Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor, Top Performerii lunii ianuarie 2022 sunt:

Alin Sofronie

  • Alin face parte din echipa CGS din luna iunie (2021), fiind în momentul de față unul dintre cei mai buni agenți de pe unul dintre proiectele din Sibiu.
  • Alin s-a făcut remarcat încă de la început prin faptul că a fost foarte activ în training, interesat de procese și mereu proctiv.
  • Datorită faptului că s-a descurcat foarte bine pe poziția de level 1 agent și a răspuns mereu provocărilor cu brio, a fost promovat la poziția de Level 2 agent, la cererea clientului nostru din US. Țin să menționez faptul că este unul dintre cei mai noi agenți, însă activitatea lui a avut un impact major asupra bunului mers al proiectului, el devenind al doilea Tier 2 din echipa României. Comunică foarte bine atât cu clientul cât și cu clienții companiei pentru care oferim support tehnic, dar și cu toată echipa din US (Level 2 și Level 3 agents).
  • De-a lungul timpului, el a primit feedback pozitiv din partea recruiterilor cu care lucrăm, aceștia fiind foarte mulțumiți de interacțiunile cu el. De asemenea, clientul a ținut să ne aducă la cunoștință următoarele:
  • “Alin has a great thirst for knowledge and retains what he is taught. He is first to ask questions and has no fear in taking challenging tickets. Alin is punctual and professional, always. Just recently Alin took a call from a client that had some really thin knowledge on the application. Alin worked with the client and went so far aș to train her on the application use. Alin is an exemplary agent, and one CGS and we can be proud of.”

Marius Dulea

Marius face parte din echipa noastră din ianuarie 2018, iar începând cu decembrie 2019 este unul dintre agenții senior al echipei.

Zilnic, Marius se remarcă prin calmul, eficiența, pragmatismul și gândirea critică, prin care își ajută colegii și gestionează cazurile întâlnite. Jovial și dornic să își împărtășească din expertiză, Marius a ajutat mulți agenți și team leaderi să își dezvolte abilitățile.

De-a lungul timpului Marius a excelat prin cunoștințele sale dobândite în sisteme și proceduri, fapt care l-a adus în prim plan la lansarea a două proiecte noi, unde a ajutat cu expertiza sa la începuturile acelor departamente.

Marius a dobândit și abilități în Microsoft Excel și PowerBI și ajută departamentul cu diverse rapoarte necesare pentru buna funcționare a proiectelor de sub umbrela acestui departament. Prin aceste rapoarte (SMARTs productivity, Support tracker) se pot monitoriza mai eficient unele taskuri din munca zilnică, dar se pot face și planuri de îmbunătățire pentru viitor.

Per total, Marius excelează în munca depusă și este unul dintre cei mai importanți factori în bunul mers al echipei noastre.

Elena Degeratu

A început timidă în 2018 ca agent servicii clienți în echipa noastră din Brașov, dar s-a făcut remarcată prin dorința acerbă de a-i ajuta și îndruma pe ceilalți colegi din echipă, motiv pentru care în 2020 a fost promovată ca și QA.

*Cu atitudinea ei orientată spre Leadership puternic și puterea exemplului, Elena reușește să creeze o echipă motivată și generatoare de rezultate foarte bune.

*Având în vedere că lucrăm pe proiecte shared, Elena a avut o evoluție rapidă și s-a adaptat cu ușurință la orice topic nou apărut, realizând alături de echipele create rezultate ce au fost apreciate și de partenerii noștri. Ambiția, implicarea, altruismul, empatia și proactivitatea de care a dat dovadă o poziționează printre oamenii de bază din echipa de management.

*A dezvoltat strategii de eficientizare a muncii echipelor pe care le coordonează, oferind feedback constant pentru ca procesul de implementare să fie unul facil.

Mi-ar plăcea să o cunoașteți pe Elena omul, cea din spatele QA-ului implicat, responsabilă, deschisă și calculată care aduce un plus echipei pe care o coordonează. Elena este iubitoare de pisicuțe, adorând orice suflet mic sau mare, ieșirile cu prietenii și reuniunile cu familia.

Felicitări câștigătorilor!

Samuel Morse și Jules Verne

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanitățiiPerformance Loop: inovație si perfecționare!