Andrei Ganciu a câștigat marele premiu al concursului CGS Global de eseuri video 2019

Cu ocazia concursului CGS Global de eseuri video – ediția 2019, ați avut șansa de a vă spune povestea, de a împărtăși celorlalți propria istorie de viață, experiențele, valorile, aspirațiile, pasiunile și tot ce va definește ca persoane unice.

S-au strâns, în total, de la toate sediile CGS din lume, 110 videoclipuri pline de creativitate și emoție, adevărate lecții de viață. Mai mult decât atât, ele au contribuit la a spune povestea CGS și de a o duce mai departe.

Cea mai mare surpriză și bucurie deopotrivă este că marele premiu a fost câștigat de colegul nostru din Brașov, Andrei Ganciu, pe care îl felicităm pentru povestea sa inspirațională.

Câștigătorii premiului 2 sunt: Carla Ferreira (CGS Tampa), Rajkumar Bollan (CGS India), Anna Kumpan (CGS Canada) și Karen Mariela Mejias (CGS Chile) – felicitări tuturor!

Andrei a reușit să transpună în cele 6 minute ale spotului său, atât propria istorie, de la copilărie pâna la angajarea la CGS și evoluția sa în cadrul companiei, dar și principii de viață (importanța setării obiectivelor proprii în fiecare zi), pasiuni (știați că Andrei este un împătimit al șahului?) sau motto-ul care îl ghidează în viață (inspirat de Winston Churchill).

Mai mult decât atât, ne-a impresionat să aflăm căt de mult își iubește Andrei jobul și viața în cadrul companiei CGS, sintetizată așa: “doing what I love, working with my friends”.

Daca nu ați văzut încă videoclipul,vă invităm să îl vizionați aici: https://bit.ly/2S0CNju.

Mulțumim tuturor celor care au participat la concurs și care s-au implicat în a construi, prin poveștile voastre, și povestea CGS. Vă așteptăm să vă alăturați în următoarele competiții și să câștigăm împreună!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *