Povești cu mine și despre tine, cu Horia Brenciu

Primele cinci evenimente din cadrul turneului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, cu Horia Brenciu, i-au ajutat pe tinerii studenți să-și găsească reperele și motivația necesare la început de carieră.

Partenerii și, totodată, gazdele evenimentului au fost Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

 width=

Sibiu

Sute de studenți s-au adunat, în aulele celor cinci universități, pentru a-l cunoaște și a sta de vorbă cu Horia Brenciu. Cu energia sa inconfundabilă, el le-a vorbit tinerilor despre parcursul său profesional, despre momentele de cumpănă și despre provocările cărora trebuie să le facă față permanent, despre șansele ce nu trebuie lăsate să treacă pe lângă noi, despre determinare și pasiune, depre empatie, altruism și dragoste de oameni. Tot el le-a împărtăşit din experienţa sa de jurat la „X-Factor” şi „Vocea României”, povestind cât de greu i-a fost atunci când a trebuit să facă o alegere şi să trimită concurenţi acasă.

 width=

Galați

„Ceea ce m-a ajutat pe mine în viaţă este că iau totul ca pe o provocare şi profit de norocul care mi se oferă. Fac lucrurile cu pasiune şi nu mă tem să muncesc pentru ceea ce-mi place cu adevărat. Trebuie să prindem fiecare şansă, pentru că nu ştim niciodată unde ne va duce viaţa”, a declarat Horia Brenciu în fața studenților veniți să îl cunoască și să afle cum și-a construit succesul.

Discuțiile au fost interactive, Horia a fost conectat în permanență cu publicul, a răspuns cu răbdare și bucurie tuturor întrebărilor, sfătuindu-i pe studenți să nu se teamă să greșească, să adauge sare și piper vieții lor, să fie curioși, să-și onoreze cu bun simț profesorii și să fie conștienți că, numai depășind obstacole, pot să își descopere adevăratul eu. „Plăcerea voastră interioară e fermentul care vă va duce spre succes. Nu am fost confirmat la toate castingurile, nu mi-au ieşit lucrurile din prima, iar secretul e să nu te dai bătut.”, a mărturisit artistul.

 width=

Miercurea Ciuc

Poveștile amuzante, glumele și buna dispoziție au făcut ca fiecare sală să răsune de hohote de râs și aplauze, iar cei prezenți să rămână cu o amintire de preț, descoperind un artist complet, un om cald, care împărtășește tuturor bucuria de a trăi.

La finalul fiecărei întâlniri, Horia Brenciu s-a fotografiat alături de tineri, a dat autografe și, apoi, le-a făcut o vizită și colegilor noștri din fiecare oraș pe care l-a vizitat. A fost primit cu multă bucurie și chiar a învățat câte puțin din munca noastră. 🙂

 width=

Târgu-Jiu

„După cum îl știam de la televizor, mă așteptam la o persoană simpatică și amuzantă, dar Horia a depășit cu mult aceste așteptări! Este atât de cald și de plăcut, plin de viață și de energie pozitivă, sincer și natural, încât nu ai cum să nu-l placi. De astăzi, devin fanul său!”, a afirmat Andreea, o colegă de-a noastră din Brașov.

În cadrul turneului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, mai este programată o întâlnire cu studenții Universității din București, ce va avea loc pe data de 17 octombrie.

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether