Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii august 2020 sunt:

 

Andrei Văcăroiu

Andrei a trecut de la o funcție de Escalation Senior la cea de Supervizor cu câteva luni în urmă.

În echipa sa, el avea un rol foarte bine definit și era persoana preferată a colegilor săi ori de câte ori aveau nevoie de explicații suplimentare cu privire la un proces sau aveau nevoie de sfaturi despre cum să rezolve un caz dificil.

Un timp îndelungat, el a ajutat la formarea și la onboarding-ul noilor agenți, conducându-i la competență. Această experiență l-a făcut cel mai potrivit pentru a prelua recalificarea în departamentul de asistență clienti.
Răbdarea, cunoștințele și expertiza sa, abilitatea de a simplifica explicațiile și de a face comparații relatabile au făcut ca trainng-urile să fie un succes.

Motivul pentru care vreau să-l nominalizez este că, într-o perioadă în care departamentul trece prin schimbări extreme, el s-a dovedit a fi capabil să vadă lucrurile dintr-o perspectivă macro, să analizeze oportunități și să producă soluții pentru proiectul nostru. Implicarea și devotamentul său ajută la orientarea proiectului spre succes și nu avem nicio îndoială că va continua să aibă un impact pozitiv.

Andrei, suntem mândri să vedem liderul care ai devenit și să te avem ca parte a echipei! Nu ne îndoim că vei continua să crești și suntem fericiți că vom putea asista la asta.

 

Anastasia Sârbu

Anastasia și-a început călătoria alături de CGS în toamna anului 2017 în cadrul unei echipe valoroase, unde a devenit un element pivotal pentru succesul întregului departament.

Începând într-un domeniu complet diferit față de activitățile anterioare, Anastasia a învățat încet-încet toate chitibusurile procesului și a avut o evoluție uimitoare, ajungând o adevărată expertă în relaționarea cu echipa de sales, a procedurilor și a erorilor de sistem, învățând din fiecare interacțiune.

Fiind o fire implicată și curioasă, Anastasia a parcurs diverse materiale de training din proprie inițiativa și a adus la cunoștința întregii echipe diverse subiecte procedurale.

Cu o dorința remarcabilă de învățare și auto-educare, a preluat și validat cele mai complexe situații, făcându-și constant notițe legate de proceduri aparte sau erori de sistem pe care le-a împărtășit cu restul echipei. După 1 an de zile, Anastasia venea cu propuneri pentru refresher trainings, cheat sheets și job aids sau diverse moduri de organizare a clienților cu preferințe speciale.

Anastasia ne-a dovedit în nenumărate rânduri că etica ei profesională este una demnă de admirat, întotdeauna asigurându-se de acuratețea contractelor validate, făcând astfel  procesarea contractelor mult mai ușoară pentru colegii săi din departamentele aferente.

Datorită cunoștințelor sale vaste despre întregul proces și având o atitudine de team-player, toți membrii echipei au fost la un moment dat la Anastasia în shadowing sau în training. Având foarte multă răbdare și fiind bine organizată, ea este primul punct de contact pentru agenți mai noi și mai vechi atunci când întâmpină un impas.

Din proprie inițiativă, s-a implicat în diverse apeluri săptămânale cu echipa de sales și sales support pentru a înlesni comunicarea dintre departamente.

 

Andrei Paraschivescu

Andrei a început în cadrul companiei în Februarie 2016. De-a lungul timpului acesta a preluat diverse noi roluri și responsabilități, întotdeauna perfecționându-și nivelul de cunoștințe și încercând să îmbunătățească procesele existente oferind un feedback de calitate constant.

De-a lungul parcursului în CGS acesta a fost Specialist, Consultant, Support Specialist, Supervisor, acesta alegând să tranziționeze într-un proiect nou deschis și să pună bazele acestuia împreună cu echipa lui ca un adevărat leader.

Andrei face parte dintr-un proiect pilot pe care îl rulăm din luna August, iar rolul acestuia este să ne organizăm mai eficient și să ne adaptăm schimbărilor atât din interiorul business-ului cât și de pe piața muncii.

Acesta are un rol critic de Customer Experience Coach (AKA Vocea României), de el depinzând în mare parte succesul proiectului.

 

Alexandru Cîrstoiu

Alex s-a alăturat familiei CGS în luna Iulie a anului 2017. S-a evidențiat foarte bine în fosta echipa printr-un nivel ridicat de profesionalism, implicare și acuratețe a muncii. Pe lângă aceste aspecte, a avut constant o relație bună cu colegii, superiorii și cu partenerii de business.

Deoarece și-a dorit mai mult, atât pentru el, cât și pentru proiect, a decis să facă un pas în față și și-a exprimat dorința de a se muta în altă echipa pentru îmbogățirea nivelului de cunoștințe și pentru dezvoltarea sa profesională.

În echipa nouă, a avut un debut foarte bun, a înțeles complexitatea cazurilor, a muncit cot la cot cu colegii săi pentru a livra servicii excepționale clienților și tot ce a făcut, a realizat din altruism pentru succesul noului grup din care face parte și pentru satisfacția clienților – că aceștia să continue să lucreze cu noi, să rămână loiali și ca directorii acestei linie de business să fie mândri de echipa din București.

