Ziua Porților Deschise, la CGS România

Luna noiembrie este, în fiecare an, o perioadă de sărbătoare pentru întreaga echipă CGS România. Anul acesta, aniversăm 12 ani de activitate și ne-am propus să sărbătorim nu numai în cadrul echipei, ci și cu cei care vor să ne cunoască și, de ce nu, ulterior să ne devină colegi.

În prima săptămână a lunii noiembrie, echipa CGS România a pornit, așadar, în caravana „Ziua Porților Deschise”, prin orașele în care compania noastră are sedii. Punctul de plecare a fost sediul central, din București, iar următoarele opriri au avut loc în Sibiu și Brașov. Pe parcursul celor 30 ore, în care am ținut larg deschise porțile sediilor noastre, ne-au trecut pragul cca. 100 de vizitatori, de toate vârstele, dornici să descopere universul CGS România și să-și depună candidaturile pentru posturile vacante pe care noi le-am prezentat.

Pe parcursul celor 3 zile, am organizat tururi ghidate de către team leader-ii CGS România, menite să ofere oaspeților informații despre cum decurge o zi de muncă în compania noastră, care sunt proiectele cărora ne dedicăm și standardele de calitate după care ne ghidăm în fiecare etapă a lor, care sunt valorile organizaționale care stau la baza activității noastre sau care sunt aptitudinile pe care ne dorim ca viitorii noștri colegi să le aibă.

La final, după aproximativ 600 km parcurși și aproape 100 CV-uri primite din partea participanților, 54 dintre cei care ne-au vizitat pe parcursul celor 3 zile au fost chemați pentru a susține interviul de angajare. Sperăm ca mulți dintre ei să devină, în curând, colegii noștri!