Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 4 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii septembrie 2021 sunt:

Mihaela Botezatu

Mihaela și-a început cariera profesională la CGS în 2014, în cadrul unui proiect, în calitate de Reprezentant Servicii Clienți, urmând ca în 2017 să se alăture unei alte echipe. S-a remarcat încă de la început ca o persoană determinată, organizată și atentă la detalii, învățând foarte repede procesele și procedurile.

Perfecționistă și pasionată de limbile străine, gestionează cu succes clienții din Franța, fiind unul dintre cei mai experimentați membri ai echipei, remarcându-se prin calitatea muncii sale, atitudine pozitivă, perseverență și responsabilitate.

Este o persoană orientată spre oameni, proactivă, deschisă să-și ajute colegii ori de câte ori volumele sunt mari și foarte conștiincioasă când este vorba de respectarea unui deadline. Are feedback-uri excelente, atât de la clienți, cât și din partea companiei, aducând o contribuție importantă la îmbunătățirea satisfacției clienților.

Pasionată de române polițiste și de poezie, Mihaela scrie poezii în timpul liber. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este primul ei volum de versuri ‘’Amprentele inimii’’ pe care l-a publicat în 2013 în revista ‘’Metamorfoze’’, urmat anul acesta de un al doilea volum, ‘’De-a poezia’’.

Cristina Hanu

  • Cristina și-a început activitatea în cadrul companiei CGS în anul 2019 și s-a făcut rapid remarcată prin profesionalismul și dedicarea ei. Simțul analitic, atenția la detalii și spiritul de observație au recomandat-o curând pentru funcția de Back up Quality Assurance Specialist, funcție pe care a îndeplinit-o cu maxim succes până în Noiembrie 2020 când și-a început activitatea pe un nou proiect în calitate de Quality Assurance Specialist.
  • În funcția de Back Up Quality Specialist, Cristina a avut o colaborare extraordinară cu întreaga echipă de management, fiind o resursă de neprețuit pentru întreaga activitate a departamentului. Eforturile ei constante au făcut în permanentă o diferența colosală în eficientizarea și monitorizarea muncii în întregul departament, fiind un ajutor și un sprijin fără termen de comparație.
  • În calitate de Quality Assurance specialist, Cristina și-a folosit experiența academică și cunoștințele dobândite anterior pentru a eficientiza procesul de îndrumare al angajaților proaspăt ieșiți din training. Ideile inovatoare, spiritul de echipă, grijă față de colegii săi și angajații din subordine au făcut-o extrem de apreciată de întregul department încă de la începutul colaborării. Eforturile ei constante s-au tradus în rezultate foarte bune, cuantificabile, care au produs un efect pozitiv pe temen lung în ceea ce privește pregătirea agenților pentru atingerea performanței. Intuiția, etica profesională și dedicarea Cristinei au condus-o pe culmi profesionale de neegalat, fiind un membru deosebit de valoros și apreciat de întreaga echipa.

Anca Rotaru

  • Anca s-a alăturat echipei în Mai 2016. Încă de la început Anca s-a remarcat printr-o atitudine pozitivă și prin faptul că era foarte implicată în a livra performanță și în a oferi un support calitativ. Doi ani mai târziu aceasta a fost promovată în departamentul care se ocupă de cele mai complexe cazuri și de cei mai agravati clienti care ajungeau în departamentul nostru. La finalul anului 2018, aceasta a preluat rolul de Team Lead și a preluat prima echipă.
  • În decursul anului 2019, Anca a acceptat provocarea de a pune bazele unui noi proiect în cadrul proiectului și anume un departament de suport tehnic. Aceasta a demonstrat încă din acel moment că este un adevărat leader și influencer întrucât toți oamenii din echipa acesteia au urmat-o către această nouă provocare.
  • Încă din momentul în care Anca a preluat rolul de Team Leader, a avut o consistentă aparte în atingerea și depășirea indicilor de performanță impuși la nivel de proiect. Atuul Ancăi este că are o relație extraordinară cu fiecare consultant din echipa acesteia și își cunoaște atât de bine fiecare om în parte încât reușește să îi motiveze constant. Pot spune că inovația pe care Anca a adus-o echipei este modalitatea de coaching și modul cum interacționează cu oamenii din proiect, aceasta având o abordare prin care întotdeauna reușește să motiveze oamenii pentru a îndeplini obiectivele. În momentul de față Anca este un Team Leader Senior care ne reprezintă cu mândrie pe call-urile cu clientul și cu activitățile din proiect eficientizând procesul de coaching zi de zi.

Alina Muscalu

Alina face parte din cadrul echipei de recrutare și gestionează din data de 1 Octombrie 2019 întregul proces de angajare al candidaților din sediul CGS Constanța.

De la începutul activității ei, a reușit performanța de a angaja în totalitate grupele din acest sediu, construind o echipă de peste 190 de membri în Constanța.

Pe lângă atribuțiile de recrutare, Alina avut și rolul de reprezentant HR în Constanța, ocupându-se și de procesul de semnare a contractelor noilor angajați, contribuind în mod vital la dezvoltarea business-ului și brand-ului CGS în acest oraș!

Luiza Drăgan (Manager)- despre Alina Muscalu

“Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt pentru a o descrie pe Alina, aș spune pur și simplu MINUNATĂ!

Îmi face mereu plăcere să lucrez cu ea, este atât de determinată, muncitoare și implicată, încât atunci când se ocupă de campaniile noastre de recrutare, știu că vom avea cele mai bune rezultate și targetul va fi atins la timp.

De cele mai multe ori avem deadline-uri care par imposibile, but Alina does wonders and we are so lucky to have her in our team. “

Florina Stoica (Manager Recrutare) – despre Alina Muscalu

“Alina este un om deosebit din punct de vedere profesional care mi-a câștigat respectul din prima zi petrecută în CGS, prin ambiția și viziunea de care a dat dovadă în calitate de recruiter. Este o forță a naturii când vine vorba de alegerea celor mai buni candidați și omul de la care nu am auzit vreodată cuvintele NU POT!

Personal, Alina mi-a devenit o prietenă dragă pe care o aștept cu multă căldură la o cafea de fiecare dată când ajunge în București :D!”

Felicitări câștigătorilor!

Richard Branson și Jackie Chan

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!