Premiem cei mai buni Brand Ambassadors!

Probabil ați auzit deja despre sistemul nostru intern de recomandare prin care îți poți aduce prietenii și cunoștințele să facă parte din echipa noastră. Anul trecut, ne-am gândit să le oferim un premiu special colegilor care recomandă cei mai mulți prieteni.

Astfel, timp de un an, am demarat inițiativa CGS Brand Ambassador, prin care le-am oferit colegilor noștri un motiv în plus pentru a-și aduce prietenii în echipa #CGSDreamTeam. Avantajul lor? Prietenii aproape, iar noi am pus la bătaie și o pereche de căști Beats by Dr. Dre, dar și titlul de CGS Brand Ambasador!

Tot ce au avut de făcut a fost să aibă 10 prieteni angajați în cadrul companiei și care să fie recomandați chiar de ei. Credeți că a fost cineva care să reușească o astfel de performanță? Ei bine, da! Și nu doar o singură persoană, ci trei! 🙂 Iar colega clasată pe primul loc a reușit să aducă alături de ea nu mai puțin de 26 de prieteni!

Cele trei câștigătoare sunt:

  • Ramona Drăgan – 26 prieteni angajați
  • Iuliana Zsofia Marton – 13 prieteni angajați
  • Ionela Apostol – 11 prieteni angajați

Iată și ce mesaj ne-a transmis marea câștigătoare a acestei inițiative, Ramona Drăgan:

“Am recomandat cu drag această companie deoarece eu sunt bine, sunt respectată și mulțumită de beneficiile job-ului, atât personale cât și profesionale. Dar, cel mai important, CGS România înseamnă ECHIPĂ. Fără încrederea și siguranța pe care eu le-am garantat, nu aș fi reușit să adun atâția oameni în același loc.

Mi-a făcut plăcere să caut oameni și să îi conving să accepte să vină la interviuri și abia aștept să văd ce ne rezervă 2019.

Eu vă mulțumesc!”

Le mulțumim și noi, pe această cale, tuturor participanților și le dorim succes în continuare!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether #CGSBrandAmbassador