Povești cu mine și despre tine

S-a terminat vara, s-au terminat concediile. Au început job-urile, au început facultățile, iar în noiembrie, echipa CGS Romania și-a propus să ocupe un loc în bancă și să asculte poveștile unor oameni de succes, care și-au clădit imaginea și cariera treptat, care nu au devenit vedete peste noapte, ci cu foarte multă muncă și implicare.
Am ales să vorbim despre începuturile unei cariere, despre obstacolele pe care le întâlnim pe parcursul acesteia, dar și despre frumusețile unei profesii.
Așadar, între 3 și 5 noiembrie, te invităm la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în Aula Magna, la evenimentul organizat de CGS Romania Cum m-am recrutat!”, unde veți descoperi poveștile din spatele unor personalități din industria muzicală și cinematografică!
Iar primul nostru invitat este Adrian Despot, solistul formației „Vița de Vie”!

Adrian Despot pentru blog

Cum a început pasiunea pentru muzică, ce greutăți a întâmpinat, când și-a dat seama că poate face o carieră din muzică, dar și cele mai mari satisfacții pe care le-a avut, acestea sunt câteva dintre subiectele despre care Adrian Despot ne va vorbi, pe 3 noiembrie, de la ora 16.00, la evenimentul CGS Romania, „Cum m-am recrutat”!
Adrian Despot este liderul formației Vița de Vie, solist vocal, compozitor, textier și producător. Alături de cele opt albume lansate împreună cu Vița de Vie, a compus și produs pentru nenumărați artiști români, a prezentat și produs emisiuni de radio și TV. A compus muzică de teatru, film și televiziune și a activat în presa scrisă și online.
A absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din bucurești și SAE – School of Audio Engineering, din Köln.
Până atunci, gândește-te ce întrebări ai vrea să îi pui, iar noi ne pregătim să-ți prezentăm cel de-al doilea speaker al evenimentului CGS Romania, “Cum m-am recrutat”!