Pe-un picior pe plai, In Transylvania

Tuturor ne plac festivalurile de muzică, mai ales că, în ultimul timp, nu găsim doar muzică, ci o serie de evenimente conexe. Nu mai vorbim că locurile alese sunt din ce în ce mai inspirate. La fel cum este și In Transylvania. Așadar, am vrut să vedem de ce colegii noștri vor la festival.

Și uite așa am strâns textulețe foarte haioase care am zis că merită să le împărtășim cu voi. Și începem cu Ștefan care, spunem noi, a compus chiar un slogan pentru festival. Cine știe? Poate o să-l folosească cineva în viitor. El a zis așa: „Să fie gălăgie! Să ieșim din monotonie”, iar acest lucru i-a adus un abonament la In Transylvania!

Mihai ne-a spus că încă de la vârsta de opt ani, de când a început să prindă gustul muzicii, nu a ratat niciun concert sau eveniment important muzical din România. „În legătură cu festivalul „In Transylvania”, gând la gând cu bucurie, deoarece tocmai ce aveam de gând să îmi achiziționez un abonament. Concediul este deja programat în perioada respectivă, there’s nothing to stop me now”, ne-a spus Mihai.

Și unde poate fi mai frumos să asculți un Tribute AC/DC și Metallica dacă nu la munte, pe o pajiște, la răcoare și aer curat?

De acord cu acest lucru au fost și Sebastian și Silviu. De ce a vrut Sebastian să meargă la In Transylvania? Spune el că nimic nu bate un festival de muzică (Because NOTHING beats a #MusicFestival!!!), mai ales când un astfel de eveniment conține un tribute AC/DC! Așadar, pentru că a știut ce include festivalul, Sebastian merge la In Transylvania.

Silviu este mare fan Metallica și nu a avut până acum ocazia să-i vadă într-un concert, dar spune că „o trupă care face covers live îmi va oferi sentimentul de live Metallica concert”. Așteptăm să ne spună dacă „Enter Sandman” și „Master of Puppets” au sunat bine la festival.

Simpatic a fost și colegul nostru Mircea, care vrea să experimenteze și un festival la munte, el fiind originar din Constanța. Mircea afirmă că evenimentele muzicale de la mare adună oamenii de pe plajă, nu neapărat cunoscătorii și fanii. „Pe scurt, nu am fost niciodată la un festival de muzică la munte și mi-ar face mare plăcere să mă duc, având în vedere că am și concediu în acea perioadă :)”, ne-a scris Mircea.

Un alt fericit câștigător este Alex, care ne-a spus scurt și la obiect că iubește natura, „mai ales în combinație cu muzica”. Cum să nu îl recompensăm cu un abonament?

În zona turistică Drăguș- Sâmbăta, locul unde se va desfășura festivalul, lucrurile merg strună. Scena a fost ridicată, microbuzul care îi transportă pe spectatori este pregătit, hamacele au fost instalate, iar formațiile încep să ajungă, rând pe rând.

Ne-a rămas doar să le spunem „Distracție plăcută” colegilor noștri!

Și să nu uităm! Cele șase abonamente pentru întreaga perioadă a festivalului au fost puse la bătaie în colaborare cu Stereo Beasts și Cătălin Mesaru!