Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii iulie 2020 sunt:

 

Ramona Oprea

Ramona este un lider foarte implicat, căreia îi pasă de echipa ei și pe care îi învață respectul și profesionalismul în ceea ce privește Serviciul Clienți. Ca lider, ea se ghidează după inima ei și arată tuturor un respect extraordinar și mă pot baza întotdeauna pe ea cu orice sarcină. Cea mai bună calitate a ei este că ea reușește mereu să se ridice după orice provocare sau obstacol cu care se confruntă.

Motivul pentru care vreau să o propun se datorează rezultatelor excepționale ale NPS

*** Ramona a reușit să obțină cele mai mari rezultate în ceea ce privește scorul Net Promoter în 2020. Are un rezultat excelent de 14,34% din ianuarie până în iulie.

Mereu cu o atitudine și calm potrivite, reușește să-și motiveze echipa să se străduiască să se auto-îmbunătățească și să demonstreze constant implicare și putere.

 

Lavinia Catană

  • Lavinia s-a alăturat CGS-ului acum un an și jumătate, în Martie 2019. Ea a început în cadrul unui proiect din companie unde și-a dezvoltat abilitatea de a relaționa cât mai profesional într-o limba străină.
  • După doar 2 luni, Lavinia a făcut trecerea la un alt proiect unde a continuat să-și îmbunătățească abilitatea de comunicare și de a arăta empatie față de clienți.
  • După ce a petrecut o perioadă scurtă în acest proiect, Lavinia s-a mutat pe proiectul în care profesează și acum. În cadrul acestui proiect Lavinia a strălucit mai mult ca niciodată. Ea a început în cadrul acestui poriect de la Tier 1 și în mai puțin de un an, rezultatele și atitudinea profesională, au ajutat-o să ajungă în Tier 3, ea fiind singura persoană care a reușit acest lucru într-o perioada așa scurtă.
  • Pasiunea cea mai mare a Laviniei este predatul. Ea este profesor suplinitor în liceul unde a și terminat profilul de Turism și Alimentație. Atunci când nu își împărtășește cunoștințele cu alte persoane, ei îi place să se plimbe cu rolele sau să facă drumeții.

 

Felicitări câștigătorilor!

Liviu Rebreanu și Ludwig van Beethoven

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *