Povești cu mine și despre tine. Vlad Irimia.

Era prin 1993. Se numea inițial Black UnderGround. Apoi a devenit București UnderGround. A stat în fața radioului Uniplus, iar apoi a lipit afișe pe zidurile din București. A crezut întotdeauna că are ceva de spus în muzica românească.

Acum, la invitația CGS Romania, Vlad Irimia, unul dintre fondatorii BUG Mafia, vine la evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, de la Sibiu, să ne povestească despre încercările și provocările de la începutul carierei, despre ușile închise și deschise și despre satisfacțiile adunate în cei peste 20 de ani activi în industria muzicală.

Vlad Irimia, considerat a fi unul dintre pionerii versiunii de gangsta rap românesc, se va întâlni cu studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu pe 5 noiembrie, de la ora 16.00. Fix.

Vlad Irimia Bun

Care a fost cel mai mare obstacol al carierei? Cum au fost cei peste 20 de ani de BUG Mafia? Dacă a vrut sau nu să renunțe ne va spune în Aula Magna a Universității din Sibiu.

Vlad Irimia a devenit renumit alături de trupa B.U.G. Mafia, din care mai fac parte Alin Uzzi Demeter și Dragoș „Caddilac” Vlad-Neagu, care au popularizat exprimările explicite în rap pentru a prezenta violența vieții de stradă.

Albumul lor din 1998, “De Cartier”, a făcut trupa să devină una din cele mai bine vândute de pe piața românească, dar și una din cele mai respectate formații de hip hop românesc. În 2003, după succesul înregistrat de albumul “Băieți bun”, Vlad Irimia s-a concentrat pe producerea de muzică pentru o serie de artiști, iar apoi și-a deschis propria casă de discuri, Legend Audio, în 2004.

Nu uitați: între 3 și 5 noiembrie fix, între 16.00 și 18.00 fix, în Aula Magna a Universității din Sibiu îi veți întâlni pe Adrian Despot, Dorian Boguță și Vlad Irimia, la „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, un eveniment organizat de CGS Romania.