Primele impresii despre cursul de limba engleză de la Sibiu

Improve your English skills!

Colegii noștri din Sibiu care s-au înscris la cursul de limba engleză au început deja în forță! Grupa de cursanți din cadrul programului CGS Academy învață acum limba engleză împreună cu un specialist și se pare că sunt entuziasmați de această inițiativă:

Andreea Neagu:

Începutul cursului a fost interesant și foarte util. Cursul ne-a impresionat prin metodele de prezentare și numărul mare de exemple. Profesorul mi-a plăcut că s-a comportat ca un formator profesionist. Comunicarea a fost foarte bună, prezentarea excelentă, explicații detaliate, bună pregătire, răspunsuri clare și explicative, răbdare, naturalețe și experiență.  Modalitatea de predare este clară și concisă. Atmosfera a fost foarte plăcută iar doamna profesoară a fost mereu deschisă să răspundă la întrebări și să explice ori de câte ori a fost nevoie.

Alina Lazăr:

O atmosferă degajată, exercițiile și modul de predare interactiv, accentul punându-se atât pe gramatică, cât și pe conversație. Doamna profesoară are o atitudine pozitivă și deschisă și, de asemenea, știe să explice toate noțiunile și să clarifice orice nelămurire.

Acest training este relevant pentru nevoile cursanților şi folosim resurse atent selecţionate. Procesul de învățare este interactiv și adaptat la toate stilurile de învățare, în timpul cursului desfășurându-se activități de grup sau în perechi, alături de colegi. Sesiunile de training sunt distractive și plăcute pentru că, în acest fel, este stimulat și lucrul în echipă, iar participanții sunt încurajaţi să folosească ceea ce au învățat la curs în activitatea lor.

Urmărește email-urile interne pentru a fi la curent cu evoluția cursului de limbi străine!

#CGSAcademy #FriendsLearningTogether