Aniversare specială la CGS România

Luna aceasta, sărbătorim nouă ani de când lucrăm la un proiect care ne este foarte drag, în cadrul căruia s-a dezvoltat o echipă unită și puternică, formată din aproape 100 de persoane. De-a lungul timpului, proiectul s-a dezvoltat frumos și, odată cu el, a crescut și echipa de oameni dedicați și performanți. Ne bucurăm că avem colegi care lucrează pe acest proiect încă din primul an, precum și oameni noi, entuziaști și energici, care ne binedispun în fiecare zi cu dorința lor de a învăța cât mai mult.

Ca în fiecare an, am organizat un mini party la birou, cu pizza, prăjituri, baloane, cadouri și premii pentru colegii care sunt alături de noi încă de la începutul proiectului. În plus, am făcut și o ședință foto amuzantă, care să ne rămână ca amintire. Însă, cel mai mult ne-au bucurat testimonialele pe care ni le-au trimis colegii noștri, cuvinte sincere și frumoase, despre ce înseamnă pentru ei echipa din care fac parte și despre cum este să lucrezi la CGS România.

  width=

Oana Stoica

“Știți cum e în echipa noastră? Ca într-o familie. Avem zile bune, zile proaste, zile cu chef de muncă, zile în care abia așteptăm să treacă timpul mai repede doar ca să ajungem cât mai curând acasă, zile în care mai avem mici discuții în contradictoriu și pe care le încheiem cu câte o glumă ca să treacă supărarea. Iar la sfârșitul zilei, când ne strângem în fața clădirii și ne întrecem în povești care mai de care mai amuzante, auzite sau pățite peste zi, e ca și cum s-ar strânge propria familie în jurul mesei, împărtășind fiecare cum a fost ziua lui la muncă și apoi realizăm că micile noastre supărări din timpul zilei sunt de fapt întâmplări amuzante “de povestit nepoților”.

În cazul meu, povestea decurge destul de simplu. Să fiu parte din această echipă a însemnat o provocare deoarece aș fi încercat ceva ce nu mă imaginam vreodată făcând, suport tehnic, după ce am trecut printr-o facultate de Litere.

Îmi aduc aminte că, într-una din etapele interviului de angajare, viitoarea mea Team Leader îmi spunea că echipa căreia urma să mă alătur era alcătuită aproape în totalitate din băieți, dar că ea e convinsa că și fetele se pot descurca chiar mai bine decât ei și că ea are încredere în mine.

Cuvintele ei m-au ghidat în tot acest timp și m-au motivat să învăț mai mult și să arăt că pot face față în acest domeniu. Am avut norocul să lucrez cu niște oameni excepționali, care mi-au sărit în ajutor de fiecare dată când am avut nevoie și de la care am învățat mereu și încă învăț cum să îmi fac treaba mai bine, cum să cresc în fiecare zi, atât pe plan profesional, cât și personal. Acești oameni sunt motivul pentru care vin cu drag în fiecare zi la serviciu. Un an și jumătate mai târziu, sunt încă aici, îmi place ce fac și aștept cu nerăbdare provocările aduse de fiecare nouă zi.”

  width=

Veronica Anghelescu

“Terminasem Conservatorul și îmi doream foarte mult să mă angajez într-un domeniu tehnic, care să contrabalanseze preocupările mele artistice, dar care să valorifice, în același timp, și auzul meu hipersensibil. Am ajuns la CGS, aflând de la o prietenă că aici este un domeniu în care nimeni nu este discriminat și că se oferă o formare profesională solidă (căci, altfel, cine ar fi angajat pe un post tehnic un absolvent de Conservator?).

Îmi amintesc și acum, de parcă ar fi fost ieri (deși a fost acum șase ani!), atitudinea prietenoasă și încurajatoare de la interviu, precum și trainingul excepțional. M-am alăturat acestei echipe, iar șase ani mai târziu, sunt încă aici.

Ce îmi place la CGS? Totul. Îmi place partea tehnică pe care o pot perfecționa în continuu, cu ajutorul experților care fac parte din echipa noastră; îmi place compania oamenilor speciali care mă înconjoară; îmi place atitudinea clienților, îmi plac provocările unor cazuri mai grele și ale unor zile de luni cu mai multe apeluri ca de obicei; îmi place când simt că îmi pot depăși limitele.

Mai presus de orice, simt că sunt apreciată din toate punctele de vedere, profesional, uman; găsesc înțelegere în momentele mai dificile, încurajare atunci când este necesar, un cuvânt bun în fiecare zi. Munca mea la CGS nu este doar o slujbă. Este o activitate în care investesc, în fiecare zi, pasiune, dragoste, răbdare, energie – adică exact aceleași lucruri pe care le-am primit, la rândul meu, încă din prima zi.”

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

 width=