Vladimir Sterescu, CEO-ul CGS România, a câștigat trofeul “100 cei mai admirați CEO”

De 17 ani, Vladimir Sterescu se află în fruntea companiei CGS România, dovedind în toți acești ani viziune, leadership, spirit întreprinzător, deschidere spre nou, energie și spirit de echipă. A demonstrat în tot acest timp că este mai mult decât manager, este un lider și un team-player.

 width=

După ce a fost nominalizat de revista Business Magazin în cadrul topului “Cei mai admirați CEO din România”, în urma voturilor, liderului nostru i s-a decernat trofeul în cadrul Galei de premiere CEO Awards, care a avut loc pe 24 octombrie. În top 10 au mai fost premiați CEO din industrii precum: software, construcții, farmaceutice, comerț online, retail, marochinărie sau imobiliare.

 width=

La primirea trofeului, Vladimir Sterescu a declarat: “As dori sa mulțumesc celor care m-au votat și să vă spun un pic povestea Computer Generated Solutions, cea mai mare companie de outsourcing locală, o poveste care a început în anul 2003-2004, o poveste de succes, o poveste frumoasă, care ar putea deveni un studiu de caz pentru multe start-up-uri din România, deoarece a trecut prin multe etape ale unui start-up. O poveste care a început cu o mână de prieteni care încăpeam într-un spațiu de 15 mp – nu, nu era un garaj cum era în alte situații de mega-succes, iar acum suntem o familie de aproape 4000 de colegi în România. (…..)  Sunt foarte bucuros să spun că firma noastră a avut o contribuție importantă în a pune bazele actualei industrii de outsourcing care generează în momentul de față aproape 900 milioane de dolari în România doar. Vă mulțumesc încă o data și să știți că nu este un succes al meu, este un succes al echipei pe care o conduc, o echipă tânără, cu o medie de vârstă de aproximativ 29-30 de ani, care reușește să creeze excelență. Vă mulțumesc!”

Topul este realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri și este mai mult decât un simplu clasament, este chiar un un barometru al exemplelor de lideri de pe scena businessului românesc.

“Cei mai admirați CEO din România” reprezintă o recunoaștere nu doar a calităților manageriale, dar mai ales a acelor oameni care prin cariera și stilul lor de conducere reprezintă adevarate modele pentru toți cei aflați la început de drum în mediul de afaceri.

 width=

Premiile CEO Awards și anuarul “Cei mai admirați 100 CEO din România”, organizate anual de revista Business Magazin, sunt deja o tradiție, fiind acum la a zecea editie. Revista Business Magazin este una dintre cele mai importante reviste de business din România, anul acesta aniversând 15 ani de la prima apariție pe piața media românească.

#FriendsWorkingTogether #CGSDreamTeam #100 cei mai admirați CEO #CGSLider

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *