S-au desemnat câștigătorii Customer Service Week 2023

Prima săptămână din luna octombrie a fiecărui an ne aduce un prilej de sărbătoare: este săptămâna în care, la nivel internațional, se sărbătoresc toți cei care lucrează în domeniul Customer Service.

În 2023, Customer Service Week a avut loc între 2 si 6 octombrie și a fost și pentru echipa noastră un moment de celebrare și de apreciere a dedicării colegilor noștri.

Astfel, și în acest an, am continuat tradiția noastră începută în 2015 și am profitat de ocazie pentru a vă spune că suntem MÂNDRI că avem colegi cu spirit de echipă, care tratează provocările cu profesionalism și empatie. Pentru toate acestea, le mulțumim și îi celebrăm!

După cum vă amintiți, am pus în joc premii fantastice: 10 carduri cadou în valoare de 200 de lei fiecare! Ne-am bucurat să vedem aproape 120 de nominalizări și mai ales să citim multe cuvinte de apreciere din partea voastră. 

Le mulțumim tuturor celor care și-au făcut timp pentru a trimite gândurile lor și pentru a-și nominaliza colegii, cât și îi felicităm pe toți cei care au fost nominalizați pentru calitățile lor, pentru entuziasm, spirit de echipă sau faptul că au ghidat la rândul lor alți colegi!

A venit momentul să aflăm cine sunt câștigătorii, în urma tragerii la sorți, cât și motivele pentru care colegii i-au nominalizat:

Marius Bogdan Postolică – Brașov

“Când am început să lucrez la CGS a fost o schimbare radicală față de domeniul în care am lucrat anterior. Mai ales la început am fost copleșită de volumul foarte mare de informații, tool-uri și proceduri noi.

Marius Postolică a fost încă de la început un foarte bun îndrumător. Ne-a explicat cu răbdare toate procedurile și ne-a fost alături în implementarea acestora. Ne-a ajutat și încă ne ajută cu orice avem nevoie pentru a rezolva cazurile cât mai eficient posibil. Atunci când ne aflăm într-un impas, Marius este mereu acolo pentru a oferi soluții.

Caracterul lui motivant, implicarea sa și pasiunea pe care o are pentru job sunt doar unele din multiplele calități pe care le admir la Marius Postolică și care îl transformă într-un leader demn de urmat.”

Alexandra Tănase

Alinda Stoian – București

“Alinda Stoian este o persoană implicată cu adevărat în gestionarea la cel mai înalt nivel al portofoliului de clienți.

A rezolvat cu succes o serie de cazuri complicate și a primit întotdeauna feedback pozitiv de la clienți și manageri.”

Ernesta Kruger

Dan Juncu – București

“Dan Juncu a investit întotdeauna mult timp și efort pentru a asigura rezolvarea cât mai rapidă și completă a cerințelor clienților, de la care a primit multe feedback-uri pozitive.”

Ernesta Kruger

Iulia-Nicoleta Solovăstru – Târgu Jiu

“Merită să câștige premiul acesta pentru că e cea mai deșteaptă, și fata cu cel mai mare bun simt, și cea mai sufletistă!! Și merită tot ce e mai bun în lumea asta!!

Este cea mai deșteaptă, și cea mai frumoasă!! Cea mai serioasă când vine vorba de muncă, și mereu încearcă să facă orice pentru clienți!!”

Samuel Popa

Raisa Dragomir – București

“Adaptabilitate, ambiție și devotament. Această colegă ne-a ajutat încă de la începutul sosirii în acest proiect și o face zi de zi!”

Valentin Zaharia

Andra Iliescu – București

“Persoana recomandată face parte din echipa de suport a întregii perioade de training a noilor persoane pe proiect iar implicarea sa aduce un aport și ajutor pozitiv și impactant asupra echipei și a grupelor.

De asemenea, prin acest comportament și implicare ajută lucrul în echipă și este o mică parte adusă pentru a ne crea un ambient de lucru plăcut și pozitiv.”

Stanciu Denis Ioan

Alexandra-Ioana Tănase – Sibiu

Te felicităm, ai primit 16 nominalizări, iată una dintre ele scrisa de colegul Mihail Jipa:

“Alexandra este foarte implicată în această echipă. Am primit foarte mult ajutor atunci când am început să lucrez la CGS. M-a ajutat să înțeleg tot ce înseamnă jobul acesta, dar și să înțeleg toți pașii pe care îi parcurgem la locul de muncă, respectiv de la începutul unui caz și până la sfârșitul acestuia.

Este o persoană care are foarte multă răbdare și este pregătită în orice moment să ajute. Îi mulțumesc că este în echipa aceasta și sunt mândru pentru că este colega mea. O apreciez mult și consider că este agentul numărul 1 aici.”

Andreia Dulcinatu – Târgu Jiu

“Persoana nominalizată de mine este aleasă din 3 simple motive: 1. devotament nemaivăzut pentru munca depusă, 2. zâmbetul pe buze mereu când ajunge la sediul nostru drag și nu în cele din urmă 3. dorința de a avansa indiferent de obstacolele întâlnite!

Țin să precizez că sunt multe cuvinte de laudă pentru ea, nu aș avea loc în spațiul acesta, așa că mă rezum la o singură propoziție: Când lucrezi cu drag, ies lucruri faine!”

Alberto Burlan

Elora Nzikou – București

“Enorm ajutor în echipă, mereu aici să ne ușureze munca și să ne îmbunătățească ziua cu starea ei pozitivă. Love you Elora!”

Denisa Molnar

Olguța Carabaș – Târgu Jiu

“Încă de la început ai fost „idolul” meu și am avut norocul să îmi oferi îndrumare atunci când am avut nevoie. Sper ca într-o zi să mă revanșez pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la tine!

Să faci ceea ce faci cu inspirație și satisfacție, să fii organizată în toate, să nu duci lipsă de zerouri și să reușești tot ce-ți propui.”

Geanina Bercea

Toate aceste testimoniale ne confirmă că avem colegi minunați, care în fiecare zi contribuie la povestea noastră de succes. Vă mulțumim din inimă! Happy Customer Service Week!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *