Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii iulie 2021 sunt:

 

Georgiana Razdan

Georgiana s-a alăturat echipei în luna aprilie 2018 și s-a remarcat încă de la început ca o persoană conștiincioasă, organizată și atentă la detalii, învățând foarte repede procesele și procedurile.

A continuat cu rezultate foarte bune și în momentul de față este unul dintre cel mai experimentați membri ai echipei, gestionând cu succes un portofoliu foarte mare de clienți și impresionând prin calitatea muncii sale, prin atitudine,  perseverență și responsabilitate.

Este o persoană care gândește sistematic, îi plac regulile și procedurile și se ghidează după ele pentru a oferi acuratețe în muncă și a menține standardele ridicate. De aceea, performanța sa este foarte apreciată de noi toti și se reflectă în feedback-urile excelente de la clienți.

Georgiana este o persoană motivată să găsească soluții la diverse provocări și să termine în forță sarcinile pe care și le asumă, este orientată spre îmbunătățirea proceselor iar lucrul de înaltă calitate este un standard pe care îl păstrează în tot ceea ce face.

Este o persoană ambițioasă și în urmă cu un an de zile a început să ia lecții de limba germană, o limba considerată greu de învățat de către mulți dintre noi.

Georgiana este o persoană activă și energică, pasionată de fitness și de un stil de viață sănătos, ghidându-se după proverbul latin ‘’Mens sana in corpore sano’’ (O minte sănătoasă într-un corp sănătos). Cu alte cuvinte, antrenând corpul, antrenăm și mintea și găsim astfel un echilibru între viața personală și cea profesională.

 

Cornel Pîrvu

Cornel este un angajat remarcabil, care este mereu acolo pentru echipă și pentru proiect. Foarte proactiv și foarte conștient de abilitățile sale, el dorește să transmită cunoștințele celor mai noi colegi.

Motivul pentru care vreau să-l propun se datorează nivelului său ridicat de îmbunătățire și rolului său în companie.

Cornel este întotdeauna foarte implicat și foarte abil când vine vorba de slujba lui. Pe lângă faptul că este un ambasador al brand-ului clientului, el se ocupă și de training-urile Soft Launch cu încredere și profesionalism.

Fiind implicat în huddles îl ajută să obțină feedback-ul, să îl organizeze și să îl transmită mai departe. Mai mult, el găsește soluții problemelor clientului și găsește noi modalități de a contracara obstacolele majore din procesele noastre.

Pe lângă rolul său în proiect, el are rezultate foarte bune și are unele dintre cele mai bune apeluri atunci când discutăm în întâlnirea noastră săptămânală cu clientul.

Mereu cu o atitudine pozitivă și calmă, reușește să-și motiveze coechipierii să se străduiască spre îmbunătățire și să demonstreze în mod constant implicare și putere de voință. Este un team player valoros și suntem foarte mândri de el.

 

Felicitări câștigătorilor!

Marie Curie și Howard Schultz

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Trimite-ne CV-ul tău

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with