Ne-am întors cu două premii de la Romanian Contact Center Awards

Recent, la Romanian Contact Center Awards – gala care premiază cei mai buni oameni din industria contact center, CGS România a fost desemnată câștigătoare la cele două categorii la care a fost nominalizată: Best External Contact Center și Best Employer Branding for Contact Center.

Competiția Romanian Contact Center Awards, prima și unica competiție de profil din România, a sărbătorit anul acesta cea de-a 11-a ediție. Pe data de 11 aprilie 2019, în cadrul galei Romanian Contact Center Awards, specialiștii din domeniul Customer Care au primit recunoașterea meritată pentru eforturile și pasiunea investite în relaționarea și soluționarea cerințelor clienților. Competiția Romanian Contact Center Awards este un eveniment asociat Customer Care Conference & Expo, cel mai mare eveniment dedicat industriei de customer care din Europa de Est.

Juriul a fost format din experți locali și internaționali, cu rezultate recunoscute în rândul practicienilor: Mădălina Vilau – Managing Director@Marketing Insiders Group (Președinte), Mădălina Uceanu – Founder@CareerAdvisor, Mihai Ilie Goga – Contact Center Industry Consultant, Paul Scanlon – Contact Center experienced CEO, Florina Dobre – Contact Center Industry Consultant.

La cele 30 de categorii din competiție s-au înscris 18 companii din industrii variate. Categoriile competiției au acoperit atât performanțele companiilor, cât și cele ale angajaților, oportunitate pentru aceștia de a deveni vizibili și apreciați pentru dedicarea cu care aleg să își construiască o carieră în domeniu.

Primul premiu al serii ne-a fost acordat la categoria Best External Contact Center Large, distincție care ne onorează și care recunoaște toate reușitele, munca și pasiunea întregii noastre echipe, formată din colegii din toate cele șase orașe în care activăm. Iar pe această cale, dorim să îi felicităm pe toți și să le mulțumim!

 width=

Cel de-al doilea premiu ne-a fost oferit la categoria Best Employer Branding for Contact Center. Cum am ajuns să avem cel mai bun brand de angajator din domeniul nostru de activitate? În primul rând, prin faptul că am ales să investim în oameni, în pregătirea lor și în implementarea de diverse activități și campanii atât în interiorul, cât și în exteriorul organizației noastre.

 width=

CGS România susține performanța și implicarea într-un mediu atractiv de lucru, angajații noștri având o medie de vârstă de 25 de ani, iar aproximativ 95% dintre aceștia sunt absolvenți sau studenți ai unor instituții de învățământ superior. Practic, pentru proaspeții absolvenți de facultate, industria outsourcing-ului reprezintă o oportunitate importantă, un drum relativ sigur, în care se pot face pași rapizi către poziții de management. Mai precis, este industria care angajează cei mai mulți absolvenți de studii universitare, mai ales pe zonele de IT, economie și limbi străine.

„Compania noastră s-a dezvoltat atât de bine, încă de la înființare, pentru că tinerii din România sunt foarte talentați și bine pregătiți. Fără angajații noștri nu am fi reușit să ajungem printre primii, să fim și premiați. De aceea, investim în continuu în ei și în atragerea altor tineri ambițioși și dornici de performanță. Avem chiar și un program intern de pregătire și dezvoltare profesională și personală, CGS Academy, pentru cei care doresc să evolueze, să-și dezvolte capacitățile și să dobândească noi skill-uri”, a declarat Vladimir Sterescu (Country Manager, CGS România)

Cea mai interesantă inițiativă a companiei, care ne-a întărit brandul de angajator și a făcut diferența în competiția la care am participat, este campania „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”, dedicată studenților aflați la început de drum. Prin acest proiect, CGS România își propune să îi ajute pe tineri să se pregătească mai bine pentru provocările vieții profesionale și să le ofere modele de urmat. Prima ediție a avut loc în 2015, atunci când în fața a peste 600 de studenți au ajuns Adrian Despot, Dorian Boguță și Vlad Irimia (Tata Vlad), și a continuat în 2017, împreună cu Tudor Chirilă și peste 2000 de tineri, iar anul trecut, Horia Brenciu a fost cel care le-a dezvăluit studenților secretele din spatele carierei sale. Ediția din 2019 este în plină desfășurare. Zilele acestea, Smiley se află în „turneu” pe la universitățile din Brașov, Galați și Târgu-Jiu, urmând ca în toamnă să ne viziteze și la București, Miercurea Ciuc și Sibiu.

 width=

Studenții au apreciat această campanie ca fiind „motivantă, extraordinară, genială, superbă, de suflet, interesantă, productivă, emoționantă, cuprinzătoare”. Succesul acestor evenimente s-a bazat pe combinația dintre popularitatea invitaților, ceea ce i-a determinat pe studenți să umple până la refuz aulele universităților, dar și pe responsabilitatea impresionantă a artiștilor, care au făcut un efort de introspecție în propria evoluție și disponibilitatea lor de a se destăinui, de a împărtăși cu studenții experiențele lor de viață.

Ne bucurăm de reușită noastră, de faptul că munca noastră este apreciată și recunoscută și suntem sigur că, pe viitor, vom continua să ne mândrim că suntem #CGSDreamTeam!

Cuvintele Președintelui și CEO-ului companiei Computer Generated Solutions, Phil Friedman, la aflarea veștii că suntem cei mai buni, ne onorează și ne ambiționează să continuăm să facem performanță:

“Felicitări echipei noastre incredibile pentru această recunoaștere binemeritată. Sunt foarte mândru de asociații noștri și de conducerea excepțională care lucrează din greu pentru a ne îndeplini angajamentele față de clienții globali.”

 

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether