Câștigătorii lunii noiembrie la Performance Loop

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători in această lună! La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Noiembrie sunt: Oana Dilimot și Roxana Mihai.

Oana a început activitatea sa în CGS în anul 2010. Performanțele sale au fost nenumărate în toată această perioadă, fapt pentru care în octombrie 2015 a fost promovată în funcția de Business Analyst. Din realizările sale, am preferat să selectăm faptul că Oana a contribuit la conceperea și dezvoltarea procesului de încasări de pe proiect, procedura folosită în momentul de față de toți colegii săi.

Prin implementarea matricei sale, centralizarea informațiilor s-a simplificat, iar timpul de așteptare pentru soluționarea situațiilor a scăzut considerabil.

Roxana Mihai

Anul 2012 a adus-o pe Roxana în compania noastră, aceasta dezvoltându-se rapid și reușind performanța de a trece de la doua tool-uri monitorizate la a prelua din ce în ce mai multe proiecte cu specific de moderație si suport! În cadrul departamentului său Roxana a făcut parte și din echipa de suport pe Twitter si mai apoi, pe Facebook – cunoscut acum ca și Social Support.

În luna august a acestui an, Roxana a spus DA unei noi provocari. Împreună cu o colegă a acceptat să faca parte dintr-un nou proiect unde oferă suport pentru toate departamentele companiei, începând cu navigarea website-ului și plasarea comenzilor până la suportul tehnic pentru apăratura oferită. Prin eficiență și versatilitate Roxana a reușit să sintetizeze informația necesară pentru training și să scurteze perioada predeterminată de 6 săptămâni la doar 2 săptămâni astfel crescând timpul de productivitate pentru echipă cu o lună, un câștig substanțial pentru proiect din perspectiva eficienței și profitabilității.