Zâmbete, adrenalină și medalii în cadrul competițiilor Winter Corporate Games 2024

S-a încheiat cu succes o nouă ediție a Winter Corporate Games, care a avut loc între 9 și 11 februarie 2024 în Brașov și Poiana Brașov! A fost un prilej pentru noi să ne reunim și să participăm la cel mai mare eveniment sportiv dedicat mediului corporatist.

Colegi din toate cele 7 locații CGS din România, dar și colegi care lucrează remote au spus un DA hotărât participării la multe dintre probele de concurs propuse în cadrul Winter Corporate Games, au format echipe, s-au antrenat și au luptat să obțină un loc pe podium.

Echipa CGS România a participat la 6 dintre cele 9 discipline sportive din cadrul competiției: alergare montană, bowling, schi Slalom, badminton, tenis de masă și tir, iar colegii noștri au câștigat 11 medalii și două trofee (pentru probele de badminton și tenis de masă, unde am învins la puncte alte companii care au participat alături de noi la aceste două sporturi)!

Compania noastră a avut 15 medaliați, însă la punctajul final s-a luat în considerare doar o medalie per probă pentru probele de dublu (bowling, tenis de masă, badminton), astfel încât în clasamentul final CGS România a avut în total 11 medalii.

“Badminton-ul a fost pentru mine o pasiune începând de la vârsta de 10 ani de când mi-am început activitatea în cadrul acestui sport. Pasiunea continuă și astăzi după 13 ani, dar performanța a încetat în urmă cu 6 ani datorită unor probleme personale, la momentul respectiv fiind selecționat în lotul național.

Plăcerea a venit mereu din progresul pe care l-am simțit de-a lungul anilor și din competitivitatea acestui sport. Toate reușitele se datorează antrenorului meu Baubeg Ștefan, ale cărui învățături m-au marcat chiar și în ziua de astăzi, iar una dintre ele a fost “Muncește unde nu îți place și vei avea nevoie de concediu sau muncește unde găsești plăcere și vei fi mereu în concediu” lucru pe care l-am regăsit în cadrul CGS încă de la început și rămâne cu mine chiar și acum în funcția pe care o ocup.

În încheiere ce am învățat este că progresul se realizează atunci când pierzi și cu cât pierzi mai mult cu atât evoluezi mai rapid.”, ne-a transmis colegul nostru Ștefan Munteanu – QA din București, câștigătorul a doua medalii de aur în cadrul Winter Corporate Games la badminton individual si dublu. Felicitări Ștefan!

Suntem foarte mândri de rezultatele obținute de colegii noștri la aceste competiții sportive: 7 medalii de aur și 8 medalii de bronz, clasându-ne pe locul 3 între companiile participante!

Aceste medalii ne-au adus mai aproape de trofeele de la badminton si tenis de masă, însă pentru a câștiga trofeele au fost luat eîn considerare și punctele colegilor care s-au clasat între primii 8 la fiecare sport în parte, așa ca îi felicităm și le mulțumim pentru contribuție!

A venit momentul să aflăm cine sunt colegii care s-au clasat între primii opt la fiecare disciplină sportivă, dar mai ales cine sunt medaliații fiecărui sport:

 1. Vladimir Sterescu (locul 3, medalie de bronz – schi slalom masculin)
 2. Alexandru Afloarei (locul 4 – schi slalom masculin)
 3. Silviu Sandu (locul 5 – schi slalom masculin)
 4. Anca Florescu (locul 4 – badminton individual feminin)
 5. Anda Croitoru (locul 6 – badminton individual feminin)
 6. Ștefan Munteanu (locul 1, medalie de aur – badminton individual masculin)
 7. David Grigorescu (locul 5 – badminton individual masculin)
 8. Anda Croitoru & Ștefan Munteanu (locul 1, medalie de aur – badminton dublu mixt)
 9. Anca Florescu & David Grigorescu (locul 3, medalie de bronz – badminton dublu mixt)
 10. Attila Bocz (locul 3, medalie de bronz – Alergare Montana 10 km masculin)
 11. Mihai Lentoiu (locul 4 – Alergare Montana 10 km masculin)
 12. Andreea Helju (locul 4 – tir pistol feminin)
 13. Vladut Stan (locul 3, medalie de bronz – tir pistol masculin)
 14. Maria Ionaș (locul 1, medalie de aur – tenis de masă feminin)
 15. Diana Mangu (locul 7- tenis de masă feminin)
 16. Sorin Petrariu (locul 1, medalie de aur – tenis de masă masculin)
 17. Tudor Ruxanda (locul 8 – tenis de masă masculin)
 18. Marius Glodeanu & Maria Ionas (locul 1, medalie de aur – tenis de masă dublu mixt)
 19. Reka Viktoria Nagy (locul 3, medalie de bronz – bowling feminin)
 20. Alice Murariu & Georgiana Sandu (locul 3, medalie de bronz – bowling la dublu feminin)
 21. Reka Viktoria Nagy & Lea Bencze (locul 4 – bowling la dublu feminin)
 22. Nikoletta Balog & Kinga Gergely (locul 6 – bowling la dublu feminin)
 23. Hilda Jano & Marta Salamon (locul 7 – bowling la dublu feminin)

Îi felicităm astfel pe medaliații noștri de la probele individuale, dar si duble: Vladimir, Ștefan, Anda, Anca, David, Attila, Maria, Vladuț, Sorin, Marius, Reka, Alice și Georgiana, cât și pe toți participanții!

Iată ce ne-a transmis colega noastră Maria Ionaș („Furia Roșie”, cum au numit-o organizatorii competițiilor Winter Corporate Games) – Recruiter Sibiu, pe care o felicităm pentru ambiție și pentru performanța deosebită răsplatită cu 2 medalii: aur la individual feminin tenis de masă, cât și bronz la dublu mixt la aceeași probă:

“Comunitate, pasiune, muncă și competiție sunt cele patru cuvinte care pentru mine reprezintă pe scurt tenisul de masă, unul dintre hobby-urile mele favorite. Mă bucur enorm că am avut ocazia să reprezint CGS alături de echipa mea la acest sport și în cadrul acestui concurs minunat, unde pe lângă rezultatele obținute, am reușit să legăm relații de prietenie și colegialitate cu niște oameni extrem de faini și să cunoaștem adversari pe măsură. Sunt mândră atât de echipa mea, cât și de întreagă echipa CGS pentru rezultatele excelente! De asemenea, mulțumesc tuturor pentru susținere și cuvintele frumoase! Good Job everyone!”

Dacă nu v-ați înscris la ediția din acest an, dar v-am convins prin rezultatele obținute și prin entuziasmul și distracția care au răzbătut din imaginile de la eveniment, vă așteptăm la următoarea ediție, până atunci veți avea timp de antrenamente ca să fiți în cea mai mare formă!

Corporate Games este un eveniment organizat la nivel mondial, de peste 35 de ani, ce reprezintă o combinație între sport, business și turism, reunite într-o competiție între corporații. Scopul acestui eveniment este de a aduce oamenii împreună prin sport și de a încuraja nu doar spiritul de echipă și stilul de viață sportiv, ci și înteracțiunea între companii.

We play together, we win together!