Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii noiembrie 2021 sunt:

Marius Andrei

  • Marius s-a alăturat echipei noastre în Decembrie 2020 tranziționând cu tot cu experiența acumulată din departamentul anterior, fiind recent promovat în iarna anului 2019. Acesta a avut de la început o atitudine orientată spre Leadership puternic și puterea exemplului, reușind să creeze o echipă motivată și generatoare de rezultate excepționale.
  • Marius este un leader Senior cu foarte multă experiență și cu o “tolbă” de unelte extrem de bine șlefuite fiind atât de versatil în livrarea rezultatelor cu echipa, cât și în împărtășirea cunoștințelor către leadership-ul mai tânăr.
  • Stilul inovativ de leadership și de administrare a echipei nu au trecut neobservate de către managerul lui, dar mai mult decât atât, a fost observat de către clientul nostru, oferindu-i posibilitatea lui Marius să susțină o prezentare despre stilul de management și acțiunile luate de către întreaga echipă din România și Atlanta în primă instanță, urmând ca ulterior să livreze același conținut către întreaga echipă de lideri de pe acest proiect. De asemenea, feedback-ul clientului despre aceste sesiuni a ajuns și la nivel de VP, dorind să i se ofere vizibilitatea meritată în ceea ce privește implicarea în proiect.

Flavia Duca

  • Flavia și-a început călătoria alături de CGS la finalul anului 2018, iar într-un timp foarte scurt a ajuns să facă parte din echipa de suport, totul datorită firii ei ambițioase și dorinței de implicare. A avut multe realizări în cadrul acestei echipe, fiind mereu dornică să îi ajute pe cei care aveau nevoie, iar feedback-ul a fost mereu unul pozitiv în ceea ce o privește.
  • Ulterior aventura ei avea să continue și să ia o direcție nouă pe un nou proiect în cadrul CGS. Aici, Flavia a trecut printr-un proces de selecție riguros și, deși pentru ea ar fi fost un step-down într-o poziție ca și start-up Agent, ea a impresionat din nou și și-a dorit acest lucru foarte mult.
  • Încă de pe primele apeluri pe acest proiect nou, cu sisteme de lucru complexe și procese deloc ușoare, Flavia a impresionat prin implicarea ei și feedback-ul oferit în privința eficientizării anumitor procese sau metode de a găși informațiile mai rapid. Acest lucru a ajutat enorm întreaga echipă pentru a se adapta mai ușor la noile condiții de lucru, Flavia creând practic, un shortcut pentru echipă.
  • Dorind să demonstreze că lucrurile nu se opresc aici pentru ea, Flavia a acceptat provocarea de a face parte din echipa de management, iar în prima parte a anului acesta a preluat propria ei echipa. Flavia a fost foarte consistentă în ceea privește menținerea unui standard ridicat cu principalii indicatori de performanță urmăriți pe proiect și mereu impingându-și echipa către noi orizonturi, împărtășind din experiența și cunostintele ei cu fiecare membru al echipei. Pot spune despre Flavia că este un adevărat TED talker, dar și că este o persoană care își face întotdeauna temele și este mereu pregătită.
  • Background-ul ei din cadrul proiectului anterior, și cunoscând provocarile cu care se confruntă noii veniți, i-au aprins Flaviei dorința de a duce și mai departe implicarea ei pe acest proiect nou, și pe lângă echipa ei, ea a preluat un grup select de SMEș, alături de care a reușit să eficientizeze comunicarea cu grupele de agenți noi, precum și crearea unui sistem de rotație care să ofere tuturor posibilitatea de a sta la curent cu schimbările procedurale și sistemele de lucru.

Felicitări câștigătorilor!

Andrea Bocelli și Frank Lloyd Wright

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *