Sărbătorim 2 ani de CGS Târgu Jiu

Sediul nostru din Târgu Jiu a împlinit doi ani!

Am sărbătorit alături de toată echipa și i-am premiat pe colegii care sunt alături de noi încă de la început. Pe lângă diplome și discursuri, s-a râs, s-a povestit și s-au depănat amintiri, s-au făcut planuri de viitor.

Echipa de la Târgu Jiu s-a remarcat prin profesionalismul, spiritul de echipă și dăruirea cu care lucrează, atitudinea pozitivă și motivația de a fi cei mai buni. Pe această cale, dorim să vă mulțumim, dragi colegi și să vă urăm succes în tot ce veți face și de acum înainte!

Iată câteva impresii pe care le-am primit de la echipa din Târgu Jiu, care ne-au bucurat și ne-au onorat:

Raluca Mogoșeanu:

“Acum 2 ani pășeam încrezătoare la primul meu interviu și la primul meu loc de muncă. Am pășit cu emoții, nu știam cum o să fie, nu citisem mare lucru despre compania CGS la momentul acela.

Am intrat într-un colectiv plăcut, mai mult decât perfect. Îmi aduc aminte cu plăcere de training, de perioada de formare, de momentul acela când am preluat primul apel și de oamenii pe care i-am avut lângă mine și care m-au ajutat să îmi depășesc emoțiile, de oameni de la care am avut ce să învăț.

În primul rând, țin să le mulțumesc trainerului Marius Vlădeanu și Team Leaderului Nicolae Patrascan, deoarece au avut răbdare cu mine. Le mulțumesc pentru tot ce m-au învășat. Sunt oameni deosebiți care au știut să mă înțeleagă de fiecare dată când am avut o problemă sau când nu am înțeles ceva, amintindu-mi de fiecare dată că „răbdarea este cheia succesului”.

În al doilea rând, am un colectiv foarte frumos. Am lângă mine oameni minunați de la care am avut și am în continuare ce învăța.

CGS reprezintă pentru mine o “a doua casă”. Experiența CGS de până acum m-a învățat foarte multe: să fiu un om mai calm, să înțeleg și să ascult până la capăt fiecare solicitare, să tratez cu prioritate orice problemă întâmpinată de către client, să-mi dezvolt cunoștințele în comunicare, să fiu un alt om.

Nu aș schimba experiența CGS. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș repeta de 10 ori tot ce înseamnă CGS.

Așadar, cam asta însemnă pentru mine CGS, un mediu plăcut, un colectiv minunat și o echipă de management excepțională.”

Ana-Maria Pop:

“CGS – a doua mea familie

“Totul e frumos la început” spune o vorba mai veche. Dar ce te faci atunci când și continuarea rămâne la fel de frumoasă? Răspunsul meu e: te îndrăgostești. Cred că așa încep eu să descriu experiența mea în cadrul CGS. Nu am crezut niciodată că voi reuși să lucrez într-un departament de call center, acolo unde găsești cea mai mare oportunitate de a te descoperi, de a te analiza pe tine înainte de toate și de a te perfecționa.

Și iată că, după doi ani, am avut dreptate. Și cel mai frumos lucru e faptul că aici nu vin doar la muncă, CGS e mai mult decât un job, aici vin să îmi întâlnesc oamenii cu care am atâtea de împărtășit, oamenii cu care râd zi de zi, oameni pe care în alte condiții nu i-aș fi cunoscut. Aici e a doua mea familie. Pentru că CGS aduce alături oameni diferiți, care au lucruri în comun și reușește să creeze “that bond”, acea legătură care trece prin timp.

Sper ca, peste alți 2 ani, să fie la fel. Oamenii fac diferența oriunde.”

Ionela Marica:

“CGS m-a schimbat  foarte mult, nu m-aș fi gândit niciodată la acest lucru, mi-a oferit posibilitatea de a avea parte de noi prieteni, atât la serviciu, cât și în viața privată și, totodată, de aici am dobândit și spiritul de echipă. Spun acest lucru nu pentru că suntem un grup de oameni care muncim împreună, ci pentru că noi suntem o adevărată echipă unită – unul pentru toți și toți pentru unul. „Talentul câștigă jocuri, dar lucrul în echipă și inteligența câștigă campionate.” ( M. Jordan ) Și, în mare parte, acest lucru se datorează faptului că avem un bun conducător, care ne-a susținut mereu. Ca în orice job, nu totul este mereu roz, mai sunt și zile dificile. Important este să fii susținut și totul merge mai departe. Au fost zile în care credeam că mă voi plafona, dar am mers mereu mai departe și, ulterior, am constatat ca situațiile dificile au contribuit la dezvoltarea mea, ba chiar au devenit un atu, pentru că acum îmi este mult mai ușor să tratez o situație asemănătoare.

CGS și-a pus amprenta în viața mea pentru că acum merg de drag la serviciu, știu că acolo sunt oameni dragi care îmi înveselesc ziua, sunt prietenele mele cărora mă pot destăinui, sunt oamenii de care m-am atașat pe parcursul timpului și care, totodată, au devenit cea de-a doua familie.

Multumesc CGS!”

Ion Jalbă:

“Târgu Jiu a devenit, în ultimii 2 ani, un loc de suflet mulțumită oamenilor care împărtășesc în fiecare zi pasiunea, experiența și întreaga lor capacitate de muncă.  În doi ani, echipa locală s-a extins la peste 120 de oameni, într-un mix de competențe care acoperă cu succes standardele CGS și exigențele partenerului. Mulțumirile nu pot acoperi tot ce se întâmplă în fiecare zi în Târgug Jiu.“

Nicolae Patrascan:

“După cinci ani de CGS în sediul din Brașov, mi s-a oferit oportunitatea de a începe de la zero cu o echipă nouă, în Târgu Jiu. A fost o mare provocare, peste care am trecut cu succes pentru că vorba “oamenii fac locul” s-a adeverit. Chiar dacă eu am fost sprijinul lor la început, ei nu știau că, de fapt, și ei au devenit treptat sprijinul meu. Acum, Târgu Jiu înseamnă pentru mine “acasă”.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

#CGSDreamTeam