Povești cu mine și despre tine. Dorian Boguță

Seria suprizelor continuă la CGS Romania. Săptămâna trecută vă invitam ca la începutul lunii noiembrie să luați loc alături de noi din nou în băncile facultății și să ascultăm poveștile unor oameni de succes, care au reușit în carieră cu multă muncă și ambiție.

Primul invitat al evenimentului organizat de CGS Romania, „Cum m-am recurtat. Povești cu mine și despre tine” este, după cum vă spuneam și în materialul trecut, Adrian Despot, liderul formației Vița de Vie.

Astăzi vi-l prezentăm pe cel de-al doilea invitat al „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, actorul Dorian Boguță, care va fi prezent la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, pe 4 noiembrie, tot de la 16.00 fix.

Dorian Boguta Bun

Dorian Boguță a jucat în peste 35 de filme, a regizat șase, a produs 12 și, alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, are o școală de actorie. Premii spune că nu știe câte are, „nu ca ar fi multe, ci pur și simplu nu le-a numărat”.

Despre drumul lui spre actorie, despre obstacole și reușite ne va povesti pe 4 noiembrie, de la ora 16.00, în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Ne-a mărturisit că are și o vorbă după care se ghidează: „Prima jumătate de viață, omul își face un nume după care numele îi face cealaltă jumătate de viață, așa că depinde ce nume îți faci”. Cum îți faci un nume? Ne va spune chiar Dorian Boguță!

Și mai afirmă că nu are regrete și nu știe dacă ceea ce realizează el în film e bine ori nu, dar cu siguranță altceva nu știe și se simte fericit că face ceea ce îi place cel mai mult.

Așadar, vă așteptăm între 3 și 5 noiembrie la o întâlnire cu povești cu ei și despre tine. Nu uitați să vă gândiți la întrebări, iar noi revenim cu cel de-al treilea invitat al „Cum m-am recrutat”, organizat de CGS Romania!