Motive de sărbătoare la CGS

_MG_1014Luna aceasta, sărbătorim opt ani de când lucrăm la un proiect important și foarte drag nouă. De-a lungul timpului, ne-am dezvoltat și am crescut împreună, iar astăzi avem două echipe performante, compuse din peste 80 de colegi în București și peste 20 de colegi în Brașov.

Și cum motive de sărbătorit am avut din plin, ne-am organizat și am petrecut în ambele centre simultan. Pe lângă pizza, baloane, cadouri și premii pentru colegii care sunt alături de noi încă de la începutul proiectului, am adunat și fotografii, amintiri și testimoniale de la colegii noștri, care au vrut să ne spună ce înseamnă pentru ei să lucreze la CGS. Iată câteva dintre ele:

Ciprian: “O experiență interesantă și neașteptată, mereu surprinzătoare, având în vedere că nu știi cine e pe partea cealaltă a firului. Sunt surprins că, după 6 luni, încă aflu lucruri noi. Dar, pe scurt, e un loc în care m-am adaptat și mă simt foarte bine.”

Ioana: “Proiectul a devenit o familie pentru mine; colegii vechi și noi au fost mereu calzi și prietenoși. Lucrăm, râdem, ne certăm și, la sfârșitul zilei, suntem o echipă.”

Cristian: “Fac parte din cea mai tare echipă, cu cel mai tare Team Leader!”

Ștefania: “CGS reprezintă familia unită, alături la bine și la greu, la care am visat și am sperat.”

Alexandru P: “Something else than I was used to. Good days and bad days alike, but overall a pleasing experience.”

Oana: “Look at all the things I’ve learned! Look at all the awesome people I’ve met!”

IMG_7207 _MG_1012_MG_1014Poza Bucuresti_MG_1017_MG_0981