#vinereaealtfel: Papioane și cravate, la Happy Friday!
0
 

Ce bine că e august. Și este și mai bine când e și vineri! De ce?! Pentru că acum avem din ce în ce mai multe motive să sărbătorim această zi care anunță weekend-ul! Şi pentru că la noi #vinereaealtfel!

Știți bine că, de câteva săptămâni, am decretat ca ziua de vineri să primească un adjectiv, așadar a apărut „Happy Friday”. Am purtat pe rând ochelari, pălării, tricouri cu mesaje, iar vinerea asta ne-am decis să aducem outfit-ului nostru un nou accesoriu.

Colegii care au venit cu inițiativa au zis de data aceasta așa: „Un alt accesoriu întâlnit în ținuta vestimentară a unei persoane este reprezentat de cravată și, mai nou, de papion. Și nu doar bărbații le poartă, ci și femeile. Atât cravata, cât și papionul atrag atenția imediat, mai ales atunci când sunt asortate într-un fel anume care nu lasă altceva decât o imagine luminoasă și plăcută ochiului”.

IMG_20150814_182859 IMG_20150814_182942

Ei au zis, noi am pus în aplicare. Ni s-a oferit și posibilitatea de a veni cu o eșarfă. E cam cald pentru ea, dar pentru unii dintre noi a fost o variantă. Ce să spunem? Că au defilat prin companie modele de-a dreptul haioase și originale? Că papionele s-au asortat perfect cu tricourile băieților și cu cămășile fetelor? Și unde să mai punem că de două săptămâni venim și în pantaloni scurți la birou?

CGS blog 2 CGS blog 3 CGS blog 4 CGS blog1index3

Așadar, azi a fost „Happy Friday” în pantaloni scurți, dar și cu cravate și papioane. Noi zicem că am creat un nou trend vestimentar, dar şi corporatist!

Trimite-ne CV-ul tău