Pasionații de lectură din echipa CGS au fost premiați

Ce poate fi mai plăcut decât să stai confortabil intr-un fotoliu, cu un ceai sau o cafea alături și o carte bună în mână? Noi știm sigur că pentru colegii din echipa noastră lectura este unul dintre hobby-urile principale și le încurajăm pasiunea oferindu-le posibilitatea de a împrumuta cărți din toate domeniile de interes de la partenerul nostru specializat în domeniu.

Hai să-ți reamintim o serie de beneficii pe care le ai în urma cititului:

  • Îți dezvolți cultura generală pentru că afli cunoștințe noi din diverse domenii
  • Îți îmbunătățești memoria prin faptul ca reții personajele, acțiunile, rolurile, scenariile
  • Îți extinzi vocabularul prin învățarea unor cuvinte și expresii noi
  • Îți dezvolți gândirea analitică prin prezentarea lucrurilor din mai multe perspective
  • Îți îmbunătățești abilitățile de scriere prin contactul permanent cu diferite stiluri de scriere
  • Îți reglezi somnul prin efectul calmant pe care îl induce lectura înainte de culcare
  • Te ajută să îți dezvolți empatia prin faptul că înțelegi mai bine problemele societății în care trăim, diversele stiluri de viață ale oamenilor, diferitele culturi etc
  • Te dezvolți profesional prin aprofundarea unor lecturi de specialitate în domeniile de interes.

După cum vezi, ai foarte multe motive să îți cultivi pasiunea pentru citit.  Iar noi, la CGS, continuăm campania de încurajare a lecturii și de premiere a colegilor noștri care au citit cele mai multe cărți în ultimele 3 luni!

Iată și top 3 cititori din echipa CGS în perioada iunie-august:

Carmen Dinescu (București)

 width=

Am întâlnit Bookster-ul în primele luni de când m-am angajat la CGS. Am încercat să mă înscriu, dar am intrat pe o lista de așteptare, deoarece la acel moment nu erau locuri. Am așteptat cam un an până când mi-au făcut cont și m-am apucat de citit. A meritat așteptarea! Din plin! Am avut perioade mai pline sau mai libere în care am citit mai mult sau mai puțin, dar tot la ele m-am întors, la cărți. Iubesc cărțile pentru că îți deschid o sumedenie de lumi și poți vedea lucrurile din perspective nebănuite. Bookster este unul din cele mai mișto beneficii oferite la locul de muncă! Read&Roll!

Mihaela Colțea (Brașov)

 width=

Experiența mea cu Bookster a început acum un an și pot spune că este una extrem de placută și nu spun acest lucru doar pentru că am fost recompensată :), ci din perspectiva faptului că mi-am lărgit orizonturile cu voi. Am ajuns să ‘devorez’ carti si pentru acest lucru va sunt recunoscatoare! Profesionalismul vostru, deschiderea catre cititori si mai ales dorinta de a-i ajuta si de a-i incuraja sa citeasca, ma fac sa ma intorc către voi de fiecare dată cu mai mare plăcere. Deci, mulțumesc Bookster și mulțumesc CGS! 

Viorica Paval (Brașov)

 width=

De când lucrez la CGS, am avut oportunitatea de a evolua pe plan profesional, de a cunoaște oameni interesanți și de a lega prietenii de durată. Apreciez foarte mult faptul că CGS îmi dă acces la biblioteca Bookster. E foarte plăcut și util să îmi aleg online cărțile preferate și să îmi fie aduse la muncă.

Cei 3 premianți au primit diplome și cadouri din partea noastră, precum și admirația noastră pentru reușita lor în lectură!

#CGSDreamTeam #FriendsReadingTogether #ReadNRoll