Deoarece a înțeles ce are de făcut foarte repede și a deprins skill-urile noului rol mai repede decât ceilalți colegi ai săi, a cerut și a primit task-uri adiționale pe care fără nicio surpriză, le-a rezolvat mereu cu brio. Ce ne-a plăcut și ne-a impresionat constant la Alex este că a dus la bun sfârșit orice sarcină de lucru pe care a avut-o și a vrut mereu să îi și învețe pe ceilalți modalități eficiente de a finaliza cazurile și de a rezolva problemele clienților.

Însă Alex nu s-a oprit aici. S-a descurcat atât de bine și a făcut o impresie atât de bună în CGS, încât a fost promovat pe o funcție de Quality Assurance, când una s-a eliberat. De când a preluat acest rol, s-a dedicat în totalitate atingerii unor rezultate uimitoare, a contribuit la o colaborare fructuoasă între cele două companii și și-a ajutat superiorii și colegii în fiecare zi.

În această poziție, Alex a făcut o muncă fenomenală și  o treaba remarcabilă în fiecare trimestru fiscal. Fie că a fost vorba de cazuri complicate, de escalari primite care necesitau rezolvare imediată, de suplinirea locului team leader-ului când această era în concediu, Alex nu ne-a lăsat niciodată la greu și întotdeauna și-a păstrat etică în muncă, indiferent de orice.

 

Isabella Tripșa

Isabella a acceptat să se alăture proiectului din care face parte în luna August a anului trecut, 2019. Încă de la început, noi am zărit în ea un potențial imens, care mai târziu, avea să și devină realitate.

Pe procesul pe care a fost asignată, s-a descurcat foarte bine și ne-a făcut mândri, atât pe noi cât și pe partenerii de business cu care lucrăm zi de zi, dar a captat și atenția directorilor, prin acuratețea de care a dat dovadă și prin implicarea sa, care întotdeauna a fost la cote maxime.

A fost și este genul de colegă care și-a dorit mai mult, să învețe, să asimileze înformații, să sară în ajutor unde poate, să nu îi lase pe ceilalți la greu, să se dezvolte și profesional și personal și să aibă răsplata gândului că și-a efectuat munca cu simț de răspundere și că a dat tot ce a avut mai bun.

S-a hotărât la un moment dat, că din tot ce facem noi pe proiect, ca și activitate,  că ar vrea să se concentreze pe altceva. Fără să o roage nimeni, în timpul liber care îi rămânea la nivel de zi, se ducea și stătea în shadowing la persoana care audita procesele echipei, sperând să învețe de la această colegă, tainele procesului de auditare.

Nu este nicio surpriză că în momentul în care poziția de QA a devenit disponibilă, Isabella a aplicat și datorită faptului că se pregătise din timp, fără să i se spună, prin prisma rezultatelor foarte bune și mai ales, a dorinței de a face altceva, mai mult, pentru ea, pentru echipa și pentru client, a căpătat poziția.

Noi suntem foarte mulțumiți de munca pe care o prestează zi de zi și mândri că o avem ca și colegă. Este un om minunat, responsabil, care muncește cu simț de răspundere, care se ocupă de echipă cu succes când team leader-ul este în concediu, care este disponibilă 24/7 pentru a se asigura că totul merge cum trebuie și nu avem escalari sau impact financiar la client.

Muncă de QA i se potrivește ca o mănușă și suntem foarte bucuroși să aflăm câte vrea să facă și ce vrea să implementeze, câtă dorința are de a se dezvolta și ce nivel ridicat de ambiție are. Are o povară foarte mare pe umeri, în acest rol însă este impresionant că deși e foarte mult de muncă, găsește mereu timp să pună un zâmbet pe fețele colegilor și să îi și ghideze în atingerea unor rezultate lunare de 100% pe metrici.

Știm că Isabella nu se va opri aici așa că o să o sprijinim cu orice are nevoie pentru a atinge următoarea treaptă și pentru a deveni versiunea sa îmbunătățită, din toate punctele de vedere.

 

Mihai Dragoeșteanu

  • Mihai s-a alăturat companiei acum aproape 1 an, în Octombrie 2019. Acest tânăr nerăbdător să își exprime independența a ales CGS-ul ca și primă oprire în viața lui profesională.
  • Departamentul din care Mihai face parte în acest moment este cel în care și-a dezvoltat abilitățile și caracterul din momentul în care s-a alăturat companiei.
  • El s-a evidențiat în cadrul proiectului unde după prima săptămâna se putea observa ușor diferența dintre abilitățile lui și a grupei cu care a venit pe floor. Curba de învățare a lui Mihai a fost una foarte accelerată, iar după doar o lună în cadrul proiectului, el fiind delegat să ofere suport colegilor săi.
  • După 5 luni petrecute în cadrul proiectului, rezultatele sale, dar mai ales dorința lui de a învăța lucruri noi, l-au recomandat pentru a fi migrat către o alta echipa. În această echipa, Mihai a reușit să ofere rezultate excepționale după o perioadă de acomodare de doar 2 săptămâni.
  • Ultimul paragraf este dedicat pasiunilor lui Mihai. Tenisul de masă este cea mai nouă pasiune descoperită de Mihai și el deja a investit un număr considerabil de ore în acest sport. Un alt mod preferat de a-și petrece timpul liber sunt jocurile video, datorită spiritului competitiv pe care îl are.

 

Felicitări câștigătorilor!

Evita Peron și Dalai Lama

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!