Mergi și tu „IN TRANSYLVANIA”

Săptămâna viitoare se întâmplă lucruri mari prin țară: unul dintre acestea este festivalul In Transylvania, ediția cu numărul doi, care începe joi, 20 august.

Festivalul ține până pe 23 august și are loc în judeţul Brasov, zona turistică Draguş – Sâmbăta din Ţara Făgăraşului, deci e rost de huzureală maximă pe la munte, la răcoare, unde-i fain și bine, la poalele munților Făgăraș, zonă plină de verdeață. Practic, e un prilej excelent pentru un pic de fotosinteză și relaxare, dar și locul perfect pentru o mică escapadă departe de oraș.

Zona este potrivită pentru lăfăit în cort, cu muzică și activități diverse. Nu de alta, dar festivalul pune la dispoziție participanților un line-up-ul excelent, spațiu pentru 2.000 de corturi pe o rază de trei kilometri și activități sportive și creative, precum maraton (Maratonul Transilvaniei care constă în două probe independente: MTB Cross-country şi Trail Running), workshop-uri, aventuri și, sperăm noi, pozne (în orice caz, trebuie folosit mai des cuvântul pozne, sună atât de bine). Toate astea pentru că, nu-i așa, deviza festivalului este More than a music festival.

Festival line-up

Astfel, în colaborare cu Stereo Beasts și Cătălin Mesaru, punem la bătaie 6 abonamente individuale pentru întreaga perioadă a festivalului, iar tot ce trebuie să faci tu este să ne trimiți un mail la adresa [email protected] în care să ne povestești sau să trimiți o poză/ colaj din care să reiasă de ce vrei să mergi la festival. Primele 6 răspunsuri primesc automat abonamentele.

 

Puteți citi mai multe despre festival aici: www.intransylvania.ro

 

Text preluat și adaptat de pe

stereobeats

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *