Câștigătorii Performance Loop ai lunii aprilie 2016!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem trei câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Aprilie 2016 sunt:

Cristina Dumitriu. Lucrează în cadrul CGS din iulie 2013. Cristina este o persoană foarte responsabilă și serioasă, denotă de fiecare dată o atitudine profesionistă, este politicoasă și respectuoasă față de echipa de management și colegi și ajută echipa de fiecare dată când îi este solicitat ajutorul, chiar dacă nu face parte din sfera ei de activitate. Calitatea muncii ei se reflectă în rata de acuratețe a informațiilor oferite, care a fost de 100%. Printre activitățile ei se numără și: furnizarea de informații exacte cu privire la produsele și serviciile pe care le oferă clientul, precum și licențierea lor și prezentarea estimărilor de prețuri și detalii complete despre produsele, documentele legate de licențiere și soluții la îndemână.

Noemi Gergely. Povestea lui Noemi începe în data de 1 Aprilie 2013, în sediul CGS din Sibiu. Și nu, nu este o păcăleală :). Noemi și-a început activitatea în CGS ca Asistent Relații Clienți pe un proiect pentru o companie de telecomunicații. După o lună, în mai 2013, echipei CGS de pe acel proiect i s-a alăturat și proiectul de limba maghiară. Având în vedere faptul că Noemi stăpânește foarte bine limba maghiară, aceasta a fost unul dintre primii asistenți care au preluat apeluri în limba maghiară pe acest proiect și totodată, datorită implicării ei, ivirea unei oportunități de dezvoltare profesională nu a fost decât o chestiune de timp. Asimilând foarte bine atât skill-urile necesare proiectului respectiv, pe care și le-a însușit imediat după angajare, Noemi a ocupat, din iulie 2013, postul de Quality Asistent. Pe acest post, spre deosebire de colegii ei, a avut ca obiectiv și evaluarea și monitorizarea echipei de pe limba maghiară. Coordonând cu succes echipa de maghiară, lui Noemi i s-a oferit toată încrederea și nu a dezamăgit. Disponibilitatea a fost mereu un punct forte. Având nevoie de persoane cu experiență într-un centru relativ nou și în plină dezvoltare, Noemi s-a alăturat echipei din Târgu Jiu din septembrie 2015 și a participat cu succes la dezvoltarea asistenților de pe proiectul din Târgu Jiu, dar, în același timp, făcându-și datoria față de echipa de limba maghiară pe care în continuare o coordonează cu succes și din Târgu Jiu.

Alina Elvira Patulea. Alina, pe postul ei actual de Case Controller, provine din echipa de Tech a Italiei din cadrul unui proiect de amploare, echipă căreia i s-a alăturat încă din anul 2011. Alina, prin dăruirea ei, a reușit să acumuleze experiența necesară și să obțină atât postul de Case Controller, ceea ce presupune abilitate și gândire analitică, cât și poziția cheie de Responsabil Vânzări Directe. De-a lungul timpului, a acoperit aceste funcții ca și back-up atunci când a fost nevoie, devenind treptat un om de bază pentru proiectul respectiv. În prezent, Alina acoperă toată partea de raportare a proiectului, cât și partea de vânzări a echipei. Cifrele vânzărilor proiectului au crescut cu peste 30% din momentul în care Alina a reușit să stabilească un flux de colaborare între departamente. De aici pornește inovația ei, din fluxurile interconectate. Fiecare departament lucrează individual, fără ca informația necesară clientului să poată fi accesata în timp real. Acest fapt ducea la pierderi semnificative în vânzări, deoarece clientul trebuia să aștepte mai mult pentru a avea un răspuns la solicitarea lui. În acest mod, Alina devine un liant între departamente și furnizează toate informațiile necesare în timp real, atât către client cât și către agenți, fapt care duce la o creștere continuă a cifrei de vânzări. Același sistem îl implementează în prezent în noua echipă de suport în limba italiană și o face într-un mod profesionist. ”Fiecare zi este o nouă încercare pentru mine, pentru noi toți, mă întreb în fiecare dimineață: ce mai poate apărea nou? Ei bine, surpriza este că în fiecare zi ne confruntăm cu ceva nou, așa ne testăm noi limitele. Putem să reușim și azi? Este, cu siguranță, locul în care nu te poți plictisi niciodată.”

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Albert Einstein și Charlie Chaplin

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

 Performance Loop: inovație și perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *