Un nou sezon competițional de hochei pe gheață, alături de Corona Brașov Wolves!

Spiritul de echipă și atitudinea fair-play ne caracterizează și ne motivează să ne antrenăm pentru succes. Acesta este motivul pentru care CGS România a decis să fie, pentru al treilea an consecutiv, sponsor oficial al echipei de hochei Corona Brașov Wolves, pe tot parcursul sezonului competițional 2018-2018!

Startul sezonului de hochei 2018-2019 a debutat la începutul lunii septembrie, odată cu începerea Campionatului Național. Echipa Brașovului a pornit în forță, surclasând, în două partide disputate la Brașov, nou venita în competiție, CSHC Marton Aron. Corona Brașov Wolves și-a continuat parcursul fără probleme, în noua ediție a campionatului intern, înregistrând încă două succese clare cu echipa Steaua București, în fața căreia „Lupii” au câștigat cu 7-1, respectiv, 13-2, în meciurile disputate la Brașov.

Corona Brașov Wolves îl are acum ca antrenor, pentru sezonul intern și internațional 2018-2019, pe suedezul Kjell G. Lindqvist. Acesta a mai antrenat la Brașov, în sezonul 2012-2013/2013-2014, câștigând Campionatul National și Cupa Romaniei și, de asemenea, a fost antrenorul principal al echipei României, reușind în 2015 să promoveze echipa noastră națională în Divizia I, grupa B.

 width=

Ediția 2018-2019 a competiției internaționale Erste Liga la hochei pe gheață a început în 9 septembrie 2018, când au avut loc loc partidele: Ferencvárosi TC – DEAC Debrecen și KMH Budapesta – Vienna Capitals II. Corona Brașov Wolves va începe sezonul cu trei partide în deplasare, prima adversară fiind Vienna Capitals II. Primul meci acasă al „Lupilor” va fi în 21 septembrie, când se vor confrunta cu echipa DEAC Debrecen. În sezonul regulat, fiecare echipă va juca cu fiecare adversară patru partide, două acasă și două în deplasare, adică 40 de meciuri în total.

Ne bucurăm că putem contribui la succesul unor sportivi talentați și extrem de dedicați. Așa cum știți, susținem ideea de Sport for life și dorim să ne implicăm în cât mai multe acțiuni de promovare a sportului, fie ca parteneri, fie în calitate de concurenți, iar pentru asta ne bazăm pe susținerea întregii echipe CGS România.

„Suntem mândri că ne aflăm, din nou, alături de un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. Dorim să sprijinim cât mai mult performanța, în domenii diverse, nu doar în sport și să promovăm valorile și exemplele de succes din țara noastră.” a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Să le ținem pumnii băieților de la Corona Brașov Wolves pentru următoarele confruntări!

Go, Wolves! 🙂

#CGSDreamTeam #WePlayTogether #WeWinTogether

 

Surse foto: Facebook

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *