Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii februarie 2021 sunt:

 

Cătălin Bălan

Cătălin s-a alăturat proiectului pe care activează în urmă cu doi ani, însă lucrează în cadrul CGS de mai mult timp.

Pe fiecare proiect pe care a lucrat a fost apreciat pentru că a adus o contribuție valoroasă datorită dedicației și seriozității de care a dat dovadă.

La început s-a făcut remarcat prin implicare și proactivitate în timpul training-ului, ajungând destul de repede să lucreze independent.

A devenit curând membru de bază al echipei sale, fiind capabil să preia și să soluționeze toate tipurile de request-uri și având capacitatea să gestioneze volume mari.

De-a lungul timpului, Cătălin a fost deschis către schimbări și noi provocări și a preluat cu succes și clienți globali. Aici a făcut o treaba foarte bună, atât clientul cât și cei de la sales exprimându-și în repetate rânduri mulțumirea față de munca depusă de Cătălin.

Pe lângă profesionalism Cătălin s-a făcut remarcat și printr-o atitudine plăcută și pozitivă. El are o relație foarte bună cu colegii săi, cu echipele de sales support și sales.

În câteva ocazii Cătălin a ținut back-up pentru team leader și a făcut-o cu succes. A gestionat corect atât soluționarea situațiilor zilnice, cât și relația cu echipa.

 

Liviu Petreanu

  • Liviu este alături de CGS de aproape doi ani de zile, operând în acest timp în cadrul proiectului din care face parte.
  • În tot acest timp calitățile predominante prin care s-a identificat au fost seriozitatea, simțul de răspundere față de colegii cu care lucrează și față de clienții cu care interacționează și respectul pe care îl dobândește din partea celor din jurul lui.
  • Nu este genul de persoană care să nu accepte o provocare, indiferent de cât complexă ar fi, de fiecare dată reușind să “get the job done”.
  • Principalele activități ale lui Liviu constau în oferirea suportului tehnic în vederea procesării și a rezolvării oricărei probleme întâmpinate de către clienți.
  • Este e persoană de bază, implicat în ceea ce face, ceea ce își propune și întotdeauna angajamentele pe care și le asumă le duce la bun sfârșit aducând valoare echipei și implicit proiectului.

 

Felicitări câștigătorilor!

Ana Aslan și Traian Vuia

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!