Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii noiembrie 2020 sunt:

 

Anca Ciubotaru

Anca face parte din echipa CGS din luna Februarie 2019. Încă de la început a dorit să se afirme în cadrul echipei, reușind să își însușească cunoștințele necesare încă din primele săptămâni. Dând dovadă de determinare și perseverență, Anca a reușit într-un timp foarte scurt să devină un membru valoros al echipei noastre.

Prin dorința ei de a acumula cât mai multe cunoștințe și de a se perfecționa din ce în ce mai mult, după 6 luni s-a alăturat echipei de Canada unde a avut rezultate excepționale lună de lună. Fiind o persoană care se adaptează ușor situațiilor și schimbărilor procedurale, cu o etică profesională iesita din comun și motivată de rezultate, a primit deseori aprecieri din partea partenerilor noștri din US.

De când s-a alăturat “familiei” noastre, prin calitatea muncii depuse a reușit să câștige respectul atât colegilor ei cât și a colegilor din alte locații. Oferă mereu ajutor colegilor, căutând mereu o soluție pentru orice situație reușind astfel să se remarce ca o persoană pe care toți se pot baza.

Anca este o fire ambițioasă care vede orice provocare ca pe o oportunitate de a-și testa abilitățile dobândite și de a se autodepăși.

Mereu energică, prietenoasă, cu o atitudine pozitivă, a reușit să se integreze în echipă foarte repede, creându-și cu ușurință relații de prietenie cu ceilalți colegi.

Prin performanțele și profesionalismul ei, Anca și-a demonstrat de nenumărate ori calitățile în această echipă, fiind un Top Performer lună de lună reușind să își atingă atât obiectivele personale cât și pe cele ale echipei.

 

Diana Strugari

  • Diana s-a alăturat companiei acum mai puțin de un an, în Februarie 2020.
  • Prin intermediul acestui job, Diana a avut pentru prima oară ocazia de a interacționa cu un client business. Acest lucru a fost factorul principal care a determinat-o pe ea să se dedice în a învăța și a se dezvolta în acest proiect. Rezultatele nu au întârziat să apară, ea devenind unul dintre top performerii echipei într-un timp foarte scurt.
  • Diana a fost promovată din Tier 1 în Tier 2 al proiectului după doar 6 luni, acest lucru fiind consecința devotamentului și abilititatilor ei. Una dintre cele mai evidențiate calități ale Dianei este abilitatea de a asimila noi informații și modul în care excelează atunci când este vorba de lucrul sub presiune.
  • Explorarea lumii este hobby-ul său preferat și nu ratează nicio ocazie să facă asta, atunci când este în una dintre călătoriile ei, ea reușește să imortalizeze mereu cele mai superbe peisaje, acest lucru a dus la hobby-ul ei secundar, fotografia.

 

Felicitări câștigătorilor!

Elvira Popescu și John Lennon

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!