Plecăm în turneu prin țară împreună cu Tudor Chirilă!

Iată că a venit rândul celei de-a doua ediții a evenimentului care s-a bucurat de mare succes în rândul studenților din Sibiu: „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”. Ne-am asociat cu trei universități de prestigiu din țară și vom “lua cu asalt” trei mari orașe: Sibiu, Brașov și București.

Cine putea fi mai potrivit pentru această “misiune” decât Tudor Chirilă, un artist complet și carismatic, cu o experiență de 20 de ani în muzică, teatru și film?! Tudor va vorbi cu studenții, în 14, 21 și 28 martie, la Sibiu, Brașov și București, despre provocările și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, pentru că, așa cum știți deja, „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” este dedicat studenților aflați la început de drum în viața profesională. Studenții care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională, sunt așteptați să ni se alăture într-unul din cele trei centre universitare astfel:

  • Sibiu: marți, 14 martie, ora 15:00, în Aula Magna a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, str. Lucian Blaga nr. 2A
  • Brașov: marți, 21 martie, ora 15:00, în Aula Universității TRANSILVANIA din Brașov, str. Iuliu Maniu nr. 41A
  • București: marți, 28 martie, ora 15:00, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, Bld. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46

Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Tudor Chirilă va dezvălui experiențe inedite din cariera sa, dar și lucruri care i-ar putea inspira și motiva pe aceștia în construirea unei cariere solide în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va avea o sesiune de întrebări și răspunsuri, o sesiune de autografe, precum și o vizită la sediul CGS din orașul respectiv. Cool, nu? 🙂

Suntem mândri că evenimentul nostru se bucură de susținerea oferită de trei dintre cele mai prestigioase universități din țară, interesate de viitorul studenților lor, chiar și după absolvirea studiilor. Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenți și de a oferi orientare și motivație spre cariera visată.

Actor, solist vocal, compozitor și producător, Tudor Chirilă a debutat în muzică în calitate de membru fondator și vocalist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după ’89 –Am să mă-ntorc bărbat. Împreună cu Gelu Ionescu a compus muzica pentru Chirița of Bârzoieni, musical în care a și jucat în adaptarea și regia Iarinei Demian. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației Vama, formulă în care a lansat două albume: „Vama” și „2012”. În prezent formația se pregătește de lansarea celui de-al treilea material discografic. De-a lungul celor 20 de ani de muzică a scris, ca autor sau coautor, peste 80 de cântece, printre care 18 ani, Vara asta, Vama Veche, Copilul și durerea, La Radio, Epilog, Nu am chef azi, Perfect fără tine și a susținut concerte în fața a milioane de oameni.

A jucat în 14 spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români, printre care Alexandru Tocilescu, Alexandru Darie, Alexandru Dabija, Iarina Demian,Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Horațiu Mălăele. În 2004 a câștigat un premiu UNITER pentru rolul „Malvolio” din A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obținut această distincție până în acel moment. Printre producțiile de film în care a jucat se numără Legături bolnăvicioase în regia lui Tudor Giurgiu, Milionari de weekend în regia lui Cătălin Saizescu și Nordrand, coproducția austro-germană regizată de Barbara Albert.

Cartea sa, “Exerciții de echilibru”, publicată în 2012, se bucură în continuare de un succes răsunător.

Ne veeeedeeem maaarți! 🙂

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether