Tu știi cum să ai succes la angajare? Află în cadrul noului webinar CGS Talks

Suntem bucuroși să vă anunțăm că ne pregătim pentru o nouă ediție CGS Talks. Așa cum te-am obișnuit deja, evenimentele noastre online organizate sub umbrela CGS Talks, aduc mai aproape de tine specialiști din diferite domenii de la care te poți inspira și de la care poți învăța pentru a avea un start reușit în carieră și multe altele.

Dacă în edițiile anterioare ne-am axat pe importanța educației financiare și pe cum se poate ajunge la un echilibru din acest punct de vedere, de această dată ne dorim să îți oferim detalii despre ce înseamnă succesul în angajare.

Dincolo de profesionalism și bagajul de cunoștințe dobândit în urma studiilor și a experienței, startul într-o nouă poziție începe cu ….CV-ul. Exact! Orice recruiter petrece doar 6 secunde pentru a parcurge, pe scurt, CV-ul tău și a decide dacă ești sau nu potrivit pentru compania sa sau poziția pe care o are deschisă. Așa că este extrem de important ca CV-ul să fie cartea ta de vizită și să poată transmite rapid (și bine) toate atuurile tale.

Dincolo de acest aspect, CV-ul rebuie să te recomande pentru postul dorit, NU pentru orice post. Acest lucru este foarte important. Nu ar trebui să îți dorești să ai un job, oarecare, ci să ai acel dream job la care aspiri.

Și totul pleacă de la CV și de la poziționarea ta în întregul proces de recrutare. Tocmai din acest motiv, noua ediție CGS Talks: Succesul în angajare – Cum să ai CV-ul perfect îți poate oferi o nouă perspectivă.

De data aceasta îl avem alături de noi pe trainerul Gabriel Chicioreanu, specialist în recrutare. Acesta are o experiență de peste 18 ani în formarea și dezvoltarea echipelor de consultanță și vânzări. Gabriel este Trainer, Supervizor și Consultant în Carieră, certificat HOGAN Assessment (HPI, HDS și MVPI) prin HART Consulting și VIA-Consiliere prin Great People Inside (avizate de către Colegiul Psihologilor din România).

Webinar-ul CGS Talks susținut de Gabriel Chicioreanu va cuprinde următoarele topicuri:
– Cheia Succesului ești TU
– Planificarea carierei
– Construirea CV-ului și tips & tricks
– Cum să ai succes la un interviu

Astfel, sperăm să îți oferim o imagine mai clară despre cum arată un CV perfect, care să îți asigure accesul către următorul pas: interviul de angajare. Mai mult decât atât, în sesiunea de Q&A vei avea șansa de a-i adresa, live, întrebările tale lui Gabriel Chicioreanu.

Poți participa la webinar aici sau direct live pe pagina noastră de Facebook

Te așteptăm!