori apreciat atât în feedback-urile primite via e-mail cât și în cadrul meeting-urilor periodice pe care le avem cu clienții.

Silviu Mitroi

Silviu a debutat acum 4 ani în cadrul echipei CGS din Sibiu. Unul din lucrurile de remarcat la el, încă de la început, este determinarea de care a dat dovada în tot ceea ce își propune. A fost unul din agenții de top ai proiectului însă ambițiile sale nu s-au rezumat doar la a excela ca agent. Încă din momentul în care a pășit pe floor a știut că obiectivul său principal este să fie trainer.

La începutul anului 2015, Silviu a câștigat postul de Trainer. El are la activ 20 de training-uri de New Hire, cu nenumărați top performers, e specializat și în trainiguri de Business Sales și e principalul driver pentru cursurile cerute la nivel de lună de către client.

În 2016, Silviu a realizat că abilitățile sale de trainer pot fi de ajutor nu doar oamenilor din clasă, ci și altor traineri. Silviu a preluat astfel funcția de Master Learning Facilitator pe proiect. În momentul de față, el este responsabil pentru formarea a alți doi traineri la Sibiu. De asemenea, a pregătit și certificat noua generație de traineri de la Galați, asigurându-se astfel că abilitățile și cunoștințele sale vor ajuta pe mulți alții în viitor.

Andrei Ganciu

Andrei Ganciu face parte din echipa CGS România din Februarie 2014. Activitatea de agent a fost doar începutul, el promovând ca Team Leader în luna Septembrie 2015 și devenind unul din oamenii de bază ai proiectului.

Cu echipa sa, Andrei a reușit să bată recorduri după recorduri în vânzări, reușind să aibă cele mai multe vânzări într-un an – 3269, după ce a implementa o serie de script-uri de vânzări și alte scripturi conversaționale pentru agenți.

Un sistem de centralizare automatizat care separă recuperarea/overtime și învoirile pentru a rapidiza  o mare parte din muncă. A implementat un sistem de monitorizare a agenților încorporat în program. Cu ajutorul acestui sistem și folosind un color-coding, culoarea numelor agenților din program se schimbă automat pentru a semnala posibile absențe sau depășiri de pauze.

Un sistem diferit de staffing pentru proiect care permite administrarea cu ușurință a numărului de bodies, atât pentru concedii, cât și schimbări de normă sau mutări pe alte departamente.

Ionuț Hoadrea

Ionuț este unul dintre Team Leaderii care s-au remarcat de la bun început prin rezultate de excepție, dublate de o personalitate foarte plăcută și prietenoasă. Implicarea sa în implementarea de noi proceduri și procese au dus la o dezvoltare rapidă a proiectelor și, în același timp, la o eficiență și productivitate semnificativ mai bune la nivel de proiect.

Prin firea sa calmă și plină de încredere, a reușit de fiecare dată să inspire și să-și motiveze echipa în a atinge rezultate mai bune.

Având în mod constant rezultate foarte bune și încrederea colegilor și a managerilor săi, recomandarea lui Ionuț pentru Performance Loop a apărut ca un fapt firesc, având în vedere că el merită cu siguranță un loc în lista Performerilor de top!

Felicitări tuturor câștigătorilor!

William Shakespeare și Regina Maria a Romaniei

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație și perfecționare!